icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

dmiska
24. zář 2016

@kahramana používám zatim jen tašku co tam je - ze svých veci tam dávám vlastně jen peněženku, klice a mobil... Nic vic zatim na procházky nepotrebuju 🙂

finn
24. zář 2016

@kahramana Já jsem si pořídila tašku jinou, chtěla jsem barevnou, ale nosím jen tu. Mám tam i všechny své věci, a že jich není málo 😉 Je fakt, že je uvnitř prostornějí než ta origo.

kahramana
24. zář 2016

@finn a jak jsi vyresila to upevneni? Ja ted z hlavy nevim jak presne to tam vypada, kocik je schovany.na baraku u mamy zatim, jde tam bezne pridelat teda i jina taska? Nebo.jsi nejak spesl upravovala popruhy apod.

jane085
24. zář 2016

@kahramana taky pouzivam to jejich, ze svych veci tam davam klice,penezenku,mobil,papirove kapesniky a bryle proti slunicku,nic vic nepotrebuji 😉

kahramana
24. zář 2016

@jane085 a nemas prosim foto jak to vypada, kdyz je ta taska plna?😊 ja viim, trosku specificka prosba:D

bjoucik.15
24. zář 2016

@kahramana Ahoj, nemám tedy Dotty ale Lupo Comfort a tašku tam mám jinou. Šitou na zakázku už od prvního dítěte. je větší a má krásného medvídka na sobě 😉

Holky chtěla jsem se zeptat. Jak často skládáte kočárek a nepřijde vám těžký? Mě přijde docela dost. a zabere dle mého velmi mnoho místa v kufru a to máme Zafiru........ 😖

astyna
24. zář 2016

Do té tašky si dávám jen pár věcí, většinu mám stejně dole 🙂 ale třeba pečivo si dávám na ty úchyty u tašky, protože jednou jsem to dala dovnitř a měla jsem z toho strouhanku 😀 Mě se líbí, když taška ladí ke kočárku 🙂

astyna
24. zář 2016

@bjoucik.15

Tchánovci mají Ford mondeo kombi a kočárek s korbou zabere asi třetinu místa 😎 Normálně jsem tam naložili i 2 krosny, velkej kufr na kolečkách a mladší sestru 😀

adriis
24. zář 2016

@astyna to mě taky :D když tam má někdo jinou ,tak to hrozně bije do očí :D Navíc tačka k Dotty je moooc pěkná 🙂

bjoucik.15
24. zář 2016

@astyna tak jako taky jsme jeli na dovču a kočárek jsme měli sebou,plus postylku,matraci,tasky aspol....ale to jsme jeli s korbou kterou jsem splála na placato. přijde mi sportak méně skladný...... a třeba v pondělí ho budu 6x nakládat a vykládat.... to budu mít po zádech a rukách 😒

jane085
24. zář 2016

@kahramana jestli neco uvidis 😁 v kapsach mam jednorazove pleny 4ks, jednorazovou podlozku,jejich omyvatelnou podlozku,vlhcene ubrousky 30ks z DM vcetne jejich plastoveho obalu,krem na opruzeniny,opalovaci krem, uprostred mam slozene 2 latkove pleny,nekdy tam dam i cepicku nebo brindos,navrch polozim penezenku,telefon do zipu dopredu,klice,bryle a kapesniky mam v bocnich kapsickach

kahramana
24. zář 2016

@jane085 jee, super, dikes, a jaky mas odstin dotty vlastne?

jane085
24. zář 2016

@kahramana 10 graphite

adriis
24. zář 2016

holky myslím,že je dostačující 🙂

finn
24. zář 2016

@kahramana Nová taška má očka na zavěšení, takže ji mám upevněnou stejně jako tu origo. Mám světle šedý Dotty, oranžové doplňky a oranžovošedou tašku, takže se to nijak myslím nebije 🙂

Jinak sporťák mi v autě zabere stejně místa jako korba, dá se to seskládat docela hezky, jsem příjemně překvapená 🙂 Původně jsem se skládání sporťáku dost bála...

