icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
5. říj 2016

Já mám na korbičce malinkou odřeninu od původní tašky. Jak jsem ji vyměnila, tak se to dle mého názoru zlepšilo... Camarelo ji má třeba dál, ale to mi zase při každém kroku bimbala do nohou - vypadá to, že každý kočárek má něco 😉 Co jsem tak zatím viděla a zkoušela kočárky kamarádek, tak pořád myslím, že BD je super, hlavně ta jízda s ním je prostě parádní!

adriis
5. říj 2016

@kahramana když to bude jen proužek v místě kde taška dře o kočát ? to nikdo neuvidí .. normálně tam dám na obojí v tom místě průhlednou izolepu a bude to 🙂 Nikdo nic neuvidí a nic se neponičí

adriis
5. říj 2016

@finn díky za kladnou odezvu .. už jsem začínala hledat mínusy :D strašně se na kočárek těším 🙂 během měsíce snad dorazí 🙂

agymia
6. říj 2016

@finn jaká se tam dá dát taška místo té origo ? Díky

agymia
6. říj 2016

@adriis rohle jediný nevychytaný jinak je super 👍 jezdí se s nim skvěle. Dvojitý kšilt taky bezva v tomhle počasí.

gerdee
6. říj 2016

holky jezdím s kočárkem už půl roku a super, v porovnání s kočárky mých kamarádek (Tako, Camarelo, Brex) musím říct, že BD je super volba, ostatní jsou takové rozhrkané.. s tou taškou je to škoda, mohli udělat třeba tu zadní stranu tašky šusťákovou a mohlo být vyřešeno.. já mám Denim a naštěstí jsem to podchytila včas a koupila šusťákovou od Pinkie a žádná odřenina se mi tam dál nerozšiřovala 🙂 tu původní tašku nosím na plavání, aspoň to tam mám pěkně zorganizované 🙂 .. přeji všem super poježděníčko 🙂

agymia
6. říj 2016

@gerdee BD bych také neměnila 😉👍

kahramana
6. říj 2016

No dneska jsem u pani v Dm okoukavala Camarelo, myslim, ze to bylo ono, a jakou super tasku velkou mela... a le uz mela dite ve sportaku teda... a celkove se mi ten kocar tak nejak i libil... na to, ze ty korbicky mi pdijdou od nich nic moc prave... tak nevim... BD jsme brali drive k vuli spatne dostupnosti a ted nevim, jestli se mi vubec libi, nejak jsem predtim zapomnela resit tu tasku, sakris... no, co uz, snad bude aspon prakticky ok, jak rikate... trochu se bojim i te barvy, mam gray sedou a ted ty deste kdyz jsou, tak se bojim, ze by byl hned jak prase...
@gerdee jakou tasku prosim mas presne a jak jsi ji na BD uchycovala?

agymia
6. říj 2016

@kahramana klid my máme ten světlej béžovej a zatim je OK 😉 cam jsem chtěla tyrkys,ale dost mohutnej oproti BD zabere víc místa v kufru a přitom korbička je o pár cm delší. U cam celkem brzo vržou péra při houpání. BD byla super volba 👍 do výtahu i MHD i auta se vleze super 👍

jane085
6. říj 2016
jane085
6. říj 2016

Holky, BD odstín 10 graphite mám už 7 měsíců, korbička ošoupaná od tašky je minimálně,ani na fotce to není moc vidět. Takže to tak zlý není. Tašku prakticky nesundavám.

finn
6. říj 2016

@agymia Já mám tašku Okiedog Freckles, ale dát se tam dá asi jakákoliv...

@kahramana Dvě kamarádky mají Camarelo a od nich vím toto: korba totálně neskladná (protože to je plastová vana), ve sporťáku v lehu má dítě hlavu dolů. Já jsem si je zkoušela vozit a můj vlastní poznatek je ten, že sice pruží, ale nějak divně, jakoby směrem dolů. BD pruží podle mě líp, jen se opírám o rukojeť a kočár se sám zvedne nahoru a houpe. Camarelo klesne a když chci houpat, musím ho za rukojeť tahat nahoru. Když ho má kamarádka naložený (dítě, taška), tak si celý jakoby v těch pérech sedne a nehoupe. To BD nedělá. A sporťák u Camarela je takový nějak zvláštně dlouhý, nemohla jsem pod ním skoro najít brzdu, šmátrala jsem tam jak trouba 😉 Fakt nelituj, že máš Baby Design, je lepší 🙂

kahramana
6. říj 2016

@finn oukeej🌼💞

koubovii
6. říj 2016

taky mám BD odstín 10 graphite a žádné ošoupání jsem si nevšimla

astyna
6. říj 2016

@kahramana

Já jsem kdysi camarelo chtěla taky - ale jízdní vlastnosti nás nepřesvědčily. Takže za mě - krásný design, ale já potřebuju terénní kočárek, nejen na parádu po sídlišti 😎

