icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

dzogobela
2. čer 2016

@eeen Je to podle mě o štěstí. 2 obchody mi psaly, že s dodávkami baby designu je problém, takže tam evidentně problém bude. Pak už je podle mě o náhodě, kolik lidí si zrovna objedná tu samou barvu a kdy je zrovna v plánu další dodávka.

eeen
2. čer 2016

@dzogobela No měli termín do dneška, nikdo se zatim neozval,tak tam zítra pojedeme a jsem zvedava, co nám řeknou ☹.

pipicek2
2. čer 2016

A máte prosím v tom kočárku nějakou podložku nebo prostěradlo? Nebo máte jen plínku pod hlavou a dítě normálně leží jen na té matraci?

petulinda09
3. čer 2016

@pipicek2 ušila jsem si prostěradlo + plinka pod hlavou

gracinka7
3. čer 2016

@pipicek2 já tam mám deku

finn
3. čer 2016

@eeen Jde i o to, kdy to člověk objedná, pokud ho nemají v tom obchodě skladem a zrovna se nečeká dovoz od výrobce, tak ho prostě za týden nepošlou, ani kdyby se rozkrájeli. Ty obchody samy na ty kočárky čekají jak na smilování, aby je mohly rozeslat zákazníkům...

finn
3. čer 2016

@pipicek2 Mně zežloutl po stranách ten molitan a skrz tu tenkou látku to prosvítalo, tak mi mamka ušila prostěradlo a mám tam ještě přidaný ještě jeden molitan, aby to malá měla měkčí... Hodně jí teď zvedám podlážku pod hlavičkou, tak je to i lepší... 😀

eeen
3. čer 2016

@finn To chápu, ale přeci jenom od 1.března to neni týden ☹.

pipicek2
3. čer 2016

@eeen tak jak jste dopadli??

eeen
3. čer 2016

@pipicek2 Nic moc,pani někam volala,ale jelikož v patek nedělají, tak info budeme mít až v pondělí ☹.

pipicek2
3. čer 2016

@eeen ☹ a v tom obchodě máte danou nějakou zálohu? Já být vámi, tak už sháním jinde. Sama jsem si pak nadávala, že jsem to neudělala dřív a 2 měsíce se nervovala, jestli bude.

eeen
3. čer 2016

@pipicek2 ne nemáme, jak jsem říkala spíš mi jde pak o případné problémy s reklamací... ☹

finn
4. čer 2016

@eeen Tak to je možná ale fakt nedostali, ono jich přijde třeba 20 na celou republiku a na některý obchod se nedostane. To je spíš vina dovozce, každopádně ten obchod by se měl v takovéhle situaci určitě chovat jinak, ozvat se vám, nabídnout řešení, náhradní kočárek, prostě něco dělat...

marelu
5. čer 2016

Holky, prosím, měly jste u BD problém s koly? Mě se ke konci užívání povyfoukly, ale nemám je píchlý, nýbrž rozlepený po straně. Chtěla bych ho před prodejem dát do kupy. Měla jste to taky některá? Kde jste řešily? Napadá mě jen odnést ta kola do prodejny a opravny kol.

lena2012
5. čer 2016

@marelu minulý týden jsem to řešila. píchla jsem levé přední kolo o střep na chodníku.šla jsem do cyklo a tam mi to zalepily,ale nepomohlo to.tak na podruhé byl vyměněn plášť i duše. čekala jsem tam asi hodinu.prý re ty přední kola hrozně blbě mění. stálo mě to 400Kč/1 kolo.

parley
6. čer 2016

Holky zjistovala jsem a nove kolecko od BD stoji 550 Kč

marelu
6. čer 2016

Moc oběma děkuji 🙂 Přední mám v pořádku, ale zadní, ta velká, mám rozlepená 😠

eeen
6. čer 2016

@pipicek2 Tak kočárek už neni nikde... ☹.

pipicek2
6. čer 2016

@eeen kruci, to je mi líto ☹ a dnes jste měli mít info z toho obchodu, tam vám řekli co?

cordera
6. čer 2016

@eeen zkoušeli jste detskyruzek.cz ? Nevím jestli přesně tenhle model, ale nějakého Dottyho tam minulý týden měli.

eeen
6. čer 2016

@pipicek2 Prijel kamion tomu hlavnímu dovozci a prý ani jedna 13 ,prý za měsíc, ale ze uz nam to slibovat nebude..
@cordera tam maji jen béžový ☹

cordera
6. čer 2016

@eeen tak to mě mrzí.... :(

dzogobela
6. čer 2016

@eeen tady by měli mít denim 03, kdybyste chtěli. Vím, že stránky aktualizují podle opravdu aktuální situace... 13 bohužel taky není

eeen
6. čer 2016

@dzogobela Děkuji, 03 mají i u nás

finn
6. čer 2016

@eeen Na www.detske-kocarky.cz píšou u 13, že expedice do 3-5 dnů, tak to zní, jak kdyby ho měli, ale kdo ví, možná už jsi tam volala a víš, že ho nemají... Mrzutá situace, fakt ☹ Co budete dělat? Vezmete jinou barvu nebo úplně jiný kočárek? Jestli můžu lobbovat za Dotty, tak já bych vzala klidně i jinou barvu, ten kočárek za to opravdu stojí 🙂

dzogobela
6. čer 2016

@finn mně v dětském ráji taky říkali, že další dodávka dotty bude v půlce června, ale nevím, jestli tomu věřit. Přijde mi, že obchody sami neví...

eeen
6. čer 2016

@finn @dzogobela Pani z jednoho obchodu mi to zjišťovala u výrobce. Ten taky žádný nemá. Další prý budou v omezenem množství během července. Ale našla jsem asi poslední 13 v CR,tak domluvím s manželem a hned objednám. Jediny blby,že je na druhý straně republiky a asi vystaveny kousek,tak snad nebude poskozeny-odreny,špinavý a nebudem muset řešit reklamaci.

finn
6. čer 2016

@dzogobela No neví, to máš pravdu. Loni v červenci mi pán v Dětském ráji říkal, že by kočárky měly být v srpnu, ale že sami neví, kolik toho přijde. Proto jsem hned udělala objednávku, abych byla první na řadě. A kupodivu tedy fakt v tom srpnu přišly, měla jsem štígro 🙂

@eeen To by snad neměl být poškozený, to by si měl ten obchod ohlídat. Držím palce, dej pak vědět 🙂

agymia
6. čer 2016

@eeen vysyavený neberte ... já když viděla,jak s tim někteří lidé v krámě zqchází a ošmatávají... za ty peníze jedině novej v krabici. To bylo první na co jsem se ptala zda neni z krámu...

kminek
6. čer 2016

@agymia ja mam vystaveny kus, protoze kusu v krabici bych se nemusela dockat a kocarek byl neposkozeny 😉

Strana