icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

jane085
26. únor 2017

@finn diky,musim to nejak vic vyzkouset, na te fotce vypada fakt pekne 👍

finn
26. únor 2017

@jane085 Jako není to celkově žádná designová pecka, ale nejhorší to taky není, tvar to drží pěkně a funkční to taky je... A teď už stejně bude teplo... 😜👍

tera111
26. únor 2017

@gracinka7 Díky moc, na vaší fotce vypadá o hodně líp, než na těch reklamních. tam je takovej vyblitej. A jinak spokojenost s kočárkem?

gracinka7
26. únor 2017

@tera111 Zatím jsem nenašla jedinou věc, která by mi na něm vadila. Zatím zvládl jakýkoli terén, dobře se mi s ním manipuluje a tak. Prostě jsem maximálně spokojená 🙂

tera111
1. bře 2017

@jankavranova Dobrý den, našla jsem váš srarý příspěvek. Chtěla bych dotty denim světlý objednat,ale neviděla jsem ho naživo. Bylo by možné reálné foto? Díky moc

jankavranova
1. bře 2017

@tera111 Koukněte k gracinka7, má ten samý 😉.

hanaries
2. bře 2017

Ještě prosím o jednu radu. Koupili jsme BD Dotty přes internet a na sporťáku nám podnožka drží zaaretovaná úplně nahoře, vodorovně, ale když se dá dolu, tak drží jen pomocí gravitace. Obávám se, že když bude nasazený zimní kryt a dítě bude zvedat nohy, zvedne si to do vodorovné polohy.... Je to normální?
Děkuji za odpověď 🙂

pidalka12
3. bře 2017

Ahoj holky. Mohla byste mi prosím nějaká napsat, jak dlouho jste vozili miminko v korbicce a s fusakem? Rozmyslim nad BS Dorty nebo Husky, řekla bych, ze jsou skoro stejný, až na výbavu. Ale malá se la narodit začátkem července a chtěla bych ji v korbě vozit i v zimě. Vešlo se vám tam mimco třeba v 7-8 měsících? Moc děkuji.

finn
3. bře 2017

@pidalka12 Mně se malá v sedmi měsících vlezla a šlo by to i s fusakem, kdyby to nebylo v srpnu, i když tedy ona je ultra drobínek. Šla ale do sporťáku, protože mi z korby už vylézala ven, takže to můžeš čekat něco podobného, v tomhle věku už je korba nebaví, už tolik nespí, chtějí vidět 🙂

dzogobela
3. bře 2017

@pidalka12 nasi je ted cerstve 7 mesicu a je stale v korbe. Ja mela celou zimu jen takovy lehci fusak, ale myslim, ze by se vesla i s poradnym zimnim 🙂 Ale, jak pise @finn uz se snazi videt ven a asi brzo presedlame. I kdyz ona v kocarku vetsinou skoro hned usne, tak ji ta hluboka korba jeste tolik.netrapi 🙂

pidalka12
3. bře 2017

@finn
@dzogobela

Děkuji za odpovědi🙂 Realita může být jiná, ale moje představa je, že bych ji ráda udržela aspoň do 7 - 8 měsíce v korbě. Bude zima, bude zabalená ve fusaku a tak nebude mít moc na výběr 😀 Snad... 😀 TP mám začátkem července, takže příští rok touhle dobou bych ji dala do sporťáku 🙂

dzogobela
3. bře 2017

@pidalka12 jojo, ja rodila na konci cervence a chtela bych ji v hlubokem udrzet jeste 14 dni, pak se vracime z hor a verim, ze uz bude teplo a mala bude spokojena ve sportaku 🙂

petulinda09
3. bře 2017

@pidalka12 nase sla do sportaku v 8,5 mesicich (mela tak 68-69cm). Mela jsem uz zvedlou podlozku pod hlavou a v zimnim fusaku to bylo na knop

pidalka12
3. bře 2017

@dzogobela
@petulinda09

Tý jó,tak jsou dobré zprávy. Měla jsem strach, že to je pidi korbička, a ono asi né. Bohužel naživo nemám možnost kočárek vidět.V Pardubicích snad nejezdí ani jeden a obchodech taky není☹

dzogobela
3. bře 2017

@pidalka12 no jako neni z nejvetsich, my schaneli maly kocarek kvuli malemu vytahu 😀 pokud budes mit vetsi dite, tak asi budes presouvat driv. Nase mala mela pri narozeni jen 2,9 kg a 47 cm, takze je mensi porad 🙂

petulinda09
3. bře 2017

@pidalka12 korbicka ma 73-4cm (v lete na zahrade byla mala v Liberte jeste po nas a ta ma 79cm, takze zadny velky rozdil) Akorat me treba u sportaku vadi, ze ma jen 3 polohy-leh, polosed a sed. Mala sla do sportaku a jeste nesedela, takze v uplnym lehu videla min nez v korbicce se zvedlou podlozkou.
Jinak ja pred koupi videla na zivo v obchode Lupo comfort-je temer stejne, lisi se jen detaily a Dotty je moc pekny. S korbickou jsem byla spokojena na 100%. U sportaku to je horsi, ale v porovnani treba s Camarelem to je jeste dobry 🙂 ted bych se pri koupi vic zamerila na sportak...

