Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda to věřím. A kvůli čemu, víš?
@marketka_m Já vím, že to není on. Ale tenhle taky nahrává tomu, že tam všichni zdraví a happy úplně nejsou. Plus, jak jsem psala, narazila jsem i na zprávu, že denně se tam stává neaktivními docela velký počet telefonních čísel. Jsou to všechno spekulace, možná konspirace, ale nepůsobí to zrovna veselé.
Ok, ale prijde mi nelogicke zabijet ve velkem lid vlastniho naroda.
A spojeni zeman a cina? Co se ti na tom nelibi? Kazdopadne mas pravdu, ze jde o nemocneho starce, ktery by se teto nemoci mel obavat. Jen me zajima, kdo je ci figurka. Prezident premiera ci naopak?
Ok, celosvetove zbaveni nemocnych a starych lidi ma neco do sebe. Nehlede na vlastni narod.
Anonym: s tím také souhlasím 🙂.
@hojda Nerada to říkám, ale mám dojem, že i kdyby skutečně zemřela na koronu, nikdo se to nedozví, protože v rámci hlavně žádnou paniku se za důvod označí kluzká podlaha v kuchyni...
@hojda oni se tváří, jakoby šlo o nějakou další nemoc, co by způsobila rozruch,že vůbec pracovala v nemocnici s touto nemoci, anebo že se jednalo o sebevraždu. Podotýkám píší, oni se tváří jako, a ne, že tomu tak je. Tlak ze strany lidí stejně bude a dříve nebo později budou muset předhodit, proč zemřela, když ne na Covid.
@mourovatakocka no něco takového taky můžou hodit do éteru 😉
@marketa11112 tak otázka je, zda za předpokladu, že by to někdo udělal schválně, zda by to byla skutečně Čína nebo USA, může se jednat klidně i o Rusko, nebo teroristy z Islámu, kteří si mnou ruce, jak se jim to krásně povedlo (no.. islamisté spíš ne, Ti své zásluhy řvou do světa), prostě to myslím ve stylu, nějaký skrytý nebo přímý nepřítel USA a (anebo) Číny. Taktéž Čína a přelidnění, proč by si od tohoto problémů nepomohla? Přelidnění není bonus,naopak. A ještě pak ve hře jsou Ti, kterým není lhostejné, jak trpí příroda, jsme přelidnění, ničíme životní prostředí a tady jsou zabité 2 mouchy jednou ranou... Třeba taková konspirace s Gatesem. Těch konspiracek je. Nakonec za to budou moci UFOni a bude vymalováno 😂😂😅
Zeman a Čína? A co s tím? Zeman udržuje obchodní styky s Čínou. Čína odebírá od nás, krom toho, že nám roste díky tomu cena vepřové masa, co je na tom špatného? Peníze z Číny jdou k nám. Jako jasně Čína je komunistický stát, což není zrovna nejlepší, ale když se od toho odprostíme, co by bylo lepší, aby peníze z Číny šly k nám, anebo aby si Čína našla jiného obchodního partnera a její peníze šly jinam? Čína a Zeman? Za mě to už je ve stylu, kdo chce psa bít, vždy si najde hůl. (Aby nedošlo k omylu, jsem politický nezáměrná a Zemana neopěvuji, jsem neutrální).
Jinak je absolutně jedno kdo je čí figurka, my máme premiérskou republiku a ne prezidentskou, když to zjednoduším, tak prezidenta máme víceméně na ozdobu 😉
autor : neee, na ozdobu neee. 😉
opevovat cinu a ,,jeji,, penize z utlacovaneho naroda fakt nemohu. cetla jsi ted, jak lhali a stale lzou o zemrelych? pry vydavaji ve stredisku nakazy cca 3500 uren denne. oni si fakt mysli, ze jsou lidi uplne pitomi..
kdo a jak tohle zpusobil ? teorii jsem uz cetla a slysela mraky. od tech opravdu logickych, az po ty, ze jsme ,,jen,, nastvali bohy. kazdy si muze vybrat. jsem zvedava, zda se nekdy dozvime pravdu.
@marketa11112 v nebi se dozvime urcite 🙂 tady asi tezko
@marketka_m 🙂)
@marketka_m asi tak 😉
Britský princ Charles se z koronavirové nákazy vyléčil a byl propuštěn z domácí izolace. Oznámil to dnes mluvčí londýnské rezidence 71letého následníka britského trůnu Clarence House.
