icon

Baby Jogger City Mini 4 kola či jiný sportovní kočárek

xmichalkax
19. srp 2015

Maminky vybírám golfáč či sporťák pro našeho chlapečka. Zaujal mě Baby Jogger Mini 4 kola. Je to kočárek z těch dražších,tak mě zajímá názor těch,co už ho mají. Jediné co mě zaráží,že nemá polohování nožiček. Je to problém?Jaké máte sporťáky vy a jste spokojené? Děkuji moc za radu 🙂

calabasa
•
19. srp 2015

Mám jiný BJ, jsou to skvěle kočárky. Nožičky nevadí., ono je to šikmý, nevisi dolů. ...

rencatupa
•
20. srp 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Baby Jogger má kámoška a moc si ho pochvaluje, a tak celkově je to známá značka se spoustou dobrých recenzí jako i Britax, Cam nebo Zopa, tak já myslím, že nebudeš litovat 🙂

vero_nika
•
26. srp 2015

Mám sice trojkolku, ale doporucuji, jsem s ním max. spokojena.

olusenka
•
26. srp 2015

Chtěla jsem moc Baby Jogger City Mini GT (klasický Mini má na mě a terén malá kolečka) a nebo Britax 3 nebo 4 motion, nakonec kvůli ceně a pérování vyhrál Britax, o 2000 levnější. Není vůbec špatný, ikdyž BJ to není. BJ by byl asi lepší, ale je i delší a nevytočila bych se s ním asi u nás na chodbě, tak jsem ho musela oželet. Britax mi párkrát odvezl i dvě děti v korbě a celkem dobře se s ním jezdí i se stupátkem. Jde do lehu, otočit korba sice nejde, ale zvykli jsme si, polohování nožiček má takové "náhradní" ale stejně ho nepoužívám.

kasparek_baby
•
Odpověď byla odstraněná
•