Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@finn No, v obchodaku a na novych chodnicich se taky nehoupe, ale bydlime u centra a vsude jsou same kocici hlavy a chodniky nic moc, takze se houpe a jak se houpe, tak se tre o kocar... Ale zatim jsem to nemela silu nejak resit.. Kdyz tam je taska, tak to neni videt, tak je to jedno 😀
Nevíte prosím kde by byla možnost prohlédnout si kočárek naživo ve východních Čechách?
jaký mátek fusak v dotty, případně jaký plánujete.
Já koupila Emitex, ale vůbec netuším,jak se tam bude nebo nebude vejít, kočár jsem objednala včera 😀 !
taky mám emitex a myslím,že se tam vejde hezky
Já mám Little Angel Exclusive a sedí tam perfektně 🙂
Poridila jsem emitex a ted na jaro a podzim lodger bunger a jsem maximalne spokojena 🙂
Holky z paneláku prosím vejde se vam kočárek Dotty do výtahu,který je upraven podle norem EU? Samozřejme si ho přeměřím,ale pro jistotu se ptám... 😶
@hamila je krásný,také ho máme v plánu poridit...Rozhodovala jsem se mezi verzí Eco a touto,a tenhle vyhrává i právě kvůli te barvičce... 🙂
Holky, neslyšely jste, kdy vyjde kolekce 2016 a jaké budou změny?
@zdraji Nám v obchodě tvrdili, že řada Eco je v podstatě kolekce pro tento rok - co se Dotty týče. Vyšla až někdy na konci roku, takže údajně teď v dohledné době nic nového v Dotty nebude.
@martiniquest díky.
A můžu se zeptat na všechny rozdíly mezi Dotty a Lupo comfort, vím jenom, že na Dotty je o ten malý kšiltík více a barvy. Je ještě něco?
My si z veletrhu přivezli tento Dotty Denim (obr. stažený z netu, ve skutečnosti je barva trochu tmavší a hezčí). Bála jsem se cestou domů, jestli se nám vejde do našeho malého výtahu v paneláku. Vešel se jak kočárek tak i jedna osoba k němu, což je super 😉. Co se týče barev, tak je pravdou, že vystavené kusy se barevně trochu lišily od katalogových fotografií - byly hezčí než na obrázku, alespoň my s manželem jsme se na tom shodli 😉.
@zdraji Pro mě byl důležitý jeden "nepodstatný detail" - ve sporťáku v místě, kde má dítě položené nohy, je u Dotty koženky, u Lupo Comfort pouze látka, a to mi připadá velmi nepraktické. Koženku na rozdíl od látky setřu hadrem a mám hotovo.
@denousek Taky rodím v srpnu a vzala jsem Baby design. Když ho tam už nenacpu, jakože do půl roku maminy píšou, že bez problémů, tak ho prostě předělám do sporťáku. Tady ty plastové koráby se mi nelíbí 😒
@martiniquest taky jsem si rikala že kdyztak do sportaku ale nechcese mi ho predelavat v te největší zimě... já jsem spíš nehleděla na to co se mi nějak líbí ale na to aby to bylo užitečný tzn velka korbička 🙂 aby hlavně miminku bylo dobře...
Ahoj holky, s tímhle kočárkem zkušenosti nemám, ale objevila jsem na ForKids něco obdobného od Petite a Mars, Kočárek Go 2v1 - Black Melange. Je podstatně levnější a mám kámošky co s ním mají dobré zkušenosti.

@lena2012 :děkuju 🙂!Už jsem se pro něj rozhodla 😀