Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@jankavranova Dobrý den, našla jsem váš srarý příspěvek. Chtěla bych dotty denim světlý objednat,ale neviděla jsem ho naživo. Bylo by možné reálné foto? Díky moc
@tera111 Koukněte k gracinka7, má ten samý 😉.
Ještě prosím o jednu radu. Koupili jsme BD Dotty přes internet a na sporťáku nám podnožka drží zaaretovaná úplně nahoře, vodorovně, ale když se dá dolu, tak drží jen pomocí gravitace. Obávám se, že když bude nasazený zimní kryt a dítě bude zvedat nohy, zvedne si to do vodorovné polohy.... Je to normální?
Děkuji za odpověď 🙂
Ahoj holky. Mohla byste mi prosím nějaká napsat, jak dlouho jste vozili miminko v korbicce a s fusakem? Rozmyslim nad BS Dorty nebo Husky, řekla bych, ze jsou skoro stejný, až na výbavu. Ale malá se la narodit začátkem července a chtěla bych ji v korbě vozit i v zimě. Vešlo se vám tam mimco třeba v 7-8 měsících? Moc děkuji.
@pidalka12 Mně se malá v sedmi měsících vlezla a šlo by to i s fusakem, kdyby to nebylo v srpnu, i když tedy ona je ultra drobínek. Šla ale do sporťáku, protože mi z korby už vylézala ven, takže to můžeš čekat něco podobného, v tomhle věku už je korba nebaví, už tolik nespí, chtějí vidět 🙂
@pidalka12 nasi je ted cerstve 7 mesicu a je stale v korbe. Ja mela celou zimu jen takovy lehci fusak, ale myslim, ze by se vesla i s poradnym zimnim 🙂 Ale, jak pise @finn uz se snazi videt ven a asi brzo presedlame. I kdyz ona v kocarku vetsinou skoro hned usne, tak ji ta hluboka korba jeste tolik.netrapi 🙂
@pidalka12 nase sla do sportaku v 8,5 mesicich (mela tak 68-69cm). Mela jsem uz zvedlou podlozku pod hlavou a v zimnim fusaku to bylo na knop
Tý jó,tak jsou dobré zprávy. Měla jsem strach, že to je pidi korbička, a ono asi né. Bohužel naživo nemám možnost kočárek vidět.V Pardubicích snad nejezdí ani jeden a obchodech taky není☹
@pidalka12 korbicka ma 73-4cm (v lete na zahrade byla mala v Liberte jeste po nas a ta ma 79cm, takze zadny velky rozdil) Akorat me treba u sportaku vadi, ze ma jen 3 polohy-leh, polosed a sed. Mala sla do sportaku a jeste nesedela, takze v uplnym lehu videla min nez v korbicce se zvedlou podlozkou.
Jinak ja pred koupi videla na zivo v obchode Lupo comfort-je temer stejne, lisi se jen detaily a Dotty je moc pekny. S korbickou jsem byla spokojena na 100%. U sportaku to je horsi, ale v porovnani treba s Camarelem to je jeste dobry 🙂 ted bych se pri koupi vic zamerila na sportak...
@pidalka12 Dobrý večer, co se týče Husky a Dotty jsou rozměrově úplné stejné.. liší se jen designem.. sousedka má Husky tak jsem to porovnávala.. A co se týčé výdrže mimi, tak já měla malou v 7 měsících ve fusaku a hrubé kombinéze a byla tak akorát, ale vpohodě se vešla.. když už byla pak bez fusaku a lehčeji oblečená začala mi z korby vykukovat, tak jsem raději přešla na sporťák.. i když se to dá řešit i kšírami do kočárku aby bylo dítě přivázáno a nevypadlo, ale to mi přijde zbytečne.. Jinak teď jsme jezdili druhou zimu už se sporťákem a za mě super, sporťák je prostorný, krásně se tam vejde hrubý fusak..lehce se s fusakem ovládá i opěrka.. takže za mě jak hluboká tak sportovní kočárek naprosto perfektní, a za mě nejlepší volba jakou jsem s kočárkem mohla udělat.. 🙂
@hanaries Dnes jsem na to koukala a ve spodní pozici žádná zarážka není, ale podle mě to není nutné... Já teda ještě nikdy tu podnožku dolu nedala, i když malá sedí, mám ji nahoře, a kdyby náhodou máchala nohama tak zběsile, že by to zvedla (což by podle mě zvedla jen ten nánožník, on tam není nijak extra zaklesnutý a ještě je pod ním fusak), no tak by si to prostě zvedla. No a? 😉
@finn @jane085 @saphena28 holky,my jsme s manželem asi úplně neschopny,ale dnes jsme vytáhli sporťák a nánožník nam vůbec nesedi,pořád padá, vůbec to nejde dát pořádne, aby na malýho nefoukalo...prostě hrůza. Dala jsem to za boudu,ale asi teda blbe.Když to dame jakoby za celou a hejbnem stříškou, tak se mi to hned rozepne.Jsem z toho dost zoufala a zklamana ☹ ☹ ☹

@finn diky,musim to nejak vic vyzkouset, na te fotce vypada fakt pekne 👍