icon

Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?

wedding2013
14. kvě 2015

Maminky, nemáte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Abdor Mio? Uvažuji, že bych ho koupila a malého do něho dala tak v půli roce.
Jestli je těžký, jestli má složitý skládání a jak vypadá v reálu, jestli některá má a jestli by mi poslala foto?
Děkuji, Lucka

Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?
Strana
z3
perla28
6. zář 2017

@beranie mno u nás v tom železářství pracuje taková paní, tak nevím :D

beranie
6. zář 2017

@perla28 to je ze starého kočáru ale nedoporučuji vejde se tam jen půllitrova láhev a v dětských potřebách stoji kolem 60 Kč

perla28
6. zář 2017

@beranie já že na moje pití by se hodilo :D

beranie
6. zář 2017

@perla28 jo tak potom bud v prodejne kol nebo dětských potřebách ja to používám na moje pití

janshta
19. zář 2017

Ahoj holky, přemýšlím o koupi sporťáku adbor mio z druhé ruky. Potřebuji kočár skladný, aby se s ním dobře manipulovalo, ale zároveň projel terén. Přijde mi, že by to Mio mohl splňovat. Přijde mi ale takový mohutny, těžkopádný.. trochu se bojím, že to bude takový tank. A ještě je to polak..Jak jste s ním, prosím byly nebo jste spokojené? Nechci klasické golface. Ale chci, aby se mi s kocarem dobře jezdilo po městě, mhd, ale zároveň jsem se nebála vjet do lesa. Díky moc za odpovědi.🙂

beranie
27. zář 2017

@janshta Dobrý den ja kočárek mám a je super jak do města na kostky tak i do lesa na terén jen ta skladnost záleží co máte za auto my máme fabii3 a do kufru ho Dáme jen když sundáme zadní kola a pak už se nám tam vejde jen něco malinko do kočáru a kufr je plný ale když jsem ho dala do Octavie tak jsem kolečka sundávat nemusela a zabral jen třetinu kufru ale jinak na terén i město super jo a do MHD taky v pohodě ja mu říkám schodolez kros vyjdedu i sjedu s nim schody a nikdo mi nemusí pomáhat

lucccinka13
27. zář 2017

@beranie Děkuji. Nakonec jsem si koupila ten adbor vero. Ale Děkuji moc.

alenkaaromanek
6. lis 2017

@lucccinka13 Dobrý den,chtěla bych se zeptat na kočarek adbor vero.Zda je nánožník silnější a jak se vejde kočar do auta.Všeobecně jak jste spokojena.Děkuji

lucccinka13
7. lis 2017

@alenkaaromanek Dobrý den ,nanožník je zateplený,takže stačí teplejší deka a jezdíme s ním ještě ted 🙂
Do auta se kočár vejde celkem slušně da se hodně složit dohromady,ale dejte si pozor při skládání na kolečka a košík, mě už se podařilo ho rozrthnout :(
Ale jinak jsem naprosto spokojená, je užasný krasně se snim manipuluje 🙂 takže vřele doporučuji 🙂

alenkaaromanek
8. lis 2017

@lucccinka13 Dekuji moc za odpoved. Jeste jsem se chtela zeptat na batůžek jestli se do neho vejde dost veci zda se mi malej. A jak mate stary miminko jestli neni kočárek mensi.

lucccinka13
8. lis 2017

@alenkaaromanek batužek se mi hned rozpadl co jsem do něj dala par věcí :/ takže jsem si koupila kabelku od pinkie 🙂 kočarek je prostorný, mam teprve 6 měsíční dceru..

andulee2
4. únor 2018

Ahoj holky, da se ke kocarku pridat stupatko pro starsiho sourozence? V zadnem int. obchode jeste neodpovedeli... dekuji,.snad poradite vy.

beranie
8. únor 2018

@andulee2 ahoj zrovna jsme to řešili s kamarádkou já osobně zatím zkušenost nemám ale prý jsou i stupátka universální

janina1492
23. dub 2018

@elib háčkuji se též by mě to zajímalo 🙂

Strana
z3