icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

jane085
8. pro 2016

@petulinda09 me taky drzi, ale chce to poradne napnout,jinak se mi taky vraci zpet

gerdee
8. pro 2016

@petulinda09 mam naprosto stejny problem..kloub se tam vubec nezacvakne a behem chvilky to vylitne zpet

gabcik25
8. pro 2016

@petulinda09 Já ten problém teda nemám... už se to tady řešilo někde na začátku, máte správně zacvaknutou stříšku? Jinak já bych asi reklamovala kdyby mi to nedželo..

petulinda09
10. pro 2016

@gabcik25
@finn
@jane085
Dekuji za tip 😉 zkusila jsem to vselijak postelovat, nakonec jsem ji celou sundala a nasadila znovu a jednu vychazku to drzelo. Dalsi uz se to tak po 5s vracelo zpatky ☹

jane085
10. pro 2016

@petulinda09 tak to bych asi zkusila reklamovat 😉

danca_88
12. pro 2016

@jane085 :tak to má syn teď v 5ti měsících má 70cm, takže jsem byla nucena vyndat sporťák..😅

jane085
12. pro 2016

@danca_88 pěkný dlouhán 😁

jitule87
30. pro 2016

Nám stříška také drzi. Malá je ve sporťáku už od čtyř měsíců, je velká a do korby se nevešla a zatím žádný problém nemáme. Určitě bych nechala reklamovat. Kamarádce to jako reklamaci uznali.

renda22
5. led 2017

Ahoj, nemáte někdo dotty Denim v béžové?
Potřebovala bych nafotit tkaninu jak u hluboke korby, tak u sportaku, nikde na netu jsem to nenašla. A jakou barvu ma rukojeť v reálu :D
Předem moc děkuji

dmiska
5. led 2017

@renda22 fotku nemám, ale barva odpovídá tomu, co mají tady na jejich stránkách na té detailní fotce ;) http://www.babydesign.eu/dottyDENIM/wozki-babyd...
rozhodovali jsme se právě mezi tím a klasickým džínovým a nakonec vyhrála klasika, kvůli praktičnosti... chodím neustále se psem, počasí nepočasí, tak by ten světlý vypadal šíleně...

kahramana
15. led 2017

holky, prosim, jake mate autosedacky na konstrukci dotty??? my mae ted Cybex, ale vubec nam to nevyhovuje..jsou vice do sedu, coz jsem samozrejme zjistila az s miminem, a mala je tam desne zlomena a nelibi se ji tam... me nenapadlo, ze u autosedacek muze byt takovy rozdil...
...kdyz jsme zkouseli vajicko znamych, ktere bylo vice do lehu, byla ok a v pohode...
Co ta Baby design Leo? Mate nekdo?
Ja brala Cybex hlavne k vuli bezpecnosti a ted z toho mam tak akorat prd, kdyz mi tam dite jen rve a rve...

dzogobela
15. led 2017

@kahramana my mame maxi cosi a v pohode. Co vim, tak tak baby design je takova forova, tu bych osobne nebrala, ale nevim 🙂

wikivik
15. led 2017

My mame Maxi Cosi cabriofix a jsme take spokojeni. 😊

blankastr
15. led 2017

@kahramana my máme Baby Design Leo a za mě spokojenost, akorát teď je synovi 8 měs. a popruhy jsou jen tak tak s kombinézkou nebo fusakem. Na základnu kočáru se nacvaknou adaptéry na autosedačku a jede se, vše je funkční

jane085
15. led 2017

@kahramana maxi cosi cabrio a take spokojenost

kahramana
15. led 2017

A maxi cosi cabrio prosim ktery typ presne... nemate odkaz prosim? Je take více do lehu?

quifadis
16. led 2017

Ahoj, nemáte někdo Dotty v béžové? Sháním někoho, kdo by si chtěl vyměnit sportovní "korbu". Já mám Dotty Denim (tmavěmodrý) a chtěla bych změnu 🙂

jane085
16. led 2017

@kahramana http://autosedacky.heureka.cz/maxi-cosi-cabriof...
Ja na zacatku pouzivala tu novorozeneckou vlozku,tak byl malej vic podsazeny...ale jinak taky jakoby sedi,to bude asi vsude stejny

hanaries
4. únor 2017

Chtěla jsem se zeptat, jestli se Vám, co už kočár Baby Design Dotty máte, nezdá pláštěnka na korbičku krátká? Obávám se, aby spodek korbičky nemoknul a netáhl vlhkost.
Děkuji za radu 🙂

quifadis
4. únor 2017

Ano je kratka bohuzel. Pokryje prakticky jen vrsek ale boky ne. Vzhledove ok ale funkcne nic moc. Zkusenost za deste zejmena bocniho nemam, spis mimco nosim. Ale vyresila bych to univerzalni plastenkou od Emitexu.

dzogobela
4. únor 2017

@hanaries je kratka, ale v pohode. Sla jsem i v lijaku a vse v cajku. Ty boky jsou taky nepromokave (jako i cely kocar bez plastenky) a nikdy mi nic nenavlhlo.

jane085
4. únor 2017

@hanaries pouzivala jsem i na korbu plastenku pro sportak, padla suprove a zakryla cely kocarek

hanaries
6. únor 2017

Děkuji moc za rady 🙂

mirushka26
13. únor 2017

Ahoj holky, poctivě jsem přečetla celou diskuzi a teď bych chtěla jenom jeden dotaz :D Nebudete některá prodávat kočárek BD dotty?

filipovaa
13. únor 2017

@hanaries je uplne v pohode, akorat. Pouzivala jsem ji nekolikrat. 👍😊

petrajavor
15. únor 2017

Kde nejlíp koupit Baby Design Dotty Denim ? Cena-přístup... Na bazárcích jsem ho nenašla...

finn
15. únor 2017

@petrajavor My jsme spokojení s Dětským rájem, postupem času jsem tam kromě našeho Dottyho nakoupila hromadu dalších věcí a ušetřila i pár korun za opakované nákupy... 👍 Jinak ten Denim asi ještě na bazárcích moc nebude, je to myslím teprve loňská kolekce, tak asi všichni majitelé zatím spokojeně vozí s neprodávají 🤔

dzogobela
15. únor 2017

@petrajavor taky jsme kupovali v detskem raji a celkem ok 🙂 sice jedna prodavacka nevedela vubec nic, ale jinak v pohode. Koupili jsme tam pak i postylku.

petrajavor
15. únor 2017

@finn
@dzogobela holky dekuju. No ja jsem ze Zlina. Ted sem nasla jeste Lupo tady na bazarku. Manzelovi se libi tak o nem premyslime. Moc dekuju za reakce.

svatuse
15. únor 2017

@petrajavor ahoj, my mame Lupo comfort a muzu jen doporucit.. Rozdily by ti presneji asi rekla @finn (vim, ze jsem nekde v diskuzich jeji porovnani cetla). Kupovali jsme v Prerove v Ajashopu.. Meli tam nejnizsi ceny a pani prodavacky svoji praci rozumi..

Strana