icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

nonam_
15. led 2016

@gabcik25 tak já nevim s tím praním, snad ještě někdo napíše, kdo to vypral a co udělalo, já taky právě peru všechno a tak bych ráda i ten kočárek měla voňavej 🙂 ...no mám na mysli to madlo za který držíš kočárek, když jedeš a pak vlastně to vede dolů jakože konstrukce , pak tam jsou ty čudlíky na složení kočárku a pak ta konstrukce chvilku vede v takových černých věcech 😀 - a v tom právě, když zvednu kočárek za to madlo nahoru, tak ta kontstrukce v té černé věci jakože nedrží napevno - je to v tom takový vyklavý..bože to je popis 😀 😀 ale snad už pochopíš 😀

kminek
15. led 2016

@nonam_ já jsem kočárek taky neprala 🙂

gabcik25
16. led 2016

@nonam_ Jo už jsem to pochopila, a musela jsem to jít zkusit, a je pravda že se to malinko hýbe (možná milimetr je tam vůle), ale je to jen vůle když to madlo dávám do různých poloh.. ale když ho mám jakoby zároveň s tou konstrukcí (tak že ta stříbrná konstrukce s tím madlem tvoří jednu přímku) tak se to vůbec nehýbe.. 🙂

maarie
17. led 2016

Holky,poraďte prosím 🙂 ,objednávám kočárek Dotty Denim 13 (z té limitované edice),jakou barvu fusaku by jste do něj daly?Nemůžu se rozhodnout,jestli některý z těch šedých nebo ten modrý...díky 🙂 😉

nonam_
17. led 2016

@gabcik25 tak to tak snad je ok, docela mě to vyděsilo, že máme vadnej kus, že už je to nějaký vyhrkaný - a přitom nebyl nikde vystavenej na prodejně, dělá to prostě jen , když ten kočárek zvednu nahoru těmi zadními kolečky a přední zůstanou na zemi, když ho jakoby zvednu na druhou stranu - jako když ho zvedám na chodník předními kolečky nahoru, tak to je ok

filipovaa
17. led 2016

@maarie Jestli je to pro kluka, tak bych vzala ten svetle sedy. Pro holcicku bych vzala ruzovy. Pekne by kocarek rozsvitil 🙂 ten modry je jina modra nez ten kocarek, tak si myslim, ze by to k sobe neladilo. A tmave sedy je moc smutny 🙂)

maarie
17. led 2016

@filipovaa Díky 🙂 ,vypadá to na kluka 🙂 ,u nás se ty holky hold neumí 😀 ,takže jsem se od začátku rozhodovala mezi těmi šedými,modrý fusak navrhoval manžel a kluci...a je to pravda,ta modrá je úplně jiný odstín,šedý fusak v tom kočárku bude vypadat lépe 🙂 .Na údržbu by byl asi lepší ten tmavě šedý,ale zase mám strach,že už by byl ten kočárek celkově moc tmavý...zkoušela jsem pohledat nějaké reálné fotky,ale moc jsem toho nenašla 😒 .

lezdr
17. led 2016

@maarie šedý

finn
24. led 2016

Tak první dojmy z kočárku Dotty po včerejší vycházce - kočárek obstál! Jeli jsme břečkou, hlubokým i trochu ušlapaným sněhem a v pohodě. Na neprotažené, ale trochu ušlapané cestě to s malou trochu házelo (ale chrněla celou dobu), protože sníh už byl trochu zatažený a byl zkrátka hrbolatý, ale vůbec se nedostával pod blatníčky na předních kolečkách, což je fajn, celou dobu to jelo v pohodě. Jasně, měla jsem zaaretovaná kolečka a muselo se tlačit, ale to na sněhu musí s jakýmkoliv kočárem. Ani košík není nijak zrasovaný, jen trochu nahozený u zadních koleček - v břečce tam člověk chtě nechtě občas při chůzi botou něco stříkne. Ale obecně bych řekla, že ten zimní košík u Huskyho nemá až takovou přidanou hodnotu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Krytí korbičky a boudičky na jedničku, ani jsem na malou neviděla, což mne jako novopečenou matku znervózňovalo, takže jsem to i místy odkrývala a kontrolovala, jestli dudlá 🙂

nonam_
24. led 2016

@finn jéé super, už se taky těším až vyjedem 🙂

lusany
28. led 2016

Maminky, prosím kdo mate doma dotty denim v tom tm. modrem provedeni nemate prosim foto sportaku?

