Chci se zeptat, jaké upřednostňujete hluboké kočárky?

nelinice
9. dub 2021
cilkat
9. dub 2021

Nechceš být nějak konkrétnější? Ptáš se na značku, vlastnosti... přemýšlíš, podle čeho si kočár vybrat, či si zakládáš obchod s kočárky a zjišťuješ, o jaké zboží je zájem?

nelinice
autor
9. dub 2021

@cilkat 😄jsem těhotná a nemůžu si vybrat

aselluska
9. dub 2021

Podle požadavků. Musíš vědět co chceš, aby splňoval. Do města, do terénu, houpací, kombinaci, typ koleček ... Parametrů je spousta

elesse
9. dub 2021

Souhlas s holkama, plus se musis rozhodnout, jestli kombinaci nebo jen hluboky. Ja chtela lehky sportak do mesta, otocny a pak jsem jen hledala, ktery ma dostatecne velkou korbu, protoze mi bylo jasne, ze neni na moc dlouho a spostak uziju vic (syn mel velky odhad). Takze mam Joie versatrax a jsem spokojena

cilkat
9. dub 2021

@nelinice Chápu, je jich hodně. :D
První, co si rozmysli, je, nakolik jsi limitovaná prostorem (výtah, futra, kufr auta...). Obecně jsou jiné požadavky na kočárek, který "hodíš do auta a v cíli vytahnes" a na kočár "ve kterém budete žít celé dny" a defakto nahrazuje auto. Další faktor je terén... A většina ostatního už je o vlastním vkusu.

honzinenka
10. dub 2021

Doporučuji také si kočárek vyzkoušet, pokud to bude jen trochu možné. Měla jsem několik internetových "favoritů" vyhovujících nám požadovaným parametrům a na místě v obchodě, kde byl větší výběr kočárků, bylo jasné, že nevyhovují a zvolili jsme s mužem kočárek, který nám oběma sedl do ruky, líbil se nám a i splňoval požadované parametry.

kafr
10. dub 2021

Jako první si uvědom, kde budeš jezdit a jak často nakládat do auta.
Já bydlím v lese, takže by se nabízel nějaký terénní, jenže ty jsou většinou těžké a neskladné. Kdykoli jsem někam potřebovala bylo skládání a nakládání. Takže pro mě byl ideál lehce skladný s vložnou taškou, malé otočné přední kolečka -Gesslein- ten byl trvale v autě.
Na doma jsme pořídili terénní herku z bazaru za odvoz.

ninolleta
13. dub 2021

Jo je pravda, že to jestli budeš nakládat kočár do auta denně nebo jednou měsíčně, je potřeba vědět. Já měla např. podvozky ke kočárku dva, jeden do auta a jeden doma. No a pak záleží samozřejmě na tvém životním stylu a terénu v jakém budeš jezdit. Pokud někdo tranda někde po polích nebo je fanatickym bezcem či bruslarem, tak musí mít adekvátní kočárek než ten, kdo chodí jen po parcích a upravených cestách a nesportuje.