icon

Chci se zeptat, co tam vidíte? Jsem těhotná?

mychalina
16. únor 2016

Už 13 dní čekám na menstruaci 😒 a pořád nic, tak jsem zkusila testík a ono tohle. Já tam vidím //, ale nejsem si jistá 🙂 ☹
Je to trošku blbá kvalita :-/

Chci se zeptat, co tam vidíte? Jsem těhotná?
berninka
•
16. únor 2016

Co to je za test? Přijde mi taková úzká, ale vidím ji 🙂 Já bych řekla, že jsi v tom!

mandala
•
16. únor 2016

Podle mne to není těhu, ale nejsem zase v těch testech tak zkušená, takže třeba se pletu.

kolibricek36
•
16. únor 2016

no já tam vidím ducha - takže asi nejspíše ano - zkus za dva tři dny - mělo by ty // už být jasnější

verusky
•
16. únor 2016

carka tehotenska je opravdu nezvykle tenka. to jedine vidim jako "vadu", jinak by to bylo urcite miminko 🙂 tak snad je 🙂

samaber
•
16. únor 2016

příjde mi,že je čárka obarvená z obou stran, což spíš ukazuje, že se mohl propit barvivo, hodne zalezi na znacce testu, s nekterymi mam blbe zkusenosti. typu unimark ..

susmevem
•
16. únor 2016

Zkusila bych jiný test od jiné značky. U tohohle bych spis měla pocit, ze je špatně udělaný. Ta čárka je divná...🙂

krosed
•
16. únor 2016

podle mě to je špatný test...😉 zkus nový...😉 ale pokud bych měla už 13 dní zpoždění, šla bych na gyndu....😉

helen_h
•
16. únor 2016

Čárka je opravdu divná, i když se jedná o ducha, bývá ta testovaná čárka stejně široká jako kontrolní proužek, jen je mnohem méně viditelná. I ta barva je taková divná, bohužel mohlo jít o vadný test... Určitě zkusit jiný a nejlépe z ranní moči.

mrshka
•
16. únor 2016

toto bohužel bude vadný test, doporučuji jiný a nejlépe i jinou značku

promar
•
16. únor 2016

Já mela podobně tenkou čárku a byla jsem těhotná. Ale zkusila bych ještě další test, s každým dnem těhotenství stoupá hladina hcg, po par dnech by mela byt čárka stejně výrazná jako ta kontrolní. Tak držím pesti.

denousek
•
16. únor 2016

na 13dní spoždění dle mě už by byla dálnice... samozdřejmě záleží na ovulaci... kdy byla... zkus jinou značku testu např dr max.

shine2015
•
16. únor 2016

Ja tohle nechapu. Vzdyt to neni jasne pozitivni test navic ta druha carka ma uplne jinou barvu.
Promin,ale tvoje chovani mi prijde na hlavu. Misto aby jsi sla a udelala si dalsi test tady zakladas diskuzi...tohle fakt nepochopim.

kamikz
•
16. únor 2016

Mně se tohle stát, tak jdu za pár hodin (možná i okamžitě) čurat znovu 🙂 kup si jinej test a uvidíš.

lili_k
•
16. únor 2016

Ja myslim ze jste tehotna 😵 Takovyhle careky byvaji na uplnem zacatku (je stejne siroka ale zatim jsou videt jen okraje), zkuste zitra znovu 🙂 a gratuluji. 😵

agneska7
•
18. únor 2016

Tohle je ryska tento test ji má hodně viditelnou znám tento test