Kočár Cam Cortina X3. Máte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem CAM Cortina X3 evolution? je to můj favorit, ale když koukám po bazarech, tak ho nikde nevidím - to se vůbec neprodává? nebo je tak dobrý, že si ho maminky nechávají? 🙂 kdybste někdo měl nějaké reference (dobré nebo zlé) ráda si je přečtu.. Chceme koupit celý komplet (sport+korba+sedačka) vypadá moc pěkně a i se s ním výborně manipuluje, korbička mi připadá i docela rozměrná (budeme rodit v červnu, tak bychom už na zimu možná mohli i na sporťák..) a vše se dá nasadit po i proti směru jízdy..fakt moooc pěkný a šikovný kočár, jen mi chybí nějaké ohlasy z reality..přece jen výrobce toho naslibuje a nakecá a za půl hodiny v krámě taky nepoznáte, zda se nezorvrzá po měsíci provozu...
Ahojky koukám že můj odkaz se osvědčil 🙂 , já myslím že nemůžou být nijak moc ojeté protože některé jsou používané třeba jen 6 měsíců takže třeba sporťáky jsou dle mýho nejetý vůbec 🙂
Holky já už se tak těším až s ní vyjedu naostro nejen po baráku 😀
Jinak my taky čekali že když je nová kolekce že se stará zlevní ALE bohužel, a pak hrozilo že nebudou všechny barvičky a tak jsem si ji zaplatili a dali za ní těch 16 😒 a máme tu naši vytouženou oranžovo černou.
Jo a ještě na netu bacha na podvodníky vydávají to za Cortiny a je to smontovaný z různých zdrojů a pak na to není záruka. Taky jsem si ji tak chtěla koupit a byla k tomu zdarma jídelní židlička a pak jsem se dočetla že to nebyla origoš. 😉
hmmm pořád to nejde, no kdyby jste na to chtěly kouknout tak se musí zadat celá ta adresa, když se na to jen klikne tak to nejde, takže okopčit 😠
atreides: koukam, že jsi s cortinkou opravdu spokojena a nadsena, to mne velmi tesi..trochu se mi po ni styska, jsem holt cita 😅
nasticka: jsem fakt nadšená, pravidelně objednu večera byt 😀 a je jako nová 🙂
taky by mi po ní bylo smutno 😅 , ale četla jsem, že máte teď supr káru 😉
Aajino, tak já jsem zatím na nabídku falešné Cortiny zatím nenarazila, i když možná nakonec barevně vypadá líp 😅 .
Pavli, na MMB nabízejí Cortinu kolekce 2008 za 14.990,- + poštovné, to jsem myslela tou akcí.
atredes: jj, ted mame maxi-cosi mura 4, je to tedy super sportak, muj muz rika, ze je to zavodni kocar, ze to masedacku jak formule 😀 no ja si pred tydnem koupila ergo a tak nejak jsem s nim na cely kocar pozapomnela, je pro mne lepsi malou nosit, nez tahat se s kocarem.... 😅 simla sis, jak jsem vylepsila tu tasku nakocarek?ani by jsi nepoznala, ze si s ni poradila nase bigli slena 😉
nastička: ty jo vůůůůbec jsem si nevšimla, ale vím, že jsi to tu jednou psala, to jsi teda šikulka
jj Mura vypadá pěkně 🙂
tak to jsem rada, ze to neni poznat..no ono tam bylo takove hloupe zapinani na te tasce a nas pes zrejme naznal, ze to neni k nicemu a proste to ukousl 😀
nic tam neni 😅 jen zapinani neni original, je vymenene..ale urco mi to potvrdi ostatni majitelky cortiny, ze to originalni zapnani je na kocku..mozna i na dve 😠
no jinak, ještě jsem chtěla přihodit takovou perličku pro zasmátí..bydlíme na malé vsi, přistěhovali jsme se před půl rokem a tak jsme tu vcelku dost sledovanou atrakcí..opomenu komentáře na adresu našich psů a toho, že nechodím nakupovat do místní jednoty, co mne ale dostalo bylo sdělení naší sousedky (super baba, asi jediná, co tu znám 😝 )..."no říká se o vás, že jste nějací divní, prej máte úchylnej kočár, co že to jako má být, když to nemá 4 kola, a co to je za barvu" 😀 tak bacha, abyste s cortinou nebyli divní 😅
nastička: 😀 😀 to jsou ty vesnice, teď bydlíme ve městě, ale jak zajedu k našim, tak s tím počítám, že to bude něco podobnýho, páč tu každý má takový ten klasika "traktor kočár" 😀
no já teda bydlím ve městě a každou chvíli slyším: hele na ten kočár nebo hele, to je ta Cortina 😖 a u našich na malém městě, to nemám slov 😀
a pak mám veselo historku: jdu si takhle s kočárem po městě. Za mnou 2 chlápci a slyším: jo, ta je dobrá, fakt super, no asi si dám říct...a podobný řeči. Jsem nejdřív myslela, že se baví o mě a oni obdivovali kočár 😀 😀
bohužel fakt kočár, se mě pak ptali na pár věcí ke Cortině 😀 no ale pobavili mě, jelikož jsem si fakt nejdřív nebyla jistá 😀

atreides: Můžu se zeptat ,za kolik jste jí kupovali?