icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
12. dub 2021

@marketa11112 no podívej se o tobě tady víme už dost na to, abychom si udělali obrázek, takže myslím, že člověk, který druhému přeje dýchací přístroj a samé zlé věci, nemá nárok, tady druhým něco kázat a už vůbec ne psát, že je po.....ný, protože zjevně nikdo na to nebude tak špatně jako ty. Ono zase bude nejlepší ty tvé řeči ignorovat, myslím, že to musí dělat i tvůj muž, víš to, že kdysi se hysterie léčila sexem? třeba bys to mohla vyzkoušet, možná to zabere i u tebe 😉

marketa11112
12. dub 2021

@marcicek84 mas vyzkouseno? Bud mas sexu stale malo nebo to asi nefunguje...🙂). Nebo to neumis.
Kdysi davno jsem ti rekla, ze by byla dobra zkusenost, si coronavir vyzkouset. A trvam na tom. Ty to potrebujes jako sul. Treba by ti to pak doslo. Ikdyz kde nic neni, ani smrt nebere,ze jo?

A vis ,ze zavist je hnusna vlastnost? Uz mi zase zavidis meho uzasneho manžela? Ver, ze mas co. Ale mas smulu, tluste zenske s kratkyma rukama on nerad. :-0

marge_s
12. dub 2021

@marcicek84 aha, tak asi nevyhovovalo 😂

marge_s
12. dub 2021

@marketa11112 neber ji tak vazne 🙂 vzdyt vsichni vime, ze je max k smichu. 😉

marcicek84
12. dub 2021

@marketa11112 zase jsi pobavila, nejvíc tím, jak jsi mimo

sticker
marketa11112
12. dub 2021

@marge_s je to sranda. Ale tak divam se na to i z jineho uhlu - je mi ji lito. Vzdyt ma jen tuhle diskusi a kde jinde si muze pokecat. Asi to beru i trosku pracovne a je ma povinnost mluvit i s lidmi jineho razeni. 🙂). Navic kope kolem sebe fest, resi si tu nejaky mindrak ci domaci problem. Je treba ji pomoci. 🙂))

marketa11112
12. dub 2021

@marcicek84 sexuj, sexuj.

marcicek84
12. dub 2021

to jsou perly Market, fakt, s tebou a tvými reakcemi je sranda vždycky

sticker
hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Bohužel plácáš ty, ale tady už to nikoho nepřekvapuje, spíš by překvapil opak😂 u normalnich testu mas zakuklene lidi ve skafandrech od hlavy az k pate a u deti ve skolach neni nic pri odberu vzorku treba?

marcicek84
12. dub 2021

@hojda premyslej,mas na to.Ten virus muze ohrozit zdravotnika proto je pri odberu vzorku ve skafandru, ale od ditete ve tride na nikoho jineho ne??? A je tam soucasne cela trida a ucitel a vsechny deti si soucasne sundavaji rousky. Tak to urciteeee,priste tu o cervene karkulce... 🙈🙉🙊

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 premyslej, mas na to jsi zase od někoho odkoukala? Používáš to teď hodně často a to děláš vždy, když objevíš něco nově😂

marcicek84
12. dub 2021

@hojda ale dalsi hoax,ktery se ma stat realitou? 🙈🙉🙊 Mela jsi mi zapotrebi psat neco o dezinformacich? Uvedomujes si,ze me tady rok napadas uplne zbytecne? A jak te sleduji,kdyz nevis co napsat,vzdycky napises nejaky blabol,ale ne k veci. Mozna jsi zacala premyslet.Ted zkus popremyslet proc zavest QR kod aby lidi museli na PCR a zase jim sly penizky do kapsy,nebo je donutili se ockovat a ohrozit sve zdravi,vsak pokud budes premyslet dal,tak ti dojde,ze az proockuji spravne pocty,odpadnou tyto kraviny...Treba vydrzet 😉

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Jaký hoax? Myslíš testování, aby mohla ekonomika začít fungovat??? To je cesta, kterou navrhují vědci už docela dlouho😂

marcicek84
12. dub 2021

@hojda to navrhuje ten extremista Flegr 😂 az se vzbudis do systemu,ve kterem jsi nechtela zit,tak muzes pogratulovat sama sobe a presne tobe podobnym...to uz bude ale pozde bycha honit...
Zas testovat se pred vstupem kamkoli to ani system odberovych mist neutahne,tak nevim kdo ty blbiny vymysli...🤦🏻‍♀️