Tak tomu se říká super rychlý průběh! Tahle informace mě utvrzuje v tom, že princ Charles nemocný nebyl, jen chtěli utišit lid, aby příliš neremcal kvůli tomu, jak to ze začátku podcenili a 💩💩💩
@marcicek84 koukej! Konečně ses dočkala 😂👍 přejmenovali to 😂😂😂
Anonymni - pozde ale prece,trochu jak cekani na ochranne pomucky v domovech pro seniory,taky prisly,ale pozde...mmch v tech domovech se to siri plosne,pribyva to bohuzel...
@marcicek84 po měsíci, ne?
No... Ty domovy pro seniory 😔😔😔 Hrozně to podcenili. Prvně vykřikovali, jak je chtějí chránit, pak jim udělali totální domácí vězení, kde pomalu nemohou opustit svůj pokoj... Ale aby je chránili před venkem, kdy Ti, co o ně pečují mohou být nakažení kýmkoli a kdykoli, to nechali být.
Totálně mě ale vytáčí, když někdo ze seniorů zemře a oni se ohání tím, že byli nemocní i jinak, nebo že měli chronické nemoci, díky kterým by za nedlouho zemřeli sami. To je tak neskutečný blud až to bolí! A to mě děsně vytáčí!
anonymní - ano je to tak, stejné zkušenosti, dostat se po 80 do nemocnice se rovná rozsudek smrti, a nejen po 80, i dřív, viz můj děda, oni se tam až tak nestarají, prostě věk a nemají zájem pomoci...jako by to bylo nějaké nařízení...
anonymní - jako přijde mi úsměvné to nošení roušek a pak zapinkat ten základ domovy pro seniory. Ta na co to tedy nosíme??? doufám, že když se bude rozvolňovat zůstanou jen při nákupech v obchodech a v MHD, to by asi pro většinu národa bylo akceptovatelné, nedoáržu si představit otevřít školy nebo restaurace a mít stále povinnost nosit roušky, hlavně jak to chtějí dělat v Mateřských školkách, ty děti to nosit chtít nebudou, učitelky aby to každému několik sundávaly a nandávaly, tak to je taky síla a těm dětem to spíš může zdravotně uškodit. Tak jsem celkem zvědavá co bude po Velikonocích.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/c... co je zas tohle???
@marcicek84 To bude omyl, nejspíš měla chřipku. Nebo leukémii. Nebo spadla ze schodů. Vždyť korona je jen mediální panika.
Chudáci rodiče 😢
@marcicek84 sama jsem zvědavá, co vymyslí. Přijde mi, že oni někdy žijou jen teorii a praxe je nezajímá.
@marcicek84 to je strašné 😔
@mourovatakocka ne, to je jen statistická odchylka 😰🤦😔😬🙄
anonymní - ano takhle dobíjeli i mého dědu, ten se v 89 letech držel 3 měsíce, přitom jen řešili ucpanou tepnu na ruce, ale musel do narkozy a pak ho nemohli rozdýchat a čím dál víc spal a spal, pořád ho dávali do umělého spánku, až prostě jednou dodýchal, prostě nezájem, už měl přece věk...to víc stát na důchodu by musel třeba ještě pár let platit...
nevím co vymyslí, nebo nevymyslí, ale takhle se moc fungovat nedá, myslím dlouhodobě, takže možná něco vyřeší ta chytrá karanténa, každopádně teorie je pěkná věc, ale lidi tohle snesou krátkodobě, ne dlouhodobě, i v kanclu to je otrava, i ten blbý nákup v obchodě je na prd, ale co teprve ti co v tom mají dělat manuálně, v těch provozech s bavlněnýma rouškama, není to v rozporu s BOZP? to by měl pak zajišťovat zaměstnavatel ty plastové, ale ted se nadá sehnat nikde nic...no a tak můžeme pokračovat dále a dále...v Rakousku taky zavedli roušky, ale jen tam, kde to má smysl nejvíc...no první vlna veder a nedají to s rouškama ani ti, co to vymysleli...a ještě je otázkou jde vůbec omezit víc člověka na právech, pokud by byl zrušen nouzový stav?
@mourovatakocka no oni říkali, že nezaznamenali smrt dítěte do 9 let...otázkou je co ty 2 malé děti o kterých se psalo, jedno 7 měsíců a jedno kolem roku...
@marcicek84 Mám dojem, že počítají jen s EU a USA neřeší 🤔 Ale nevím.

Tak ta sestřička nakonec prý neumřela na koronavirus, docela se mi ulevilo.