Jaký kočárek pro mimi narozené v červenci?
Ahoj maminky, můžu poradit jaký kočárek pořídit pro mimi, TP 25.7.? nebo aspoň poradit na co se zaměřit? nejlépe vlastní zkušenosti? podobné diskuze už jsem našla, ale některé dost neaktuální a předpokládám, že se situace na trhu dost změnila.-....
@junkka právě, bydlíme na malém městě, kde jsou cesty v šíleném stavu, s kočárem do obchodu nemám odvahu, ptž tady mám problém manévrovat i s košem, jak je to pidi, moderní se mi hluboké málo který líbí a hlavně mi vadí, že jsem ještě neviděla moderní, který by byl aspon trošku odpružený a já neměla pocit, že to dítě bude mít po procházce modřiny z toho drncání...takže houpací je jasná volba! jen jich je na trhu docela málo k vidění na prodejnách a jen tak podle obrázku si netroufnu ho objednat, takže zatím ještě váhám 🙂

Taky souhlasím s názorem, že nemá smysl kupovat trojkombinaci, protože člověk se moc nesoustředí na vlastnosti sporťáku, řeší právě hlavně velikost korbičky, no a při přechodu na sporťák mu brzy dojde, že je kočár těžký, má moc nízko stříšku, nejdou polohovat nohy a podobně. Za sebe bych doporučila koupit hluboký kočár z druhé ruky, velký, třeba i houpací, případně s možností nacvaknutí autosedačky. A až dítě bude sedět, tak koupit klidně nový lehký sporťák Britax, Valco Baby Snap.