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 a taky třeba Hel a jiní 😉 Problém je v tom, že já se do toho systému neprobudím, to je tvůj problém, ne můj😂. Začíná ti doba temna, tak se na to připrav, ono to chvilku potrvá, než bude hotová ta DLOUHODOBÁ STUDIE, kterou potřebuješ. Přemýšlím, jak ty budeš teď žít s tím tvým heslem nikdy se nenechám testovat😂. Takže si zkus najít nějaký vhodný domácí koníček (vím, ty nejraději ryješ na koníku), kterým se zabavíš, protože těch možností mít tolik nebudeš a můžeš si u toho sezení doma mumlat - nejsem ovce, nejsem ovce, nejsem ovce 😂😂

marcicek84
12. dub 2021

@hojda tak momentalne tady becis slusne,to se ti musi nechat. 😂 je to s tebou marny,je to marny,je to marny, ale mas pravdu,kdyz nekdo ma temno v hlave neustale,tak pro nej opravdu zadna zmena 🙈🙉🙊 A vsechno to odstartoval tvuj nedostatek informaci o me osobe,vid,tak myslim,ze te zase muzu v klidu odignorovat,od tebe se toriz nic jineho nez papouskovani extremnich nazoru Flegra nedockame,vid.💃

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 Ty ses nějak rozčílila, klídeček..... spočítej si na uklidnění svoje BMI😉 a místo sezení na MK zařaď víc pohybu😉, zatím tě ještě pustí bez testu ven, pak už budeš běhat jen na zahradě kolem bazénu😂

hojda
12. dub 2021

Co v tý Ostravě blbnou s těma testama😂 Měl se konat konec světa a ono je to baví😂 Děti kupodivu testy zvládly v pohodě a některé to dokonce bavilo. Nepřišli maximálně dva žáci na třídu, hlásí například ředitelka Základní školy Komenského v Ostravě-Porubě Renáta Fialová.

marcicek84
12. dub 2021

@hojda 😂😂😂 na vybijeni frustraci si najdi nekoho jineho,tady se ti nedari 😘 a jak se nedari tak kolem sebe umis jenom kopat jako male dite,jdi uz radeji spat,jsi pretazena,jde pozbat,ze nejsi ve forme 😉😴😴😴

hojda
12. dub 2021

@marcicek84 To se pleteš, já mám dneska dobrý den ,ale pro tebe je to asi náročné. Děti baví se testovat, plánuje se otvírání ekonomiky na základě testů a očkování a ještě ke všemu https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vysle...

hany84
12. dub 2021

@marcicek84 Jestli reaguješ na její poslední příspěvek, nevím, dle čeho usuzuješ, že je frustrovaná.. Opravdu děti nevidí v testování, žádný problém. Pro ně je důležité, že se opět mohou setkávat se svými spolužáky. A to šťourání v nose je to poslední, co je trápí. To Ty jsi z toho úplně na větvi.

marcicek84
12. dub 2021

@hany84
@hojda
A jak to holky muzete vedet jaky mam den? Vzdy mi tady vymyslite a prirazujete pocity k nejakym okolnostem, o kterych ani nevite jak je doma mame 🙂 vzdyt je to na hlavu...a diky tomu se tady smeju cely den,lepsi to uz byt dneska nemuze...😉 a hojda ma po ptakach...

sticker
marcicek84
12. dub 2021

@hojda vseho do casu,postav se do rady a nastav pazi,pichnou ti vakcinu,at jsi vic razi 😂😂😂

hany84
12. dub 2021

@marcicek84 Copak já psala něco o tom, jaký máš dneska den ? Ale, když už jsi o tom začala, vždyť, Ty ho máš každý den stejný, stereotypní, když tu trávíš 20 hodin denně a zbytek čtením novinek na Seznamu, které tu pak kopíruješ. Zatím Tě omlouvá, že je venku zima a tento týden tepleji nebude. Ale pak už by sis mohla provětrat hlavu na čerstvém vzduchu a věnovat se dceři. Třeba se na to šťourání v nose bude těšit a sejde se s optimisticky naladěnými a veselými vrstevníky a ne s věčně nabručenou mámou.

marcicek84
12. dub 2021

@hany84 😴😴😴 a moc dlouhe

sticker
hany84
12. dub 2021

@marcicek84 No šikula, mám z Tebe radost, konečně pochopilas....Ale jinak je v Ostravě krásně, taky odtud pocházím a vzpomínám si na Tebe....😉

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
hojda
12. dub 2021

@marcicek84 A čemu se směješ víc? že jsi totálně vystresovaná z nějaké štětičky v nose a přenášíš to na své dítě, nebo z toho, že jí kvůli tomu nepustíš do školky?

marge_s
12. dub 2021

@hojda smeje se, protoze ode me porad opisuje 😢

Strana