icon

Hodí se modrý kočárek i pro kluka?

21. srp 2024

Myslíte, že se kočárek hodí i pro kluka? Nebude to blbé?

Hodí se modrý kočárek i pro kluka?
Strana
z2
95newmommy2020
21. srp 2024

Za mě v klidu. Já měla rose gold konstrukci. Ten kočárek jsem milovala kvůli tomu jak vypadal. Bohužel nebyl moc praktickej, jak byl maličkej. Ale i tak musí se ti hlavně líbit a ten tvůj maličkej není.

alice180
21. srp 2024

@michaela666 přesně tak. Už od starověku...

martulka88
21. srp 2024

@alice180 Tak historie mi je v celku ukradená, co se týče barev 😉 U nás růžová je pro holku a nevidím na tom nic špatného. 😉 Až syn bude dospělý, ať si nosí, co chce. Teď mu opravdu dávat nic růžového nebudeme.

alice180
21. srp 2024

@martulka88 no u nás nosí růžovou kdo chce

aktakd
21. srp 2024

Klidně. Proč ne? My měli pro obě pohlaví modrý kočárek a červenorůžový šátek a přežili všichni.

nat
21. srp 2024

ja osobne bych synovi striktne nedala,kocarek s emi nelibi,ale je to muj nazor

erchia
21. srp 2024

Za mě bych ho taky nevolila, obecně moc nemusím věci takhle s kytkama, vzory a tak.
Ovšem, pokud je to něčí styl, tak kočárek je to, myslím si, že hezký.

Nicméně, je to vaše dítko, takže vaše volba ;)
Ale pokud hledáte nějaký, co vydrží terén, tak za nás můžu doporučit Seeba Art.
Máme to tu takové kopcovité, často nerovný terén a zatím to kočárek naštěstí dává dobře.
A má dost místa v košíku pod kočárkem, což by mi tady u toho taky dost chybělo.
Synovi jsou skoro dva roky, na poměry ostatních dětí je vyšší a vydržel v korbičce skoro do roka, tak to je taky plus.

erchia
21. srp 2024

Musím doplnit, že pro kluka bych ho nevolila, pro holčičku je to pěkný kočárek.
Nějak se do toho zamotávám, tak radši prostě tak :D

malytlustyhroch
22. srp 2024

Kocarku je vsude mraky, novych i ojetych, jestli mas pochybnosti a byla bys ve stresu, koho s kocarem potkate a kdo komu, co rekne, tak radim kocar pustit. S detmi je dost stresu i bez takovych starosti navic.

ada22
22. srp 2024

Jestli se ti líbí tak klidně. Jinak tenhle typ kočárků je fakt jeden z mála do terénu pro malé miminko, kdy dítě nebude vyklepane. Jako sporťák třeba po roce, roce a půl nebude již tak prakticky, takže pak můžeš pořídit čistě klučičí.

kacka1994
22. srp 2024

Já bych růžový nevolila ani pro holčičku, pro kluka tuplem ne 🙂 Pokud bych třeba neměla na nový a tento zdědila po kamarádce, asi bych ho na kluka použila - větší vnitřní nepohodu bych z toho měla já, jemu by to bylo buřt že.
Stejně to mám z ostatními věcmi - nové jim nekupuju typicky dívčí, ale třeba růžovou košili jsem koupila, nebo mají zděděné holinky, bundu do deště přímo holčičí.

hennrietta
22. srp 2024

Pokud bych ho už měla, tak bych nový nekupovala a kluka v něm odvozila. Kdyby mě vzor omrzel, nechala bych si na to ušít nějaký potah nebo tak.

martulka88
22. srp 2024

@alice180 A já to nikomu neberu 😉 Každého volba 😉🤣

Strana
z2