icon

Jaký kočárek pro mimi narozené v červenci?

ukeke
16. únor 2016

Ahoj maminky, můžu poradit jaký kočárek pořídit pro mimi, TP 25.7.? nebo aspoň poradit na co se zaměřit? nejlépe vlastní zkušenosti? podobné diskuze už jsem našla, ale některé dost neaktuální a předpokládám, že se situace na trhu dost změnila.-....

Strana
z2
madlisek
6. bře 2016

Taky souhlasím s názorem, že nemá smysl kupovat trojkombinaci, protože člověk se moc nesoustředí na vlastnosti sporťáku, řeší právě hlavně velikost korbičky, no a při přechodu na sporťák mu brzy dojde, že je kočár těžký, má moc nízko stříšku, nejdou polohovat nohy a podobně. Za sebe bych doporučila koupit hluboký kočár z druhé ruky, velký, třeba i houpací, případně s možností nacvaknutí autosedačky. A až dítě bude sedět, tak koupit klidně nový lehký sporťák Britax, Valco Baby Snap.

pe_ma
6. bře 2016

@junkka právě, bydlíme na malém městě, kde jsou cesty v šíleném stavu, s kočárem do obchodu nemám odvahu, ptž tady mám problém manévrovat i s košem, jak je to pidi, moderní se mi hluboké málo který líbí a hlavně mi vadí, že jsem ještě neviděla moderní, který by byl aspon trošku odpružený a já neměla pocit, že to dítě bude mít po procházce modřiny z toho drncání...takže houpací je jasná volba! jen jich je na trhu docela málo k vidění na prodejnách a jen tak podle obrázku si netroufnu ho objednat, takže zatím ještě váhám 🙂

Strana
z2