Joie Mytrax nebo Valco snap 4?

ni_kola
26. dub 2019

Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit, nebo spíše slyšet názor někoho jiného.
Mám 18 měsíční holčičku a potřebovala bych nějaký skladný kočárek na občasné cesty na plavání a do města, na delší výlety či dovolenou. Malá hezky chodí, ale neujde tolik a ráda si v kočárku pospí nebo odpočine.
Mezi užší favority jsem si vybrala Valco snap 4, Joie mytrax nebo G mini kadet.
Samozřejmě nechci utratit moc peněz, protože to nebude kočárek na každodenní ježdění. Do teď jsem měla I'coo peak air 4, ale ten budeme v červnu dávat švagrové.
Co byste mi doporučily? Díky Nikola

veronyque
26. dub 2019

@ni_kola Ahoj, já mám Valco Snap 4 Sport a jsem s ním celkem spokojená. Jediné co mi vadí, tak že není vůbec odpružený. Horší terén a kamení se s ním zdolává obtížně. Mám pocit, že malou vytřepu. Uvítala bych taky lépe přístupný košík a polohovatelnou rukojeť kočárku. Do města skvělý, do terénu bych volila jiný. Víc mě nenapadá, ale klidně se na cokoliv zeptej 🙂

denissima
26. dub 2019

Ahoj, my jsme měli Joie Mytrax a byli jsme moc spokojení. Původně jsme šli do obchodu pro Valco, ale Joie Mytrax se nám zdál o dost lepší. Mimo jiné i kvůli té polohovatelné rukojeti. Celkově se nám provedení zdálo kvalitnější a bytelnější.

miba10
26. dub 2019

Pořídili jsme Valco snap 4 a paráda. Můžu doporučit

ni_kola
autor
26. dub 2019

Dekuji!
@denissima ta polohovatelna rukojet se mi take libi. Mam skoro 180 cm, tak mam strach, ze mi Valco bude nizke.
@veronyque, @miba10 holky, kolik merite? Nekopete pri chuzi do kocarku?

zelenaesmolda
26. dub 2019

@ni_kola ja si teda osobne neumim predstavit kocar bez polohovatelne rukojeti...

kajka93
26. dub 2019

Mam Valco snap 4 sport. Na jezdeni po meste uplne super, teren uz je trosku horsi ale furt se to da 🙂 je perfektne skladny mam ho i doma poskladany v male skrini na kabaty. Mimo to, manzel meri kolem 190 a s vyskou valca nema problem, do brzdy sem kopala ze zacatku ale to i u prvniho kocarku a myslim ze tohle je o zvyku 🙂 Valco je boží! Urcite ale doporučim spis ten sport, je sice drazsi ale pokid nebudete pouzivat zas az tak casto oozdeji urcite dobre prodate, je o ne pořád velky zajem 🙂

veronyque
26. dub 2019

@ni_kola Měřím pouze 153cm a Valco je na mě trošku vyšší. Manžel má 193cm a kočárek mu výškově vyhovuje. Občas do něj kopne. Máme ještě kočárek Venicci Gusto a do toho kope podstatně častěji. Nejlepší je zajít do obchodu a kočárek si vyzkoušet.

ivis_b
27. dub 2019

Tak pokud chces skladny kocarek na obcasne jezdeni, sla bych do Valca. Joie vazi 12kg, Valco asi 7kg (zalezi na tom, jestli ma nafukovaci nebo penova kola). Ja mam Valco 4 sport tailor made a jsem spokojena, slozi se na placku, takze do auta/do letadla je to super. A mne prijde dobrej i v terenu, samozrejme to neni odpruzeny kocar, ale nafukovacky ty otresy tlumi a projeli jsme s nim kde co.

martiniquest
27. dub 2019

Nemam ani jeden, ale videla jsem Valco snap 4 po dvou letech pouzivani u kamaradky - byl z nej rozvrzany krap, do ktereho bych dite neposadila. Sousedka ma na maleho Mytrax, ma taky kolem dvou let a krome uspineni potahu mu nic neni. Zvazila bych i tento aspekt.

ivis_b
27. dub 2019

@martiniquest vážně? Já ho používám teda teprve rok, ale je jak novej.... a to syn má už přes 15 kg a kočár nešetřim, projezdil s náma hory a ve městě je to samá kočičí hlava.

zelenaesmolda
27. dub 2019

@ivis_b
me by zajimalo jak je to s udavanou nosnosti u kocaru?dejme tomu,ze ma nosnost 15kg ale mel by unest vic ne?

vendes
27. dub 2019

O Vánocích jsem se rozhodovala mezi stejnými kočárky, chtěla jsem nebo lehčího do města, ale zase ne úplné hrkátko. Nakonec nám Moon Jet-R, Valco nebyl vůbec odpružený, Mytrax byl poměrně těžký.

