Jaké golfky koupit?

pakatule
22. bře 2016

Dobrý den, prosím o radu. Chci koupit golfky a nevím jaké jsou dobré. Moje požadavky: polohování až do úplného lehu, vhodný do terénu, velký košík, spojené madlo a výškově nastavitelné madlo. No a aby byl hezký. A nevím jaká kolečka jsou nejlepší. Díky za tipy.

ema_s
30. bře 2016
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Tak když do terénu tak vhodnější budou gumová kola, to má třeba Easywalker Mini Buggy nebo Maclaren Quest ale nemají spojené madlo, tak zvažte 🙂

pakatule
autor
1. dub 2016

moc děkuju, jsem z toho zoufalá, díky za radu, podívám se po nich

bambullkaa
3. dub 2016

Kamarádka má 4Baby Rapid...tuším... a taky jde polohovat do lehu a má spojenou nastavitelnou rukojeť. Jinak mě napadá Cybex Callisto. Sama jsem Cybex měla a byl dobrý, jen měl nespojenou rukojeť (měla jsem model Onyx) a byť byl lehký tak jednou rukou jsem ho neuvezla :-/

panickatlamicka
3. dub 2016

Momentalne tez vybiram golfly,ted mam pro dceru zebru,ale ta je dost tezka. ,cenove nechci jit vysoko,takze jsem na vazkach,zda koupit nejaky levnejsi model,nebo bazarovy za stejnou cenu. U bazaru mi nevyhovuje to,ze malokdy clovek narazi presne na typ,kter, chce. Uvidim.ted mam v jednani nadherny golfky z mk bazaru,tak snad to klapne.