eeen
3. bře 2017

@pidalka12 Malej je narozeny 8.6 a je stále v korbičce. Teda je tam už na těsno a o víkendu vytáhneme sporťák. 🙂

j.b.
3. bře 2017

@pidalka12 Ja mam BD a bydlim kousek od Prelouce. Malemu bude 7 mesicu a do hluboke k. Se jeste vejde i s fusakem (a to mam fusak po sobe ☺)

j.b.
3. bře 2017

@pidalka12 My se byli divat na kocarek v Praze na veletrhu protoze tu opravdu nikde neni a tam jsme ho rovnou objednali a doma jsme ho meli ani ne za mesic. Jestli se chcete prijet na kocarek podivat tak muzete.

pidalka12
3. bře 2017

@j.b. Jé,tak to byste byla hodná, klidně se přijedu podívat 🙂

pidalka12
3. bře 2017

@eeen Fákt,tak to tam vydržel teda pěkně dlouho 🙂 Tak bych to chtěla i já. Jedna paní mi psala,že BD Husky má 78 cm. To znm, že je větší. je to možné?Pokud by jsi mi dala,prosím vědět, jak jsi spokojená se sporťákem? Děkuji

eeen
3. bře 2017

@pidalka12 s tim Husky netuším,ale myslela jsem, že jsou všechny stejný rozměrove...Az sportak vyzkousime,tak klidně poreferuju,jen se připomen. 😉

pidalka12
3. bře 2017

@eeen
No ja si to taky myslela, ze jsou stejný. Dnes jsem měla možnost vidět Huskyho. Úplně náhodou jsem potkala paní 🙂 A teda ten byl! Takže možná půjdu do něj 🙂

gabcik25
3. bře 2017

@pidalka12 Dobrý večer, co se týče Husky a Dotty jsou rozměrově úplné stejné.. liší se jen designem.. sousedka má Husky tak jsem to porovnávala.. A co se týčé výdrže mimi, tak já měla malou v 7 měsících ve fusaku a hrubé kombinéze a byla tak akorát, ale vpohodě se vešla.. když už byla pak bez fusaku a lehčeji oblečená začala mi z korby vykukovat, tak jsem raději přešla na sporťák.. i když se to dá řešit i kšírami do kočárku aby bylo dítě přivázáno a nevypadlo, ale to mi přijde zbytečne.. Jinak teď jsme jezdili druhou zimu už se sporťákem a za mě super, sporťák je prostorný, krásně se tam vejde hrubý fusak..lehce se s fusakem ovládá i opěrka.. takže za mě jak hluboká tak sportovní kočárek naprosto perfektní, a za mě nejlepší volba jakou jsem s kočárkem mohla udělat.. 🙂

tera111
3. bře 2017

@hanaries Ahoj, můžu se zeptat jak vám kočár přišel balený? v jedné nebo více krabicích a jaké přibližně velikosti?Mám taky objednáno a nedokážu si to představit.Díky moc

finn
3. bře 2017

@hanaries Dnes jsem na to koukala a ve spodní pozici žádná zarážka není, ale podle mě to není nutné... Já teda ještě nikdy tu podnožku dolu nedala, i když malá sedí, mám ji nahoře, a kdyby náhodou máchala nohama tak zběsile, že by to zvedla (což by podle mě zvedla jen ten nánožník, on tam není nijak extra zaklesnutý a ještě je pod ním fusak), no tak by si to prostě zvedla. No a? 😉

finn
3. bře 2017

@tera111 Váha a míry viz popisek na krabici 👍

hanaries
4. bře 2017

@finn
Děkuji. Já si toho v obchodě nevšimla a nebyla jsem si jistá, jestli to tak má být. 😉

tera111
4. bře 2017

@finn Díky moc, jste zlatá.

eeen
5. bře 2017

@finn @jane085 @saphena28 holky,my jsme s manželem asi úplně neschopny,ale dnes jsme vytáhli sporťák a nánožník nam vůbec nesedi,pořád padá, vůbec to nejde dát pořádne, aby na malýho nefoukalo...prostě hrůza. Dala jsem to za boudu,ale asi teda blbe.Když to dame jakoby za celou a hejbnem stříškou, tak se mi to hned rozepne.Jsem z toho dost zoufala a zklamana ☹ ☹ ☹

Strana