icon

Chci se zeptat, jaké upřednostňujete hluboké kočárky?

nelinice
9. dub 2021
cilkat
•
9. dub 2021

Nechceš být nějak konkrétnější? Ptáš se na značku, vlastnosti... přemýšlíš, podle čeho si kočár vybrat, či si zakládáš obchod s kočárky a zjišťuješ, o jaké zboží je zájem?

nelinice
autor
•
9. dub 2021

@cilkat 😄jsem těhotná a nemůžu si vybrat

aselluska
•
9. dub 2021

Podle požadavků. Musíš vědět co chceš, aby splňoval. Do města, do terénu, houpací, kombinaci, typ koleček ... Parametrů je spousta

elesse
•
9. dub 2021

Souhlas s holkama, plus se musis rozhodnout, jestli kombinaci nebo jen hluboky. Ja chtela lehky sportak do mesta, otocny a pak jsem jen hledala, ktery ma dostatecne velkou korbu, protoze mi bylo jasne, ze neni na moc dlouho a spostak uziju vic (syn mel velky odhad). Takze mam Joie versatrax a jsem spokojena

cilkat
•
9. dub 2021

@nelinice Chápu, je jich hodně. :D
První, co si rozmysli, je, nakolik jsi limitovaná prostorem (výtah, futra, kufr auta...). Obecně jsou jiné požadavky na kočárek, který "hodíš do auta a v cíli vytahnes" a na kočár "ve kterém budete žít celé dny" a defakto nahrazuje auto. Další faktor je terén... A většina ostatního už je o vlastním vkusu.

honzinenka
•
10. dub 2021

Doporučuji také si kočárek vyzkoušet, pokud to bude jen trochu možné. Měla jsem několik internetových "favoritů" vyhovujících nám požadovaným parametrům a na místě v obchodě, kde byl větší výběr kočárků, bylo jasné, že nevyhovují a zvolili jsme s mužem kočárek, který nám oběma sedl do ruky, líbil se nám a i splňoval požadované parametry.

kafr
•
10. dub 2021

Jako první si uvědom, kde budeš jezdit a jak často nakládat do auta.
Já bydlím v lese, takže by se nabízel nějaký terénní, jenže ty jsou většinou těžké a neskladné. Kdykoli jsem někam potřebovala bylo skládání a nakládání. Takže pro mě byl ideál lehce skladný s vložnou taškou, malé otočné přední kolečka -Gesslein- ten byl trvale v autě.
Na doma jsme pořídili terénní herku z bazaru za odvoz.

ninolleta
•
13. dub 2021

Jo je pravda, že to jestli budeš nakládat kočár do auta denně nebo jednou měsíčně, je potřeba vědět. Já měla např. podvozky ke kočárku dva, jeden do auta a jeden doma. No a pak záleží samozřejmě na tvém životním stylu a terénu v jakém budeš jezdit. Pokud někdo tranda někde po polích nebo je fanatickym bezcem či bruslarem, tak musí mít adekvátní kočárek než ten, kdo chodí jen po parcích a upravených cestách a nesportuje.