Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
A máte prosím v tom kočárku nějakou podložku nebo prostěradlo? Nebo máte jen plínku pod hlavou a dítě normálně leží jen na té matraci?
@pipicek2 ušila jsem si prostěradlo + plinka pod hlavou
@eeen Tak to je možná ale fakt nedostali, ono jich přijde třeba 20 na celou republiku a na některý obchod se nedostane. To je spíš vina dovozce, každopádně ten obchod by se měl v takovéhle situaci určitě chovat jinak, ozvat se vám, nabídnout řešení, náhradní kočárek, prostě něco dělat...
Holky, prosím, měly jste u BD problém s koly? Mě se ke konci užívání povyfoukly, ale nemám je píchlý, nýbrž rozlepený po straně. Chtěla bych ho před prodejem dát do kupy. Měla jste to taky některá? Kde jste řešily? Napadá mě jen odnést ta kola do prodejny a opravny kol.
Holky zjistovala jsem a nove kolecko od BD stoji 550 Kč
Moc oběma děkuji 🙂 Přední mám v pořádku, ale zadní, ta velká, mám rozlepená 😠
@eeen Na www.detske-kocarky.cz píšou u 13, že expedice do 3-5 dnů, tak to zní, jak kdyby ho měli, ale kdo ví, možná už jsi tam volala a víš, že ho nemají... Mrzutá situace, fakt ☹ Co budete dělat? Vezmete jinou barvu nebo úplně jiný kočárek? Jestli můžu lobbovat za Dotty, tak já bych vzala klidně i jinou barvu, ten kočárek za to opravdu stojí 🙂
@finn @dzogobela Pani z jednoho obchodu mi to zjišťovala u výrobce. Ten taky žádný nemá. Další prý budou v omezenem množství během července. Ale našla jsem asi poslední 13 v CR,tak domluvím s manželem a hned objednám. Jediny blby,že je na druhý straně republiky a asi vystaveny kousek,tak snad nebude poskozeny-odreny,špinavý a nebudem muset řešit reklamaci.
@dzogobela No neví, to máš pravdu. Loni v červenci mi pán v Dětském ráji říkal, že by kočárky měly být v srpnu, ale že sami neví, kolik toho přijde. Proto jsem hned udělala objednávku, abych byla první na řadě. A kupodivu tedy fakt v tom srpnu přišly, měla jsem štígro 🙂
@eeen To by snad neměl být poškozený, to by si měl ten obchod ohlídat. Držím palce, dej pak vědět 🙂

@eeen Je to podle mě o štěstí. 2 obchody mi psaly, že s dodávkami baby designu je problém, takže tam evidentně problém bude. Pak už je podle mě o náhodě, kolik lidí si zrovna objedná tu samou barvu a kdy je zrovna v plánu další dodávka.