Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@vera123123 My máme trojkombinaci Baby design Husky a teď jsme od Petite and Mars kupovali sporťák Street a je parádní 🙂
Zdravím a přidávám fotku dotty eco 17 - eko kůže se na fotkách i téch katalogových jeví jako oranžová,z toho jsem měla trošku obavy...Ale ve skutečnosti má blíže k hnědé,možná hnědorezavé a je opravdu nádherný! ☺
k mému předchozímu příspěvku - omlouvám se, ale fotky mi nejdou vložit.... ☹
@finn Ta clona je super 🙂 Odkud ji, prosím, máš? A co je to za značku? Na fotkách to není úplně čitelné. Děkuji 🙂
@martiniquest Je to Dooky a je fajn 👍 A Emitex dělá taky takovou podobnou 😀
@finn co to máš prosím za držák na to pití?
@martiniquest já mám clonu z DM drogerie, je teda černá na gumu okolo stříšky a přivázání k rukojeti
včera jsem byla objednat Dotty 07, ale zapomněla jsem se zeptat, zda je k tomu i pláštěnka a síťka proti hmyzu.
Tu síťku jsem v DM drogerii kupovala teď o víkendu,stála tuším 80Kč...a měli na výběr ze dvou barev - bílá a šedá...
Já mám baby design lupo a supeeer - nyní už jezdím se sportáčkem 🙂 Jen korba nám vydržela asi jen do 5.měsíce, pak malý už musel do sportáku, nevešel se tam, ale taky je zimní a fusak + deka + oblečení hodně vezme z toho místa...U nás na sídlišti tady jezdí asi 4 další Lupa a 2x jsem viděla Dotty 😀

@danulka79 Aha, takže konstrukce stejná, ale jiná barva. Tak to jo, to je dobře, že nezměnili tu konstrukci, takhle je ten podvozek fakt pěkný a hrozně dobře se s ním jezdí 👍