icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
29. dub 2021

@marcicek84 samo by se to vyresilo, svata prostato 🤣

hojda
29. dub 2021

@marcicek84 Bludný balvan vlastní tebou propagovaní "odborníci" a s těmi já se tedy názorově neztotožňuji😉

marge_s
29. dub 2021

@hojda asi sibto spletla, treba s bludistakama nebo tak neco 🤔

hojda
29. dub 2021

@marge_s btw. včera jsem narazila na článek, kde paní řeší spojení kvůli s 2. pádem: A spojení díky tebe, kvůli tebe mě přiváděla k šílenství dlouho.
Zdroj: https://indrova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769877

marge_s
29. dub 2021

@hojda 🤣👍

marcicek84
29. dub 2021

@marge_s jaka prostata?To je po prazsku,ne? 🤣

marcicek84
29. dub 2021

@hojda ja se s tebou o necem bavila?ze o tom nevim,tak zase muzes zalezt a priklopit se svym bakvankem,ju? 😉🤣

hojda
29. dub 2021

@marcicek84 Jo bavila ses se mnou, jak často si tu paměť resetuješ? Není to nebezpečný? 😂 Co je bakvanek? 😨

marge_s
29. dub 2021

Bakvanek 🤣

marcicek84
30. dub 2021

@hojda balvanek 😉

hojda
30. dub 2021
marge_s
30. dub 2021

@hojda pekneee. Skoda, ze o tom nenapsali neco vic.

Jsem zvedava, kdy se objevi teorie, ze korona je spiknuti migrantu proti zapadni civilizaci. Ze Pfizer mel dopredu vymyslene vakciny i leky, aby na tom hooodne vydelal. A navic za tim maji prsty ti migranti. A urcite i Soros.

marcicek84
30. dub 2021

@marge_s proč migranti? Uniká mi souvislost.

marge_s
30. dub 2021

@marcicek84 protoze ti lide, manzele, lekari a vedci, kteri byli u vzniku (a zaroven jim jde zisk) vakciny jsou migranti, chytli se v Nemecku a ....

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/gastarbe...

marge_s
30. dub 2021

Co, Marci, tkaovi sympataci by te prece jen tak nechteli zabit :D

marcicek84
30. dub 2021

@marge_s 😂 to je teda vývod, který mě fakt nechává spát. 😂

marge_s
30. dub 2021

@marcicek84 vsad se, ze s tim nekdo prijde, to presne zapada do logiky konspiracnich webu. Jejich logiku nepochopis, to nemuzes brat "logicky"

marketa11112
30. dub 2021

@marcicek84 cus kamaradko, dnes te asi zase nastvu. Zaverecky mam hotove, vse za jedna, dokonce i psychologie. A rozhodla jsem se podat prihlasku k dalsimu studiu. 🙂.

10. nastupuji, tedy pry, do skolky vsechny deti. Bez testu. Prijde mi to trosku zvlastni - cim vic deti, tim mene testu. Pry jim dochazeji testy....to zase bude legrace.

werumka
30. dub 2021

@hojda Nejsou sami. Minimálně ještě jedna známá a velká farma společnost chystá lék na covid, který chce představit koncem roku. Momentálně je fázi klinickych zkoušek. Takže myslím, že za pár měsíců budeme svědky velkého pomerovani pindiku 😁😁 jsem zvědavá. A hlavně doufám, že oba léky budou účinné!

ilonne
1. kvě 2021

@jelenice_zavodnice Mně se líbí model, který od počátku pandemie funguje v Austrálii. Pokud tam chceš přicestovat nebo se vrátit jako občan Austrálie odněkud ze zahraničí, musíš o to požádat. Na termín pak čekáš. V momentě, kdy ti to povolí, priletis, samozřejmě s neg.testem, jdeš do karantény (do určeného hotelu) a tam musíš být do ukončení karantény opět s negativním testem. A to vše na své vlastní náklady. Díky tomu tam drží Covid pod kontrolou. Jenže to by se tady někteří zbláznili a zase vykřikovali bláboly o omezení svobod.

marcicek84
1. kvě 2021

@marketa11112 proc myslis,ze me tim nastves?Teorie a praxe jsou nebe a dudy 😉 Nicmene s temi testy nam prisel ze skolky e-mail,ze se testuje uz jen jednou tydne a pristi vikend se dovime,jestli uz bude plny provoz bez testu ci nikoli 🙂 Tak jim to s temi testy vydrzelo nakonec mesic 😉 a nakonec jdem cetla,ze deti se maji testovat ve skolach jen do konce kvetna.

