Jaký kočárek se vejde do krátké Fabie?

lupinpupin
27. únor 2011

Ahoj,
máme krátkou fábii a přemýšlíme s manželem nad tím jaký kočárek pořídit, aby se nám vešel do kufru (alespoň podvozek). Chceme 4kolku, nejlépe velká kola, kombinaci a aby tam šla dát i autosedačka.
Budu moc ráda za rady a nebo za tipy které kočárky se Vám tam vejdou.
Díky moc!

kamikadze
24. bře 2011

@lupinpupin Myslim, ze se budes muset smirit s tim, ze pokud budes chtit kocarek s terennima kolama, tak se Ti do kufru Fabie nevejde... ja mam Inglesinu, musis sundat dve kolecka, abys dala do kufru aspon podvozek. Korbu vozime na sedacce, takze se do auta vejdou max. 2 dospeli a dite v autosedacce.
Poridila jsem si sportacek Casualplay Vintage 2, ten se slozeny do kufru vejde, myslim, ze snad delaji i kombinaci s vanickou pro miminko. Ale bacha - je to dost uzka korbicka, pocitam, ze po lete pujde kocarek z domu, protoze s fusakem se mi tam malej nevejde.
Nektere kocarky das do kufru Fabie vertikalne, ale musis sundat to horni plato.

alca22
26. bře 2011

@lupinpupin ahojky tak do krátké fábie se ti určitě vleze kočárek Herqules razor 4. Má velká bezdušová kola, super do terénu. Výhoda je že hluboká korbička jde složit na placato, takže by se ti měla do kufru vejít i s konstrukcí. Nevíhoda je, že kočárek už se nevyrábí, a dá se koupit jedině použitý. Ale určitě bych ho doporučila. mi ho máme také z druhé ruky a vypadá jak nový. Jukni třeba na mimibazar, tam se prodávají celé komplety i s autosedačkou.

marecek4
26. bře 2011

nejlepší zajet s autem do obchodu a vyzkoušet,záleží na tom co taky od kočárku očekáváš a jestli budeš kupovat nový nebo i jetý,ale i v Praze určitě máte obchod,kerý prodává nové i použité kočárky a třeba po vyzkoušení ještě projet inzerci s tím,že hledáš konkrétní kočárek a typ a ještě srovnat ceny a stav

lamarika
26. bře 2011

určitě se ti tam vejde Jane Nomad. Máme též krátkou fábii a tenhle kočárek 😉

akcull
26. bře 2011

Do krátké fabie se ti vejde bez nutnosti sundavat kolečka Teutonia fun system, korbička se dá splacatit. Autosedačka jde pomocí adapteru nacvaknout, určitě maxi cosi, tario a tuším romer. Jen to není kočárek do velkého terénu...

lupinpupin
autor
27. bře 2011

Díky moc za tipy, měli jsme vyhlídlej Patron F4 a po změření kufru se nám zdá, že se nám tam nevejde, tak jsem vybrala DorJan Sport 2011 a ten si myslím,že se vejde, je o dost kratší a dá se krásně složit.
Ale určitě se chystáme do obchodu kde kočárek vyzkoušíme. Bez koušky ho rozhodně nekupuju.

annaluciapetrzel
7. říj 2014

tak jen pridavam, ze Xlander Xpulse. 🙂 az se tim bude nekdo probirat .....a nestastne hledat jako ja.

albij
2. čer 2015

Ahojky, měla bych dotaz 🙂 Mám krátkou fabii a s manželem máme zatím vyhlídnutý kočárek Dorjan Prestige. Teď řeším to, zda podvozek dostanu do kufru krátké fabie. Máte někdo zkušenosti? Děkuji 🙂

nov777
2. čer 2015

@albij Mam zkusenost. Vejde. 😉

albij
2. čer 2015

@nov777 Tak to jsem moc ráda, děkuji za reakci 😉

nov777
2. čer 2015

@albij Na jedno dite to bylo v pohode. Se dvema uz si to ale moc predstavit nedokazu. 😉

elielizabeth
2. čer 2015

Tchánovci mají Fabii a do toho i tak malého kufru se jim vešel náš sourozenecký kočár Bumbleride Indie Twin.
A to má velká nafukovací kola. Opravdu je lepší zajet s autem a podle vlastních zkušeností vím, že je lepší vyzkoušet kočárek vložit na více způsobů a vejde se 😉

annaluciapetrzel
2. čer 2015

@albij haha! jsem resila. Za me Xlander impulse viz vyse. vleze se urcite. ale je to desne spatny kocar, max do mesta. nedoporucuji. URCITE si zajet na prodejnu vyzkouset. Je to FAKT trabl! 99 procent ne-li 99.9 se tam nevleze. @elielizabeth ziram ze se tam vleze a nespolehat, zajet, vyzkouset. Jinak BACHA. ja jsme chtela by se tam vlezl CELY tj podvozek I korba, ne JEN podvozek!

nov777
2. čer 2015

Vlezl se tam cely. Nesundavali jsme kolecka nebo neco podobneho. Korba se tam vesla taky. Jezdili jsme tak pres rok.

annaluciapetrzel
2. čer 2015

@nov777 @albij tak to je bezva, ale proste stejne doporucuju dojet a vzykouset. ja jsem todle FAKT resila hodne a nekt kocarky kt mi lidi radili se tam nakonec nevesly!

patrusa
2. čer 2015

Ahoj, do kratke fabie jsem do kufru nacpala i kocarek pro dvojcata xtwin :D, jinak mame xlander xa velka vsechna kola a spokojenost s kocarkem i se s kladnosti do kufru.

albij
2. čer 2015

Holky děkuji za reakce, na X lander jsem také koukala ale oproti dorjanu má menší korbičku. Jinak dvě děti v tom vozit si také nedovedu představit. Do prodejny bych ráda zašla, ale bohužel, u nás nemají u prodejny parkoviště a pochybuji, že se s paní prodavačkou nějak domluvím, abych si odvezla podvozek a zkusila do auta, to je nereálné. Jinak mě dnes manžel převapil nabídkou na rapida, no musíme to ještě probrat... Ale moc Vám děkuji, jsem ráda, že se někdo ozval 🙂

@nov777 A vlezl se ti tam, když jsi měla sundaný ten horní dekl u kufru, nebo i ten jsi tam měla?

t22d
2. čer 2015

my máme concord wanderer a vejde se do kufru pozvozek i korbička nebo vršek sporťák i s pridělaným deklem kufru,akorát se musí sundat jedno kolo,ale to jde hodně lehce

nov777
2. čer 2015

@albij Jo, ten dekl tam zustaval. Kam bysme ho dali? Bydleli jsme v panelaku a z parkoviste jsme ho nikam nenosili 😉 Akorat, kdyz jsme jeli na dovolenou, tak jsme ho vyndali, aby se nam tam vlezl i bagl.

beruska1989
2. čer 2015

já mám krátkou felicii a kočárek patron triton 4, a celý se vejde, akorát u podvozku musím vycvaknout jedno kolečko. i hluboká korbička se vešla v pohodě.