icon

Albi - elektronická tužka, máte ji?

veronikaka
9. lis 2014

Dnes jsem byla v Albi a zaujala mne tam elektronická tužka a kouzelné čtení knížky. Nemáte ji někdo doma? Vypadá úžasně. Děkuji i za případné komentáře těch co ji nemají a přece jen Vás něco napadlo proč by jste ji koupili x nekoupili. Je celkem drahá, ale myslím, že zabaví. Do Vánoc by měly vyjít ještě 2 knížky - angličtina a něco pro předškoláčky. http://www.albi.cz/hry-a-zabava/hry-pro-deti/ko...

Strana
z4
eficenka
4. zář 2016

@ekyticka
ahoj, my máme tužku už 2 roky a pořád jede.
většinou na narozeniny dostanou novou knížku, ty starší na chvíli uklidím a pak zase vytáhnu a jedou pořád.
hlavně zppívánky a v nich jsou i kvízy, pak pohádka, v lese, učení.. za mě super 🙂

ekyticka
4. zář 2016

@eficenka super, mám kluky o vánocích 3 a 5 let, tak bych chtěla roboty, hravé učení, svět zvířat a angličtinu

eficenka
4. zář 2016

@ekyticka
mám děti 4 a 2 roky a starší ji měla od 2 let a jede 🙂
pokud někam cestujeme, tak ji pak třeba 2 týdny předem dám do skřínky, hrají si s něčím jiným a p
ak zase na cestách...
hravé učení super, ssvět zvířat také a máme i roboty, ale ještě ani tu 4 letou neberou, ale snad ji to začne bavit 🙂

ekyticka
4. zář 2016

@eficenka my právě chodíme na logo, tak to bude takové milejší procvičování než když furt jen drilujeme slovíčka dokola (aspoň doufám)

eficenka
4. zář 2016

@ekyticka
tak to si určitě s roboty vyhraje a bude ho to bavit 🙂

eternnity
4. zář 2016

@eficenka Evi, a máte jednu tužku a holčičky si to střídají nebo máte dvě?

eficenka
4. zář 2016

@eternnity
máme jen jednu tužku a musejí se střídat, prvně byly hádky , ale ted už se naučily :D

denik_matky
5. zář 2016

Přítelova pětiletá sestra ji dostala k narozeninám a myslím, že jsem ji od té doby častěji měla v ruce já.. 😀

olgas
5. zář 2016

myslím si, že se neomrzí. Neříkám, že by si s tím hráli každý den, na to čas nemají, ale každá ta kniha má docela velký potenciál jak pro menší, tak pro větší a je toho v nich docela dost.
Taky máme jen jednu tužku pro dva kluky.

lennnia
16. zář 2016

kdybyste některá uvažovala o koupi, tak od 14.9.-30.11.2016 je v platnosti leták v Dráčiku a tužka s knihou je za akční cenu 1149kč 😉
@ekyticka

eternnity
8. říj 2016

Nemáte, prosím, zkušenost s Hravou angličtinou a Anglickým slovníkem? Děkuji.

majus6
8. říj 2016

@eternnity Mame slovnik a prekvapilo me, ze je to regulerni knizka s mekkyma strankama a je jich spousta. Dceru to bavi prohlizet, ale zatim si to pousti cesky.

ekyticka
8. říj 2016

@lennnia díky, už jsem koupila na prodeti.cz s tou jejich 200,- slevou to vyšlo podobně

@eternnity mám hravou angličtinu (zatím jen v krabici a vyzkoušenou mnou), jsou tam základní témata (dům, zoo, zdraví atd.), obrázky jsou pěkné, angličtina je namluvená srozumitelně, žádné rychlé mluvení ... víc nemůžu posoudit

eternnity
8. říj 2016

@ekyticka Děkuji. A pro jak staré dítko jste kupovala?

janulkav
9. říj 2016

Tužku máme od lonských vánoc a je stále v kurzu ( vytahují si jednou za čas ale pak u toho vydrží celý týden než je zase začně bavit něco jiného ) K letošním vánocům bych chtěla dokoupit další knížku ( máme svět zvířat a hravé účení ) a narazila jsem na novou hru "na farmě" nemáte ji už některá odzkoušenou ? Případně jaké máte zkušenosti s puzzle variantou ? Jinak přemýšlím na večerníčkovými pohádkami a perníkouvou chaloupkou - která se vám zdá lepší ? Děkuji za vyčerpávající reference

ekyticka
9. říj 2016

@eternnity máme kluky ted na podzim budou mít 5 a 3 roky (dostanou tužku). Zatím nemůžu posoudit, jak je to bude bavit. Už mám koupené atlas světa a tu angličtinu a plánuji ještě hravé učení a líbí se mi chystané novinky lidské tělo (ted na podzim) a slabikář (asi vyjde v zimě). To učení teda bude určitě a ty další dvě uvidíme podle toho, jak je to bude bavit

a jinak by mne taky zajímaly ty puzzle varianty a ta hra do auta?

