Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Ahoj holky, máme Dottyho tmavý denim, jsem s ním maximálně spokojená, to co už zvládl...mnohdy jsem tamtudy já sotva lezla a syn spal, ani nevěděl...😉 Jen nám chlapeček roste, je mu skoro 7 měsíců a s fusakem je hluboká korba už jen tak tak, tak jsme o víkendu zkusili sporťák a super...jen kam přiděláváte ten nánožník? Malý ho má úplně vleže, s tím, že je to spíš na sedící polohu jsem smířená, ale přijde mi, že když to přidělám za tu boudičku někde, začíná mu až v půli kočáru a strašně plandá...díky moc
Já jsem si k Dottymu udělala klip na dudlíček 🙂
@eiwa dobrý den.kocarek už je prodaný
Hooolky, kočár konečně doma🙂 at muzeme vyrazit na prvni prochajdu... v mezi case jej teda zacinam zkoumat, uz jsem zapomnela uplne jak vydapad:D naposledy jsem ho videla nekdy v cervenci, kdyz jsme si jej vezli z obchodu🙂 Mám na Vas, prosím, par aktualnich dotazu, postrehu...
1. Prosím Vás, jak moc tvrdá mají být ta kolečka, aby to bylo ok? Jak moc je máme dofoukat?
2. Slavná pláštěnka - není tak špatná🙂 zdá se docela velká, kryje nám teda i celou zadní i přední cast kocarku, na konci v predni casti (za taskou) je jako kdyby narasena guma, kterou jsem soupla dospod, takze jen bok kocarku je holý, coz je asi uz fuk, ale teda... prichycuje se ta plastenka nekam na kocarek? Nebo je jen tak na volno? Prikladam foto, Prosím, pokud to mám treba blbe nasazené, poucte me:D mozna jsem uplne mimoň:D
3. boudicka korbicky, to prodlouzeni, ktere se odepína zipem, pouzivate to nektera? Ja kdyz to teda odepnu, boudicku rozdelam dopredu az uplne nejvice, co to jde (tak sice do kocarku foukat fakt nebude:D), ale vypada to teda jako pest na oko:D Nejak se mi to uz nelibi... je to ok? Ma to tak byt, jo?:D
+ jsem si vsimla, ze se da boudicka cela odepnout, sundat - k cemu? Ona se muze prat?
4. taska, no, nevim, vyzkousime ji a uvidime... kazdopadne, kdyz jsem ji nasadila, tak jsem si vzpomnela, jak se tady rozebiralo, ze ta taska soupe predni cast toho kocarku... vzpominate? Tak asi tomu fakt verim... Je tam vazne na tesno... Vyresily jste to nakonec nejak? Nejaky figl?
@kahramana tahle plastenka je na sportak,v baleni by mela byt jeste jedna mensi na korbicku,ale ja taky pouzivala tuhle a byla jsem s ni spokojena,nikdo nepozna,k cemu je 😉
To prodlouzeni jsem nikdy nepouzila,moc se mi to pak nelibi.
Boudicka jde odepnout cela - jednak kvuli prani,ale ja to pouzivala hlavne, kdyz uz malej pasl dobre koniky a nechtel lezet na zafech,tak jsem mu boudu vyhrnula nahoru,polozila na brisko a on koukal ven na cestu,moc se mu to libilo a byl strasne spokojeny
@kahramana Jé to máte pláštěnku na sporťák.. 🙂 A co se týče toho prodloužení..za mě teda - nevypadá to moc hezky.. jak nouzovka v zimě nebo fakt při větru asi ano, ale jinak bych nepoužívala.. nám v zimě bohatě stačil ten prodloužený kšilt..já jsem zase toho názoru, že ty mimča si musí taky trochu zvykat i na to když trošku fouka.. 🙂 ale věc každého... 🙂 A co se týče tašky, nejvíc mi tam vadí ta vložka na flašku...já kojila, takže jsem jí nikdy nevyužila a často přemýšlím že jí vypárám.. 🙂 Jinak do tašky se mi vešlo dost věcí - přebalovací podložka (tu origoš tam nemám), plenky, ubousky, náhradní oblečení, peněženka a i nějaké ty hračky.. 🙂 A na to prošoupaní tašky o kočárek se tady řešilo, že si tam některé maminy lepí průhlednou izolepu.. A ty kolečka jsme foukali jak kolo.. 🙂 a jezdím denně 13 měsíců a zatím jsme nemuseli ani dofoukávat.. 🙂 Tak přeji ať se vám s ním jezdí stejně skvěle jako nám.. 🙂
tak na to mám sluneční clonu.. aspoň dítě bude mít vzduch a nezavřu ho v kočárku a plena na kočru se mi příčí :D
@adriis No plena na kočárku je fakt děs... 🙂 Já nevím ale když v létě svítilo sluníčko, tak jsem šla třeba kousek jakoby vedle kočárku a vezla ho v pohodě jednou rukou (sporťák) aby na malou sluníčko nesvítilo.. 🙂 ale všechno je o pohodlí každé z nás.. co jedné vyhovuje druhé nemusí.. 🙂
A jak jste na tom maminy po létě? Vyšisovala se vám barva? Já mám béžový, a jezdila se sporťákem, a zjistitla jsem, že se mi barva lehce vyšisovala..ale zjistila jsem to jen díky tomu prodložení, které je o chlup tmavší, protože jsem ho téměř nepožívala.. Jinak bych si toho vůbec nevšimla..
Holky mám pár dotazů 🙂!Do kdy vám vydržela korbička?Malému je 4,5 měs. a s fusakem to je už celkem problém..Nenašla jsem,zda jde sporťák do úplného lehu a nechce se mi ho kvůli tomu snášet z půdy.tak jak to je??.Máte někdo jinou tašku na kočárek?Dáte tip jakou?U tašky se mi rozjel zip, jakoby ta látka od zipu (asi hned první týden), stalo se vám to někomu?Jak dofukujete kolečka?Já to zkoušela a je to horor..když byla tvrdá a já tam chtěla dát ventilek, tak se kola opět vyfoukla..Omlouvám se za množství otázek a předem děkuju za odpovědi 🙂!
@danca_88 korbicku jsem za sportak vymenila nedavno (syn 8m, delka 71,5cm), s fusakem uz tam hodne namqckany,jeste nesedi,sportak ma uplny leh,takze je to ok 😉
Tasku mam stale original,takze to neporadim.
Kolecka dofukuji tou jejich pumpickou,chce to grif,musis nasroubovat na ventilek a po nafouknuti rychle odsroubovat,jakmile ti zacne uchazet vzduch,rychle se zase vyfouknou 😔 musis si to osahat
@danca_88 mi byli v hluboké jen do 6 ti měsíců a to jen proto,že jsme jezdili v podstatě přes léto.S fusakem by jsme se teda určitě nevlezli.Sporťák jde do úplného lehu,takže v pohodě.Kolečka mi dofukuje manžel kompresorem,jinak je to opravdu děs.Už jsme 2 x píchli a to teprve bylo dost zajímavý.Tašku mám původní a jsem s ní spokojená🙂Celkově jsem z kočárku pořád nadšená!

@jane085
https://www.youtube.com/watch?v=E-iCVYNOFvUmrkněte na cca 3:45 a tam ho skládají... 🙂