icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

gerdee
15. únor 2016

@deberus my tento kocarek uz mame a kozenka na madle opravdu neni tmave modra..o mnoho vice je v realu jako na vyse prilozene fotce

eeen
15. únor 2016

Holky,myslíte, že do korbičky narvu i mimco narozeny v červnu ještě v zimě třeba s fusakem?

gracinka7
15. únor 2016

@deberus Pokud nejsem slepá, tak je béžové.

gracinka7
15. únor 2016

@gracinka7 Ale u toho tmavého je ta béžová tmavší než u toho mého.

deberus
15. únor 2016

@gerdee dekuji, vim, ze modra je jen korba, resim madlo sv.hnedou/bezovou, nebo tmave hnedou...

deberus
15. únor 2016

@gracinka7 ano, bude tmavsi, ale ne takova, jakou jsme si predstavovali - viz. foto...

deberus
15. únor 2016

@fazolin jste moc hodna, diky, tento obrazek znam a prave mi ta barva stejne prijde svetla oproti ocekavani...asi mate pravdu s tim Dotty Eco, ze jsem si mozna "vsugerovala" barvu madla a priradila si ji k Dotty Denim 13...navic v tom videu to vypada fakt pekne...skoda, ze takovy kocar se tedy nejspis nevyrabi :D :D ;(... Designove se nam totiz libi kocarky Mutsy - tmave modra s vyraznou hnedou kuzi, ten kontrast je super, ale vlastnostmi kocar leda na paradu...tak jsme hledali praktickou alternativu...To bych byla asi zklamana, prijde mi to celkove takove mdlé...barva neni vse, ale dva roky ve spolecnosti kocaru budu a chci, aby se mi taky libil, kdyz nestoji korunu... Shrnuto - barva madla u Baby Design Denim 13 je svetlounce hneda a jina varianta neexistuje...Pak tedy zdlouhave cekani na kocar nejspis konci, objedname asi nakonec uplne jiny... I kdyz me to mrzi, tento splnoval vetsinu pozadavku. Diky vsem za ochotu!

gerdee
16. únor 2016

@gracinka7 jezis zblbla jsem to..mela jsem samozrejme na.mysli, ze neni tmave hneda 🙂

foli
16. únor 2016

Já kočárek taky viděla naživo v Brně a nezdálo se mě to madlo nějak světlý.Taky jsem si objednávala BD a čekala skoro 2 měsíce.Už jsem byla nervozní,protože paní mě každých 14 dní psala,že teď určitě přijde a prdlajs.Ale nakonec přišel a jsem nadšená!

alubif
16. únor 2016

Musím sem dát recenzi na sporťák dotty a lupo comfort, do kterého jsem malou poprvé v osmi měsících strčila. Jestě nesedí.
Velké zklamání jsou jen tři pozice zádiček - leh, vysoký polosed a přímý sed. Chtělo by to jestě lehký pololeh. Takže malou vracím jestě na chvilku do hlubokého, zatím se tam s fusakem jestě vejde a můžu jí tam líp polohovat zádíčka.
Sporťák je o něco těžsí než hluboká a je níž připevněný, takže horší přístup do koše. Taky se ovládá malinko hůř jak hluboká.
Prostor na ramínka má dítě dost.
Oproti jiným druhům kočárku ale sporťák zlatý, budu si muset zvyknout do jara. Na léto koupíme něco skladnějšího.

misal88
16. únor 2016

ahoj holky, chci se zeptat. Asi už jste to tu řešily, ale je součástí kočárku Baby Design Dotty Denim i autosedačka-vajíčko? děkuji vám moc 🙂

deberus
16. únor 2016

@misal88 neni ;) je to dvojkombinace...jestli existuje k dokoupeni nevim, my chteli maxi cosi - jsou bezpecnejsi...

misal88
16. únor 2016

@deberus moc děkuji 🙂 a jen prosím odhadem ta maxi cosi vyjde na kolik?

gerdee
16. únor 2016

@misal88 v zakladu vajicko neni, ale da se dokoupit za cca 1500-1800 .. http://www.babydesign.eu/leo/foteliki-babydesign

gerdee
16. únor 2016

@misal88 .. ale musim dodat, ze uplne plnohodnotna bezpecna autosedacka to asi neni.. my radeji koupili cybex, ktery lze taky pres adaptery nasadit na konstrukci kocarku, stejne jako maxi-cosi

eeen
16. únor 2016

@alubif Děkuji za recenzi.To je mala tak malinka,že se vejde do hluboke korby? Holky mi právě tento kočárek rozmlouvaji,že delka korby 74

eeen
16. únor 2016

je málo a že tam malyho v zimě určitě nenacpu.Vim,záleží, jak bude velký. Čekáme v červnu.

misal88
16. únor 2016

@gerdee: mockrát děkuju. Chtěla bych ho nejdříve vidět na život a pak se uvidí. Ale na jednu stranu jsem ráda, že je to dvojkombinace, uvažovala jsem o té autosedačce maxi cosi. tak uvidíme.

alubif
16. únor 2016

@eeen no je tam na knap, takže už by měla být ve sporťáku, ale zatím si nestěžuje, nekroutí se, spí tam 2 hodiny....

gabcik25
16. únor 2016

@misal88 Jak už holky psaly, vajíčko u toho není, a za ty peníze co stojí vajíčko k BD, jsem si taky pořídila Cybex - sice použitou ale ještě v záruce a navíc je to vítěz několika testu bezpečnosti, na rozdíl od těch vajíček co jsou v trojkombinacích..