marcicek84
1. kvě 2021

@ilonne tak zrovna jde o to umoznit vycestovat/odcestovat za nejakych podminek,kazdy si pak muze vybrat,zda do toho pujde ci nikoli.Ano,nebude se to libit,na druhou stranu mit od zari normalni skolni dochazku,otevrene obchody a sluzby,by mohlo byt docela.motivacni.Na druhou stranu utrpi cestovni ruch,i kdyz ten si myslim,ze nebude v kondici ani tak. 🤷🏻‍♀️🤔

marcicek84
1. kvě 2021

@marge_s tak mozna prijde,ale bude to nejaky provareny konspiracni web...ale nemyslim si,ze se to nejak masove uchyti...

ilonne
1. kvě 2021

@marcicek84 Asi tak. Jenže to by se opozice zbláznila.

jelenice_zavodnice
1. kvě 2021

@ilonne Takhle striktne by to u nas neslo z geopolitickeho hlediska ale myslim, ze je porad moznost neco upravit. Spousta zemi, i predbrexitova UK mela a maji, statni karantenu na vlastni naklady. Chces cestovat kamkoliv? Cestuj kam chces kdyz te dana zeme k sobe pusti, zustan tam jak dlouho chces. Ale pri navratu se povinne zaregistrujes osobne s urednikem a rovnou odchazis do hotelu. Dostanes jidlo, peci, udelame ti testy na pokoji ale vsechno si to uhradis.
U nas jsme posrali lonske leto a tvarili se, ze se nic nedeje. Nejenom dovolenkari ale i preshranicni pracovnici. Teprve na podzim nekdo pohrozil agenturam a firmam, jestli si ty zahranicni prac. nebudou testovat, tak budou mit problem.
Trochu se obavam, ze se to stane znova a po volbach nas zavrou na pul roku doma. I kdyz to ockovani by uz mohlo zacit trochu fungovat.
No uvidime, Indie se od ledna tvarila, ze se nic nedeje protoze nabozenske poute a volebni mitinky a ted jsou tam kde jsou a svet se jich desi.
Ve zpravach na Nove jsem zahledla, ze Anglie je z pandemie diky masivnimu ockovani venku ale neni to tak. Johnson to nerekl ani nikdo z vlady, vsechno jim tam kleslo ale nechteji delat unahlene kroky. Otevreli sluzby ale vyckavaji s cestovanim a hromadnymi akcemi. Zatim nepousti nikoho ven ani dovnitr, jen za velice striktnich podminek a nevedi, jestli je v lete pusti z ostrova nebo ne.
U nas v CR se uz zacina jezdit hromadne letecky na dovolenou, nad hlavou mi v noci zacali hucet nocni charterove lety zejmena do Egypta, kazdou chvili Smartwings nad hlavou a tabule odletu na letisti to jen dosvedcuje. Predpokladam, ze Smartwings nezacal letat do Hurgady a Sharlm-el jen tak s prazdnymi letadly 🤔

marcicek84
1. kvě 2021

@jelenice_zavodnice hodne lidi uvazuje tak,ze prodelal kovid,tak nemusi na testy pac je v ochranne dobe a vi,ze mu karantena v miste pobytu nehrozi...kdyz to prodela cela rodina odjednou k mori,dokud maji vyhody.

marge_s
1. kvě 2021

@marcicek84 marci, to byla nadsazka, to je snad jasny

marge_s
1. kvě 2021

@jelenice_zavodnice proc mam s tim letem uz dlouho podobne tuseni... 🤔

marcicek84
1. kvě 2021

Min. rok se vydala masa voucheru a jen mensina byla lex voucher s jistou vratkou na podzim.Ostatni musi vycerpat nebo o to prijdou.Mnozi nez aby platili stornopoplatky 24 tis. a vyssi to proste k te ceste nuti...kdyby meli jistotu normalniho storna,tak by jej spise akceptovali a treba byli doma,to je jedno s druhym.Takze v lete se cestovat urcite bude.

marcicek84
1. kvě 2021

@marge_s u tebe to vetsinou neni poznat,hlavne kdyz jde o konspirace 😂

Strana