petulinda09
6. říj 2016

@kahramana neboj, s BD budes urcite spokojena 🙂 ta origos taska mi prisla na prd (skoro nic se tam neveslo), tak jsem si koupila hacky na Aliexpressu a ke kocarku jsem dala starou kabelku a super. Jediny co jsem vyhodila byla plastenka na korbicku. A kdyz porovnam BD s kamoscinym Camarelem tak nebe a dudy-s C. Se clovek desne nadre, strasne tezko se s nim manipuluje a zacala ji blbout brzda. BD uridim jednou rukou. za pul roku jezdeni jsme akorat nafoukli kola a promazali, protoze trochu vrzaly

kminek
6. říj 2016

Jezdim s BD 8 mesicu, mame odstin 10 denim. Korbicka osoupana vubec neni a sportak je taky super (s tim jezdim tak 14 dni). Jsem moc spokojena 🙂

kahramana
6. říj 2016

@petulinda09 a nemas foto tech hacku? Uz jsem taky koukala na Ali a nevim ktery vybrat... a taky me napadli tam dat nejakou avoji kabelu proste:D me prijde ta origo taky prave dost mala, hlavne v porovnani s tou od toho Camarela dneska😊

petulinda09
6. říj 2016

@kahramana fotku asi nenajdu, ale jsou to tyto:
http://s.aliexpress.com/EBjya2Qj me a origos taska nevyhovovala ani tim vikem nebo jak to popsat-kdyz jsem dala dovnitr vic veci (nez jen veci na prebalovani a penezenku), tak nesla poradne zavrit na ten magnet a odstavala ☹

gerdee
6. říj 2016

@kahramana mám tuhle šusťákovou kabelu http://www.pinkie.cz/kabela-heart-pink.html je super, k mému denim kočárku krásně sedí 🙂 popruh přehodím přes madlo a pak fixačním kroužkem zapnu tak, aby taška neklouzala a co nejméně se dotýkala korbičky.. mají to dobře vyřešené a na fotce na jejich webu je to dobře vidět

leotedy
7. říj 2016

Ahoj holky, teď jsem zrovna našla krásnou tašku na kočárek..mame Baby desing dotty č.10 a myslím, zě by se hodila a vypadá i celkem prostorná a i omyvatelná, tak uvažuji si napsat Ježulovi 😀

finn
7. říj 2016

@leotedy BebeJou mají nádherné tašky, to je pravda! Viděla jsem kombinaci šedá-červená a byla taky nádherná.

Jinak Pinkie je taky bezva tip, tam mají tolik různých vzorů, že si vybere snad každý a ještě si k tomu může vyladit i fusak 👍 Já mám kočárek šedý, doplňky oranžové, tak jsem cíleně hledala šedou a oranžovou a Google mi vyplivl tu mou tašku a spokojenost.

Hele a třeba má nová kolekce Dotty pevnější látku, že se tolik neprodírá? Podle mě za to nemůže až tak ta taška, jako spíš to, že látka je slabá a na té hraně je to prostě strašně náchylné k oděru... 🤔

koubovii
7. říj 2016

to s tou taškou je taky zajímavé já mám starou verzi obyčejné lupo a jsem spokojená, asi to bude tím tvarem taškyta moje se uzavírá nahoře jen na zip

dzogobela
7. říj 2016

@koubovii ale pokud vim, tak Lupo ma trochu jinou tu tasku.

kahramana
7. říj 2016

@petulinda09 jjj bezva, xekuju, tyhle jsem taky nasla, tak objednam, kdyz je mas vyukousene😉
@finn novou kolekci ale myslis od kdy vyrobenou? Ja mam z letosniho vcervence a teytovat budu cca do mesice...
@koubovii
@dzogobela jo, Lupo ma vse hlavne sustakove, bych rekla, co si pamatuju jak jsem ho zkousela...
@gerdee a to je fakt sustak? To vubec nevypadaaaa...😉 jako ta ruzova je na me asi moc ruzova, ale mrknu na net a treba najdu i jinou barvu...

adriis
7. říj 2016

@finn camarelo mi taky nějak nevyhovuje 🙂 vozím v něm neteř a je takovej zvláštní a brzdu musím povolovat rukou ,protože na to nemám sílu a s bříškem se to vážně nedá pořád lézt na 4 ..

agymia
7. říj 2016

@leotedy krásná kabela 👍👍👍👍

adriis
7. říj 2016

@leotedy ta taška je boží a mají k tomu krásnou spirálku na kočárek :D

bjoucik.15
7. říj 2016

@astyna mas pravdu. Dala jsem syna do Britaxu b-motion a nic moc teda i na delku ☹

Strana