icon

2kombinace s otočným sporťákem a ložnou délkou aspoň 95 cm

enta
1. zář 2017

Ahoj holky . Prosim existuje vubec 2kombinace s otocnym sportakem a loznou delkou aspon 95-100cm ? Kdyz se mi narodil syn mel 55cm ! Meli jsem peg perego GT3 ale neni otocny a malej desne rval . Libi se easy walker qtro ten ma 102 ale neni otocny. Baby design husky ale jen 80cm lezna delka ? Ted jsem v nem videla.prcka rocniho a byl mu kocar malej ? Ja ho budu potrebovat denne ... takze mela by byt 4kola . Poradite prosim ? Kocarek do 20000 prosim ...

kjp
1. zář 2017

Ahoj. Myslím, že velkej je třeba Concord Wanderer. Já mám tenhle, taky je dost prostornej, ale sporťák používám teprve chvíli. http://www.patron.eu/cs/eshop/produkty/kocarky/...

milunka28
1. zář 2017

My měli Maxi cosi Mura 4. A velikost korby byla skvělá. Děti jsem měla blízko od sebe, takže když nebylo zbytí, vyspali se mi tam venku oba najednou. Dceři bylo po narození syna 2 roky.

enta
autor
1. zář 2017

Nejde mi prave ani tak o korbu jako o sportak . Prijde mi ze to delaji vsechno desne malinky . Nebudu mit zadneho mrnouse ja mam 175 muj 185 . V rodine nikdo neni pod 175cm . Nas malej ted mel sest a nosi 7-8 let velikost

kjp
1. zář 2017

@enta myslela jsem velikost sporťáků..

eliskaxox
1. zář 2017

Concord Wanderer, Concord Camino, Baby Jogger Summit a Elite.