Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Holky, mám baby design lupo comfort a rodila jsem v srpnu.Malýho jsem dávala do sporťáku před pár dny..V pohodě vydržel v korbičce celou zimu i s fusakem a to rozhodně není žádné drobátko.Takže té velikosti se nebojte, já se také obávala, ale zbytečně 🙂
@vera123123 Já mám Baby design Husky a teď se chystám od Petite a Mars kupovat sporťák Street 🙂
Tak už náš Dotty Graphite (odst.10) máme doma 🙂 Vypadá moc dobře, jediné co mě trochu znervózňuje, tak když za madlo nadzvednu kočárek, tak se jakoby nahoru dolů trochu kýve, je tam vůle.. Tak snad se to co do času nejhorší a madlo nebude vyvrklané.
Jinak vůbec nesmrdí novotou, takže není potřeba přát. Jen vnitřek korby, střechu a nánožník přejedu žehličkou.
Ahoj holky, mám termín v srpnu a právě taky řeším tu velikost korbičky, včera jsme se byli dívat na DOTTY a trošku jsem znejistěla, prý má délku 75 cm, přemýšlím ještě o Junamě právě kvůli velikosti korbičky, ale dotty mi přijde lepší...na druhou stranu nechci miminko třeba v únoru dávat do sporťáku, aby na něj netáhlo...co myslíte? Děkuji za rady! 🙂
@wikivik Zdravím, moje malá se narodila na začátku října, a nebylo to zrovna malé miminko.. ted jí bylo 6 měsíců (má 69 cm- což tady nějaká maminka psala že mělo jeji mimi mělo až v 8 měsících), v sobotu jsem jí ještě schválně zkoušela dát do fusaku, jestli se vleze a pořád v pohodě. Hlavně zima už není zima.. letos bylo dohromady pár dní, kdy fakt mrzlo, jinak je pořád nad nulou, téměř pořád plus 5 stupňů.. Za mě teda můžu říct, že i když každý říká, že je korba malá, vůbec si to ze zkoušenosti nemyslím.. Dotty je skvělý kočárek, určitě bych neměnila za žádný plastový koráb.. ale záleží co vše je pro vás u kočárku důležité, a jestli je to jen velikost tak asi ostatní výhody kočárku neoceníte.. 🙂
Ahoj Lena aku mas farbu kociata mislim oznacenie katalogu
Maminky, muzete mi prosim odfotit pumpu ke kocarku? Podle me mame spatnou a vubec nejde nasadit. Asi mame ten nejnepodarenejsi kus co vysel z vyroby. 😒 korba je uz v reklamaci a ted zjistim, ze nemam cim nafoukat koleso.
Moc děkuji za reakce 🙂 Člověk fakt netuší, když čeká první, co a jak🙂
Tak jsme na veletrhu objednali kočarek a dnes volali ze sam baby že už jim přišel a že ho dnes odešlou, vubec sem nečekala takovou rychlost.
já čekám už měsíc, mám objednaný v Růžovým panterovi ☹ Dotty Denim 13.
Dekuji, ta pumpa vypada uplne jak ta nase, ale nase nejde nasadit. 😒 manzel byl nakonec koupit v obchode s bicyklema.

@denousek To máme, ale mě právě zajímá ta barva Lupo 07 naživo, protože zrovna ten tam nemají a bojím se ho objedat jen tak .