icon

Příčiny měnících se nálad. Štítná žláza nebo premenstruační syndrom?

lujhu
9. únor 2024

Mám poslední dobou asi pár dnů strašnou měnící se náladu jednou na přítele řvu kvůli blbostem a pak zas se k němu lisám 🤦‍♀️ úplně maličkosti me dokážou rozčílit , je to příznak právě i štitny žl. říkala my to moje endokrinoložka, že někdy se my můžou měnit nálady, ale já četla že to může bejt i pms , měla ste to taky ? 🙉

klokanka31
9. únor 2024

@lujhu Nebudeš těhotná?

oveckaluky
9. únor 2024

To byl ten test určitě pozitivní, žádná vada testu...

te_reza
9. únor 2024

To jsem měla jako těhotná 😃

lennus
9. únor 2024

@lujhu Ano, pms mám někdy náročné, pomohl mi bylinný extrakt na míru od naturopatky.

lujhu
autor
Autor odpověď smazal
lujhu
autor
9. únor 2024

@klokanka31 to nevím , TT zatím vyšel takhle

lujhu
autor
9. únor 2024

@te_reza měla jsem to právě u 1 těhu to jsem dokonce seřvala i svího psa 😆 chudák ten pak na mě civěl nevinně

klokanka31
9. únor 2024

@lujhu Vidím tam ducha...

lujhu
autor
9. únor 2024

@klokanka31 no pár lidí vidělo 👻 a jiný zas psaly že tam vidí jen rysku tak jsem zmatená

klokanka31
9. únor 2024

@lujhu Zkus udělat další test

baru7889
9. únor 2024

Určitě bych udělala další test, tady není poznat jestli je to duch, ryska, těžko říct. 🤷‍♀️ a k těm změnám nálad, já je v těhotenství měla hodně střídavé, ale to až cca po prvním trimestru a před menstruací je mám taky, takže těžko říct🤣 může to být k tomu a nemusí, každopádně držím palce a jsem zvědavá co ukáže další test. Taky teď čekám až budu moct začít testovat 🍀

lujhu
autor
9. únor 2024

@baru7889 jo právě no člověk neví, moc se jěste zatím neraduju, děkuju 🙏 a taky držím palce 🤞

reeeza
9. únor 2024

Tak se prostě nenechte tolik ovládat emocemi a kontrolujte je a držte na uzdě 🤷‍♀️ Jste přece dospělá. Nesvádějte to na štítnou žlázu, pms nebo těhu, jenom vy jste za to přece zodpovědná 🤦‍♀️. Navíc tím negativně ovlivňujete I život dalších lidí.

kubesovaadelka
9. únor 2024

@lujhu to patřilo mezi moje první příznaky těhotenství. Brutální náladovost, časté čůrání a přestání chutnáni kávy a asi až za 14 dní mě napadlo udělat test 🤣

lujhu
autor
9. únor 2024

@reeeza no tak to nevím, ale mě to nejde jak tu náladu mám tak ji mám 🤷 a bohužel pro koho kdo je v blízkosti u mě , jsem přece jen ženská a tý se mění nálady skoro pořád , aspoň já to tak mám i když to je před ms nebo po , takže tak 🙂

lujhu
autor
9. únor 2024

@kubesovaadelka no, tak děkuju 😆 já si ten TT udělám pro jistotu až cca týden nic my neuteče nebudu zbytečně testovat jak zběsilá a pak stoho nic nebude

anniej
13. únor 2024

@reeeza Já se taky léčím se štítnou žlázou od narození a ty hodnoty mám dost extrémní, ale v životě jsem neslyšela od svých endokrinologů, že by nálady byly způsobené tím 😅 Zakladatelka prostě chce jen slyšet, že je těhotná a hledá ty, kdo by jí přitakávaly v tom, co chce slyšet 🤷🏻‍♀️

lujhu
autor
13. únor 2024

@anniej ano přesně tak, chci to jen slyšet 😆 zvláštní je že jsem nikoho ještě neslyšela 🤔 spíš ste měla namysli aby o tom napsaly že jsem těhotná

anniej
13. únor 2024

@lujhu Tak dobře, tak tedy jinak, opravím se. Zakladatelka by ráda přečetla, co by chtěla číst. Takto lepší? 😅

lujhu
autor
13. únor 2024

@anniej jasně, 😉