kuna66
4. lis 2016

holky nevte o nějaké aktuální slěve do dobrovského nebo albi nebo tak na knihu svět zvířat?

lennnia
4. lis 2016

@kuna66 zkus Dracik..

ekyticka
4. lis 2016

@kuna66 docela dobrou cenu maji u dobrovskeho (357,-) a jsou zapojeni ve dni dopravy zdarma, tak pokud chceš až na vánoce, tak 14 dní vydrž a budeš to mít bez poštovného
( www.dendopravyzdarma.cz )

hojda
4. lis 2016

Nejlepší cena je v dráčiku s tou jejich kartou 329,- a sada kniha plus tužka je za 1149,-

1984lucik
28. pro 2016

Dotaz-mate uz nekdo lidske telo? Co rikate na to rozmnozovani? Date do ruky detem do sesti let?

lennnia
28. pro 2016

@1984lucik mame to lidske telo a synovi (4 roky) mu to dám ať se učí.. už se ptal dle obrázků, jestli taky byl hlavou dolů a koukal na obrázky porodu. Ptal se co to je, tak jsem mu to vysvětlila nejdříve já a pak mu to řekne knížka 🙂

betelgeuzz
28. pro 2016

@1984lucik o lidském tělu uvažuji. Co tam je? Nemáš třeba fotku té stránky?

1984lucik
28. pro 2016
kvakuska
28. pro 2016

Jsem ráda že tady čtu, jak tužka dobře funguje, nám tužku s Perníkovou chaloupkou přinesl Ježíšek a právě ji odcházím do Albi obchodu vyměnit, protože tužka se odmítá zapnout ... v diskuzi na Albi stránkácjh jsem se dočetla, že se to asi stává docela často, tak doufám, že konečně dnes odpolko bude vánoční dárek fungovat 😒

betelgeuzz
28. pro 2016

@1984lucik mně na tom nepříjde nic nevhodného.

ckei
28. pro 2016

@1984lucik máme též, synovi jsou 4roky a knihu už si pustil snad 100x a super. Jsem ráda, že je tam opravdu vše, podané určitou formou a jsem ráda, že si to pouští a když se zeptá na něco doplňujícího, odpovím. Mně se ta kniha moc líbí a jsem s ní spokojená nejen já, ale hlavně syn, který se naučí i pojmenovávat části lidského těla tak, jak opravdu jsou.

lennnia
28. pro 2016

@kvakuska proto my jsme obě tužky zkoušeli hned jak jsme je koupili, abysme případně stihli reklamovat..

betelgeuzz
28. pro 2016

@kvakuska tak co, funguje? u tužky píšou, že pokud v ní nejsou žádné soubory, nejde zapnout. to jste kontrolovali?

Využíváte někdo ty samolepky k nahrávání? myslím nějak smysluplně. holky to teď objevily, tak nahrávají, jak divý, ale blbostma.

kvakuska
28. pro 2016

@lennnia @betelgeuzz tužku s knížkou jsme kupovali na Štědrý den dopoledne, takže moc času na zkoušení nebylo (snad 30 minut?)
Jinak tužka v nabíječce svítila, byla i nabitá, šla připojit k počítači, soubory v ní byly, jen se prostě odmítala zapnout, nezapla se ani jednou, vůbec nereagovala. V Albi obchodě v Olomouci byli ochotní, nechali jsme tam tužku k prozkoušení a šli jsme se najíst, asi po hodině jsme se vrátili a už pro nás měli nachystanou tužku novou, kterou nám na místě vyzkoušeli. Takže za mne spokojenost, naštěstí tříletá dcera to brala sportovně, měla dost jiných dárků, se kterýma si "potřebovala" pohrát ... ale od chvíle co jsme se vrátili s funkční tužkou, tak tužka stále mluví, ale s tím jsem počítala, naše malá miluje všechny knížky, i ty co nemluví, sama si k obrázkům příběhy vymýšlí ... mluvící tužku potřebujeme hlavně k tomu, aby si naše rodičovská mluvidla vůbec stíhala odpočinout 😎

Strana
z4