Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@finn Náhodou nevíš, jestli Husky i Dotty mají tu stříšku stejně prodlužovací? Jestli třeba Husky nemá delší nebo tak? Mě se hrozně líbila stříška u kočárku Moon, ze které se dá udělat v podstatě úplný domeček. Kdyby měl taky tak pěkně odpružená zadní kola jako mají Baby Design, tak do něj jdu. Ale kvůli těm kolům si asi koupím Dotty.
Mám taky vybraný dotty, ale čekám na novou kolekci. TP koncem června, tak doufám, že se dočkám
@tera111 nova kolekce bude videt na veletrhu v Brne a do prodeje jde v dubnu, ale u nas v obchode rikala pani ze je to jeden z nejhorsich dovozcu....ze se strasne dlouho ceka...ona ma ted objednano 20kocarku a ted jich poslali do cele CR 10...pry se cek strasne dlouho na dodani i kdyz slibuji do mesice :(
@petrajavor jojo. To uz byly problemy loni s dodavkama. My meli stesti, ze kdyz jsme se rozhodli, tak meli na sklade v jednom krame posledni kus te nasi barvy. Ale taky rikali, ze bida s dodavkama a kdyz prijdou, jsou hned pryc.
Jo a kupovali jsme na konci kvetna. TP 6.8. a ve dvou obchodech nam rekli, ze nam nezaruci, ze do te doby bude.
@dzogobela pani u nas v obchode rikala, ze je to pro ni nejhorsi dodavatel a vzdy na to upozornuje jinak na ni lidi rvou ☹
Holky mate odkaz na strankdy kde koupim adaptery na bd a autosedacku cybex? Chtela bych rovnou i drzak na hrnek na kafe. Idealne z jedne stranky. Diky
@finn díky kouknu
Ahoj,my jsme si vloni před létem objednali kočárek BD Dotty Denim a přišel do měsíce,sice nám prodavačka v prodejně říkala,ze lhůta je 2-3 měsíce,tak jsem si pro jistotu zavolala do centrálního obchodu v Praze,tam mi řekli,že do měsíce a skutečně lhůtu splnili,takže paráda...Tak snad i letos to bude v pohodě 😉
@lencza85 Prosím mohu se zeptat, jakou barvu má nánožník na sportovní verzi této tyrkysové edice? Nikde jsem nenašla fotografii.... Je šedý, nebo taktéž tyrkysový jako u hluboké korby? A jak jste s ním celkově spokojena? Uvažujeme že pořídíme na druhé miminko. U první dcery jsme měli Dorjan, ale bazarový a už se nám poněkud rozpadl -praskla přední náprava, je to svařené a hrozně špatně se to tlačí, tak už koukám po jiném kočárku pro druhátko... Děkuji za odpověď. S pozdravem Adéla
@vedaliel dobrý večer, nánožník má šedou barvu a my jsme ho vůbec nevyužili (nemají moc domyšlené připnutí, ale to je třeba jen můj názor) Kočárek super, hezky houpavý, u korby je dobře prodloužená bouda. Jinak bych už znovu ale do trojkombinace nešla, protože se sporťákem jsme jezdili jen 2-3 měsíce. Pak nám přestala vyhovovat hmotnost, neskladnost v autě, tak jsme pořídili Valco snap 4. U BD sporťáku bylo super, že šel otočit, aby se dcera dívala na nás, nebo před sebe na cestu. Má taky tu skvěle prodlouženou stříšku, je pohodlný. Jen ta hmotnost a neskladnost nám vadila. 😊
Holky mám dotaz ohledně nánožníku. Možná, že se to tu už řešilo...nevím...buď jsem úplně levá, nebo ten nánožník na sportovní verzi nějak úplně nesedí?? Nejsem schopna ho tam nandat tak, aby držel a nikde pod ním nevykukoval kus fusaku. Taky to připínání ke konstrukci kočárku mi přijde takové nepevné a pořád mám pocit, že to někde nedrží a sjíždí dolů🙄
Holky nemáte někdo dotty denim světle modrý?Neviděla jsem naživo, je stejný jako na fotkách?Prosím hodí někdo reálné foto
@gracinka7 Dobrý den, našla jsem váš starý příspěvek , foto kočárku Baby design dotty. Je to prosím denim světle modrý nebo tmavý? Nebo ani jeden? Váhám nad koupí světlého, ale neviděla jsem ho naživo. Díky za odpověď

Těch rozdílů zas tak moc není - v zásadě všechny kočárky Baby Design mají úplně stejný tvar a liší se jen detaily: materiál, velikost kšiltu u hluboké korbičky, tvar tašky, vložka ve sportovní sedačce a prodloužení stříšek. Nejjednodušší je Lupo, to snad nemá ve sporťáku žádnou vložku a prodloužení stříšky o jeden díl. Lupo Comfort obojí má. Dotty má dvojitý kšilt u korbičky a materiál je s puntíčky, má jiný tvar vložky ve sporťáku. Dotty Denim je třpytkatý. A Husky v zimní výbavě je s komplet příslušenstvím, ale prodává se i v osekané letní výbavě. A teď ty nejnovější typy mají i prodlužovací stříšku u korby.
Asi tak, ale jezdit budou všechny stejně, tak už je to jen o tom, co se komu líbí 🙂