kahramana
24. zář 2016

@finn ta tvoje taska je moc peknaa, hlavne tvarove... takovou bych potrebovala, ale idealne cernou:D

gabcik25
24. zář 2016

@bjoucik.15 Tak já skládám cca 2x za týden kočárek do kufru auta.. a přijde mi to jako vteřinka než to složím, a těžký vůbec.. a sporťák se mi zdá mnohem skladnější než hluboká teda.. hlubokou jsem vždy dávala vedle konstrukce, ale sporťák vklidu vložím do konstrukce, takže zabere minimum místa.. 🙂

bjoucik.15
25. zář 2016

@gabcik25 ale jo složený je to za chvíli... o tom jsem se nebavila.řešila jsem váhu kočárku 🙂 když se skládá často je to fuška a asi to není dobrý ani pro ten kočárek. neustálé skládání a rozkládání, bojím se že se mi rozviklá konstrukce 😒

kahramana
25. zář 2016

@finn a co ta rukojet? Je ok? Neopptrebovava se nejsk extra moc, drzi?

kahramana
25. zář 2016

@jane085 na te fotce to je skoro do modra :x myslela.jsem, ze to je ten odstin modry prave...

foli
26. zář 2016

@kahramana tak já mám na kočárku jen tašku co k němu byla a v ní pro sebe v podstatě jen peněženku a kapesníky🙂Najednou nic nepotřebuju🙂

dzogobela
26. zář 2016

Holky a kdyz skladate do kufru, sundavate kolecka? Protoze s koleckama nam zabere cely spodek kufru Rapida a tezko se tam pak sklada neco dalsiho. Je to pak takove vratke vsechno.

jane085
26. zář 2016

@dzogobela ja kolecka nesundavam,vetsinou toho nevezem tolik,tak se vejdem i s vecma

foli
26. zář 2016

já sundávám jedno.Včera jsme jeli na výlet na přehradu.Vydělali jsme kočár z kufru a kolečko píchlý:(Fakt super,už podruhé!Manžel furt dofukoval jak blbec.To je teda jediná asi vada,že ty kolečka mají duši a velice snadno se píchnou!Poprvé jsem to nechávala opravit v cyklu za 250,- a teď už teda manžel.Nevím co bych dělala,kdybych byla sama:(

bjoucik.15
26. zář 2016

@dzogobela kolecka sundavam jen.kdyz vezem neco dalsiho. Jinak ne.

Holky mam otazku,jak se vam vejdou deti do sportaku na sirku? ja si koupila tento kocarek protoze jsem ho mela za veliky,jeden z nejvetsich a nejdelsich a ono ejhle... foto mluvi za vse,synovy je 5 mesicu.....

bjoucik.15
26. zář 2016

@foli na to bych mela super tip. Prodava se takova pena/sprey na duse. Kdyz pichnes,ventilkem to tam nafoukas ( je u toho hadicka na ventilky) a ono to kolecko zacpe...takze nafoukas,aplikujes a krasne domu dojedes..... doma normalbe vypustis vzduch a vymenis dusi. Je to paradni pripravek....jen nevim ted nazev ale zjistim ti ho.

astyna
26. zář 2016

@bjoucik.15

to máš verzi husky? Já mám lupo a zatím jsem to teda nezkoušela. Na začátku jaraj sem dala malého do fusaku i do deky, ale to měl méně kil samozřejmě. Nyní již 11 kg a 82 cm při necelých 11 měsících, takže ho tam prostě musím nacpat 😀 Ale přemýšlela jsem, že bychom koupili větší sporták - hlavně širší...

bjoucik.15
26. zář 2016

@astyna to je lupo comfort.... 🙂 malej ma 9kg a 70cm,tedy mereno doktorkou,me prijde delsi.... a jestli poporoste a jeste vic zmohutni,tak uz ho v zime do fusaku nemam sanci dat... kombinezka je podzimni az bude mit vylozene zimni....no nevim. ASsi bych to byt tebou zkusila... ikdyz me se dcerka do sportaku vesla ve 2letech v pohode,ale mela 12kg a je hubena...

parley
26. zář 2016

@bjoucik.15 resila jsem to same, navic jezdime ted ve valcu a s BD jsem pocitala na zimu, ale je to teda uzke a to je mala zizala

bjoucik.15
26. zář 2016

@parley tak Valco uz ne... sice byl lehky,ale na nase zesikneny chodniky naprosto na prd...nedalo se to ridit jednou rukou. Ale je fakt ze je krasne siroky.... no budu muset pockat aspon do pristiho roku a koupit neco sirsiho....chlap me zabije.na dceru jsem mela 4kocary 😀

Strana