lusany
28. led 2016

A ještě dotaz kdo je dovozcem kočárku Baby design do ČR? Nebo na výstavě od koho jste tam kočárek koupili? děkuji

gracinka7
28. led 2016

@lusany Pokud se nepletu, dovozcem je Sam Baby. Mám kočárek z výstavy přímo od nich.

lusany
28. led 2016

@gracinka7 a davalo Sam baby na kočárky nějakou slevu a pouze na vystavené?

gracinka7
28. led 2016

na výstavě byla 15procent sleva. Ale kolekce denim stojí přes 14000, takže po slevě kočárek stál jako starší kolekce v krámu.

stirt
1. únor 2016

Dobrý den..
Zamilovala jsem se do tohoto kočárku... ale Prosím Vás jaky jsou doopravdy míru korbičky? Koukám po internetu a co stránka to jine míry. 😒 Čekáme miminko v polovině června a mam strach, že ho tam v prosinci s fusaky nedostanu!
@jitull1

finn
1. únor 2016

@stirt 73,5 x 34,5 cm - viz foto. Záleží pak na velikosti miminka, ten půlrok je už hodně hraniční, to už jde hodně dětí do sporťáku...

market43
3. únor 2016

Ahoj, líbí se nám Baby Design Dotty Eco 17, ale naživo jsme ho nikde neviděli. Máte ho některá doma? Že byste sem hodili prosím fotku v reálu. Děkuji 😉

duppi
3. únor 2016

Holky, prodávám Lupo Dotty kupovaný na konci srpna a ježděný od listopadu a to jen párkrát - nevešel se nám do auta, takže jsme koupili ještě jiný a tento nám leží doma ☹. Kdyby měl někdo zájem, mrkněte na bazárek 🙂.

agymia
5. únor 2016

Chtěla jsem se zeptat, kde jsou po Praze prodejny s kočárkama. Nemám absolutní přehled a nevím kam vyrazit na čumendo. Ráda bych okoukla lupo comfort 😉

agymia
5. únor 2016

A dotty tyrkys 😉

gracinka7
5. únor 2016

@agymia Dětský ráj

agymia
5. únor 2016

@gracinka7 děkuji ;)

gerdee
5. únor 2016

@agymia Dětský růžek 🙂

hrhanka
9. únor 2016

Milé dámy, tak jsem byla pevně rozhodnutá že si baby design dotty prostě pořídit nemůžeme kvůli malé korbičce. Protože čekáme letňátko a ráda bych v korbičce vozila i v zimě. No a po návštěvě prvního obchodu to dopadlo takhle..... 😀

agymia
9. únor 2016

@hrhanka je to je super ;) je moc pěkný 👌

gerdee
9. únor 2016

@hrhanka tahle kombinace je moc pekna a neboj, v zime se tam vejde 😉

hrhanka
9. únor 2016

@agymia děkuji 🙂 Byla to láska na první pohled a funkčně prostě paráda. 🙂

lentilka2013
9. únor 2016

@hrhanka Krásná barva. Mně nepřijde, že by Baby desing měl až tak malé korbičky. Vůbec bych se toho nebála.

martiniquest
9. únor 2016

@hrhanka Tento model jsme viděli s přítelem v Sambaby v Olomouci a moc se nám líbil. A taky mě hodně zaujal Dotty Denim 13 - v podstatě váhám, zda vzít béžovou nebo modrou variantu, ale času máme ještě spoustu.

Strana