dandaa
27. dub 2019

Používáme rok Valco a je pořád jako nový. Projede úplně vše a bez problémů. Pro dítě je dost prostorný, koš opravdu velký. Skládání jednoduché, zabere málo místa a je dost lehký. Co jsem zkusila sousedky Joie tak mě vůbec nenadchl. Vyzkoušej a uvidíš, který ti bude vyhovovat víc.

zelenaesmolda
27. dub 2019

@dandaa taky jsem se divala na valco ale odradilo me to,ze nema polohovaci rukojet a otocnou sedacku

ada22
27. dub 2019

Doporučuji gesslein F4nebo novější s4 mám ho z druhé ruky. V pohodě uveze i 18 kg dítě a stále lze ovládat jednou rukou. A jako jeden z mála sporťáku fakt pruží. Nevýhoda, kdyz je na rukojeti těžká taška a dítě v leze, tak hrozí , že se může zvrhnout. Když třeba za něj zatáhne starší dítě.

ni_kola
autor
27. dub 2019

I kvuli te vaze jsem porad nerozhodna, ten muj soucasny kocar vazi kolem 20kg, tak si rikam, ze kazdy bude lehci☺
Na moon r jsem necetla dobre recenze, pry hodne hrka a maminky ho pak menily prave za valco...
Mytrax ted prodava pani od nas z mesta za 5500 i s velkou vybavou...
Valco sport se mi moc libi, jenze od manzela nam limit cca 5 tisic😢 a to je na valco sport malo...
Holky, je opravdu o tolik lepsi nez klasicke valco bez gumovych kolecek?

miba10
27. dub 2019

@ni_kola mám 175cm. Kola jsem si jednou, ale to bylo moji vinou 😂 jinak vůbec

ni_kola
autor
27. dub 2019

@dandaa a mate klasiku valci, nebo sport?
@zelenaesmolda ta rukojet mi taky trochu vadi, otocnou sedacku uz bych nevyuzila. Mala i ted radeji jezdi po smeru jizdy

dandaa
27. dub 2019

@ni_kola mám klasiku, tailor made a dostává fakt zabrat. Nečekala jsem kolik toho vydrží a zvládne.

@zelenaesmolda polohovací rukojeť nepotřebuji a otočnou sedačku taky ne.

miba10
27. dub 2019

@ni_kola my máme bez nafukovacích koleček a taky jsem se toho bála. Ale teď jsem celkem ráda. Male jsem koupila podložku z paměťové pěny aby měla při drncani větší pohodlí, ale upřímně ji je úplně jedno jestli to drnca nebo ne. Spíš mi přijde že to je pro ni vetsi sranda 😂

ni_kola
autor
27. dub 2019

@to jsi me potesila, asi do nej take pujdu. A diky za typ ohledne podlozky z pametove peny, mrknu na ni taky☺

miba10
27. dub 2019

@ni_kola ono jich je více druhů. Paní mi nabízela asi za 800,-,ale já viděla i za necelých 500,-, tak jsem ji vzala. Bylo to to samé 😊

ivis_b
27. dub 2019

@zelenaesmolda No to nevím, nicméně Valco má nosnost 20 kg...

zelenaesmolda
27. dub 2019

@miba10
a je v tom opravdu pametova pena a ne molitan?

ivis_b
27. dub 2019

@ni_kola Já mám nafukovačky, ale švagrová má kočár s pěnovými koly (jinou značku, ale řekla bych, že to bude podobné) a když jsme někde spolu jely, byl to dost rozdíl, nafukovačky prostě tolik nerachotí. Pokud máš cenový limit a chceš něco aspoň trochu do terénu, tak co zkusit sport z druhé roky? Na fb ve Valco skupince se kočárky prodávají každou chvíli...

zelenaesmolda
27. dub 2019

@ivis_b
tak gelove kola zase nepichnes,v tom je nejvetsi vyhoda 🙂

ivis_b
27. dub 2019

@zelenaesmolda mela jsem nafukovacky i na predchozim kocaru a za skoro 3 roky jsem ani jednou nepichla. A to jsem toho najezdila fakt hodne a v ruznem terenu. Neznam nikoho, kdo by lital co mesic kupovat novou dusi...

miba10
27. dub 2019

@zelenaesmolda ano, je tam opravdu pametovka

zelenaesmolda
27. dub 2019

@ivis_b
a on nekdo rekl,ze budes litat co mesic? 🙂

malytlustyhroch
28. dub 2019

@ni_kola mam 180cm a rukojet od Valco 4 vnimam jako idealni, naopak si rikam, co si s ni pocnou kratsi maminky. Do kocarku nekopu, kdyz jdu nim, ale stejne ho casto drzim jednou rukou a jdu vedle nej, je mi to prijemnejsi. Asi nejlepe vyzkouset. Kupovali jsme, kdyz bylo malemu 10m, a to mi prisel idealni. Ale na 18m bych asi zvazovala neco jeste lehciho a mensiho, jestli ji v tom nepotrebujes uspavat.