Po operaci štítné žlázy - porodím dříve?

ly1987
23. kvě 2017

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo má nemocnou štítnou žlázu případně je po rakovině ŠŽ a má mimčo? ŠŽ mám vyndanou celou, jsem po operaci a léčbě radiojódem. V těhotenství mě kontrolují každý měsíc. Endokrinoložka mi říkala, že je dost možné, že porodím dříve.. Neustále se mi snaží vyrovnávat hormony, ale ani ona, ani v nemocnici neví kolik je přesně TA správná dávka, aby to bylo vyrovnané pro mě i pro miminko. Porodila jste některá dříve kvůli problémům nebo nemoci štítné žlázy nebo proběhlo vše v pořádku? Děkuji za odpovědi 🙂

dapele
23. kvě 2017

Ahoj, mám hypothyreozu a autoimunitní zánět štítné žlázy. Při poslední kontrole doktor naznal, že o štítné žláze se už u mě nedá mluvit, protože mi ji už tělo celou sežralo a zbyly jen nějaké drobné zjizvené útvary. V těhotenství mi vždycky víc hlídají hormony. První těhotenství jsem měla v pořádku jen mě víc zlobil tlak (ale to nejspíš se štítnou žlázou nic společného nemělo), první dceru jsem deset dní přenášela a pak ji vyvolávali. Teď jsem za polovinou a zatím vše v pořádku.

lavita
23. kvě 2017

Ja ji nemam taky vubec, prvni syn den po terminu,ted cekam druhe,ale nemyslim,ze by byl duvod rodit driv.co by melo,byt presnou pricinou?malo,nebo moc tsh?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru