Sporťák jen po směru jízdy, máte zkušenost?

hannahhej
23. říj 2014

Mate některá zkušenost s tím, že ste daly prcka z hluboké korby do sporťáku, který je jen po směru jízdy?

bambullkaa
23. říj 2014

Já jsem malého hned dala po směru jízdy a super 🙂 on je spokojenej i já. Nelíbí se mi když má někdo sporťák otočenej na sebe. Kočárek se pak stane hůře ovladatelným a těžším. A taky je to pak nepraktické když dítě usne v sedě, tak musíš zbytečně obíhat celej kočárek abys ho položila do lehu. Taky pro mě nemusí být ve stříšce okýnko i když je zavírací...prostě jen nakouknu do kočárku a je to (pro mě je to zbytečná a nevyužitá věc). Mám celkově hodně klidný dítě takže ani nemusím poutat, ale poutám-kdyby náhodou. Ale jediná podmínka u mě byla aby sporťák měl XXL stříšku a nakonec to mám u obou kočárků 🙂 Je to k nezaplacení.

irennn
23. říj 2014

Mám po obou směrech,dokud byl menší,chtěl na mě pořád vidět,povídat si,zpívat,trham mu kytičky,větvičky,všechno kolem a komunikuju s ním ,teď má rok a jezdíme jen po směru,chce na vše hned vidět,ale stejně musím mít vytazenou strisku abych viděla a mohla bych mu říkat na co ukazuje...on je šílené zvědavý,furt ukazuje,ale někdy když je uplakany kvůli zoubkum nebo něčemu a potřebuju na něho vidět,tak si tu sedacku otocim na sebe...a snažím se ho rozveselit.

kacikaci
23. říj 2014

u všech dětí jsem to měla jen tak a neviděla jsem v tom nejmenší problém 🙂 dítě vidí na vše, co potřebuje, když chce vidět na mě, tak se trošku pootočí, nebo já jdu chvilku vedle kočárku..slyšíme se, takže povídat si můžeme v pohodě i takto..
nemyslím si, že je třeba, aby dítě vidělo jen matku, venku je od toho, aby vidělo i jiné věci 😉

anetka1701
23. říj 2014

Moje salámistické dcerky šly rovnou do sporťáku po směru a ani po matce nevzdechly :D Byly rády, že můžou koukat a já bych je jen obtěžovala :D Oni obě už v korbě jezdili se sundanou stříškou a pásly koně - takže koukaly dopředu a prostě je zajímalo všechno, jen ne koukat na matku (na kterou ostatně koukají celej zbytek dne) :o)

frantiska85
23. říj 2014

Ano a bylo to bez problémů. Venku je tisíc zajímavějších věcí ke koukání než okoukaná mamka.

mandala
23. říj 2014

Jim se to sice líbí, že vidí všechno kolem, ale já bych byla nervozní, že nevidím na dítě a nemůžu si s ním povídat.

mafeska
24. říj 2014

mám, mě to nevadilo a dcerce už tuplem ne 🙂