Kde seženu kočárek v Královéhradeckém kraji?

lenousek10
4. led 2015

Chtěla bych kombinovaný kočárek do terénu s velkou korbou i sportovní nástavbu. Aby vydržel 2 děti. Chtěla bych Dobrý kamenný obchod na vyzkoušení kočárku. Velmi děkuji za pomoc.

eliskaxox
4. led 2015

Babiez v Hk u velkeho tesca, John Nell ale to nevim jak popsat adresu najdete na netu detske-kocarky.eu, pak v Opatovicich v arealu vesny maji velky vyber polskych kocarku a jeste jsem byla v Baby centru v Pardubicich tam je to super.

lenousek10
autor
4. led 2015

Děkuji. Já zatím byla v Hapu ve Dvoře Králové.

eliskaxox
4. led 2015

Tak to neznam to uz je pro me daleko 🙂

dracula
4. led 2015

V Opatovicích v areálu Vesny. Tam jsme kupovali my.

lenousek10
autor
4. led 2015

Do Opatovic se chci jet také podávat, doufám že pořídím.

majvik
4. led 2015

není to úplně Královehradecký kraj, ale v Chrudimi vím že je velký obchod s kočárky...

lenousek10
autor
4. led 2015

A nevíte jak se jmenuje?

svobodpetika
4. led 2015

teda je to trochu mimo ale Daniela v Kolíně super 🙂 perfektní přístup super výběr, mají i stránky.

1velrybka
4. led 2015

@lenousek10 Ahoj, v Hapu ve Dvoře jsme ho kupovali my. Je to teda už rok a čtvrt, tak nevím, jak to tam je teď, ale tenkrát jsme byli nadšeni, jaký mají obrovský výběr, byli jsme nejdřív v Opatovicích nad Labem, tam nás to děsně zklamalo, jak přístup, tak výběr. V tom Hapu se nám pefektně věnovali a protože to bylo někdy v říjnu nebo v listopadu, upozorňovali nás, že po Novém roce se budou zvedat ceny. (Původně jsem to tam šla jen omrknout s tím, že koupíme až po Vánocích). Taky nás upozornili, že mají od každého kočárku jeden kus a další už kupovat nebudou, zase až někdy příští rok (určitě ne v lednu). No tak jsme se unáhlili a rovnou zaplatili zálohu - když mají jediný, co kdyby ho prodali?! S kočárkem jsme spokojeni, ale doma jsme zjistili, že místo za 16000 a něco (naše nákupní cena), se dá na internetových obchodech sehnat od 10500 Kč s dopravou zdarma. Takže za mě - Hapu - na podívání, omrknutí a výběr super, ale kdybych to věděla, jak to je cenami, jen bych omrkla a pak objednala přes internet.

petrushka1
4. led 2015

My kupovali v baby centru v Pardubicích a max spokojenost.

majvik
4. led 2015

@lenousek10 jestli to mělo být na mě tak Kočárky NEC🙂