icon

Casualplay Kudu 4 - máte osobní zkušenosti?

inco
18. čer 2015

Zdravím. Nevlastníte někdo tento typ kočárku? Sháníme s mužem kočárek pro první mimčo, měli jsme favorita mezi Hartanem, ale prodejce k němu měl několik, jak se ukázalo, opodstatněných výtek, takže hledáme dál... zaujal nás Casualplay po zkušenostech známých s modelem S4. Hledáme kočárek jak do města, tak na delší procházky i třeba terénem. A s větší korbičkou, mimi čekáme v listopadu. Poradíte? Díky 🙂

carrie_b
18. čer 2015

Pro nas je jednicka Concord Wanderer🙂

inco
autor
18. čer 2015

@carrie_b A měli jste možnost vyzkoušet? Nebo jste se rozhodli na doporučení?

carrie_b
18. čer 2015

Nezkouseli jsme ho, nikdo v nasem okoli ho neznal, byla to celkm novinka, ale recenze na internetu byly skvele, tak jsme to riskli.. Mame ho pres rok, kupovali jsme teda az sportak, ale je fakt super. Neokoukany, hooodne prostorny, ukonceny jakymsi "korytkem", takze z nej dcera nemuze vyklouznout a spi v nem od peti mesicu do ted i na brisku, kola jsou gelovopenova, nesjizdi se, mekkce jedou a nelze je pichnout. Kocarek je navic paradne odpruzeny, vyrazime hodne do terenu a jede bez problemu. Navic neni nijak moc tezky a snadno se sklada do auta. Jo a sportovni sedacka jde dat obousmerne, takze si dceru pekne prendavam podle toho, jak treba fouka vitr, sviti slunicko, kam chce madam zrovna koukat atd🙂. Partner i moje mamka ho taky miluji.

carrie_b
18. čer 2015

A jde polozit do uplneho lehu.🙂

inco
autor
18. čer 2015

@carrie_b Skvělé, vyčerpávající, moc děkuji! Nepochopila jsem, že už ho máte, tím lépe 😉 Jsme z Liberce, potřebujeme také něco "pořádného", ne žádné chrastítko a také jsme docela sportovně založeni, takže nehledáme jen kočár do obchodních center.. navíc mám sportovní auto s menším kufrem, takže to by také vyhovovalo! Opravdu děkuji, měj se krásně 🙂