deberus
16. únor 2016

@gerdee cenove jsou ruzne, zacinaji nove zhruba na 2500? my mame vejce za asi 3tis...cybex mel u nekterych problem s karcinogennimi potahy tech sedacek, videla jsem video, tusim ze na stream.cz, a zde je nejake info z d-testu: http://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/no... ...proto jsme sli radeji do maxi cosi...

gerdee
16. únor 2016

@deberus myslim, ze pokud by bylo neco takoveho zjisteno, tak je to okamzite stazeno z prodeje a vyrobcem potah nahrazen nezavadnym.. ja teda neprocitala ceske recenze a v zahranici jsem se o nicem takovem nedocetla.. ale to je jedno, hlavni je, ze mame doma bezpecne autosedacky a muzeme v klidu cestovat 🙂

finn
16. únor 2016

@gabcik25 Ze začátku byl ten molitan celý světle žlutý, teď má tmavě žluté okraje, prostě fakt zežloutl. Mám tu i fotky, když jsem měřila vnitřní rozměry korby, a tam je vidět, že nic neprosvítá... Ale je to fakt jedno, na funkčnosti to kočárku neubírá 🙂

Jinak kolečka byla podhuštěná, proto mi to jedno vydávalo ty "gumové" zvuky. Manžel musel všechna čtyři dohustit. Kočárek mi dost dlouho stál a čekal na mimčo, tak to bylo asi potřeba před prvním vyjetím zkontrolovat a dohustit, což my jsme neudělali. Tak holky bacha na to 🙂 Jinak ta hustilka je prý spíš pro nouzové případy, moc to nehustilo, nakonec to manžel kloudně nafouknul až velkou pořádnou pumpičkou.

@deberus Řešit barvu na základě fotek je hrozně ošemetné, protože velkou roli hraje světlo při focení a dokonce i nastavení monitoru. Já jsem kupříkladu stejnou fotku viděla úplně jinak barevnou na monitoru v práci než na laptopu doma... 🙂 Já si myslím, že to madlo bude ale fakt tmavohnědé, nebála bych se toho. Navíc je to tak dobrý kočárek, že při prvním osahání ti bude odstín madla nejspíš úplně šumák 😀 Kamarádka má Mutsy s tou hnědou rukojetí (Igo) a je pěkný, ale má fakt pidi korbičku a taky strašně maličkatý a mělký košík, kamarádka se prý skoro bojí, že z toho bude ztrácet věci... Každý kočárek má zkrátka něco... 🙂

kminek
16. únor 2016

@deberus zkusila jsem ti to madlo jeste znovu nafotit, ale jak pise
@finn je to hodne osemetne zase mi na tech fotkach prijde o neco svetlejsi nez je..

deberus
17. únor 2016

@finn jojo, proto říkám, že mutsy je sice krásnej, ale jen na parádu, nikdy bych do něj nešla, protože je pro nás ve spoustě věcech nepraktický - do sporťáku hodně fouká, je moc otevřený, nemá nafukovací kola, která jsme požadovali apod....vzhled není všechno, vím to 🙂...tady níž vypadá to madlo na fotkách už trochu tmavší, ale rozhodli jsme se stejně už dál nečekat, jestli nám kočár přijde nebo nepřijde, prodejce řekl, že snad nakonec na konci února, ale zaručit to prý nemůže, čeká na ně plno lidí z celé ČR a pojede se podle pořadníku.... a já už chci mít klid, mimčo může přijít na svět kdykoliv, ale mrzí mě to...vybrali jsme nakonec jiný...dnes nám přijde...tak snad nebudu zklamaná...

deberus
17. únor 2016

@kminek moc hodná, díky, jak jsem psala, nakonec už nebudeme čekat, jestli kočár dorazí nebo nedorazí, jsou problémy s dodávkami do ČR..vybrali jsme proto jiné vozítko...ale mrzí mě to...za ty peníze je to kočár fakt praktickej, má dobré recenze a vypadá hezky, madlo-nemadlo...děkuju za vše ;)

kminek
17. únor 2016

@deberus tak pak posli fotecku jake vozitko budes mit 🙂 At jsi spokojena a dobre se jezdi. Ohledne dodani jsem si taky uzila sve, chtela jsem jiny odstin mela jsem ho objednany x mesicu a nakonec ze mi taky nemuzou zarucit dodani - v tomto jsou dodavatele velice nespolehlivi.. Tak jsem sjela do obchodu, kde tento byl skladem a rovnou ho vzala. Uz jsem na to nemela nervy.

deberus
17. únor 2016

@kminek děkuju moc, snad nás nezklame...pak nafotím a hodím sem, abych taky třeba někomu pomohla, přijde mi totiž, že to není zatím kočár příliš "profláknutý", i když už o něm je informací víc, než pár měsíců zpátky, kdy jsem na něj prvně narazila....recenze maminek jsou spíš čerstvé, protože je mají většinou chvilku, proto máme určité pochybnosti, živě jsme ho taky neviděli, jen z fotek, co jsem si vyžádala od prodejce a co mi poslaly uživatelky, nejvíc se bojíme konstrukce, která je taková netradiční, ale snad to bude v pohodě...vybrala si i přes ty komplikace dobře, snad budeme mít taky štěstí 🙂 tak zatím se loučím, ještě jednou děkuju a hezké dny přeju ;)

martiniquest
17. únor 2016

@deberus Který jste nakonec vzali?

gabcik25
17. únor 2016

@finn Aha, tak mi kolečka foukali automaticky před prvním vyjetím..já je měla takové poloprázdné..takže na to je třeba dát určitě pozor... a taky jsme nenafukovali tou pumpičkou, to by se manžel asi nadřel, ale nafukovali jsme komprseorem.. 🙂 tak ať se dál dobře jezdí.. 🙂

Strana