icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

kahramana
29. kvě 2017

@finn právě ten je krasny!!!!!

vedaliel
29. kvě 2017

@luj89 Jj, mě se teda taky víc líbí ta stará verze. Nechápu proč nechali název Dotty, když to už postrádá ty typické puntíky. 😀 Navíc, ta šedá je fakt tmavá a sporťák se mi nelíbí vůbec, pro holčičky to už moc není (což možná nebudu muset řešit, protože v bříšku je možná kluk/možná holčička 😉 ). No já jsem teda taky přešťastná, že kočárek v pohodě došel a teď hezky čeká u ségry a švagra ve sklepě, až ho za nějaký ten měsíc vytáhneme na první procházku. Tak hlavně že jsi ho sehnala i ty!! To jsem ráda! 😉

vedaliel
29. kvě 2017

@luj89 Pořídili jsme tuto: https://www.mall.cz/autosedacky-0-13kg/maxi-cos.... Barevnou kombinaci jsem volila záměrně, protože dcera má stejné barvičky na své sedačce Britax Römer King, tak ať miminku nezávidí jinou barvičku - protože ona je takový pinďa, že se pořád vleze i do toho vajíčka!! 😀 😀

luj89
30. kvě 2017

@vedaliel Dekuju, jsi hodna 🙂.Mame asi opravdu posledni kus z CR, uz ceka ve sklepe, tak jsem si oddychla 🙂. Presne tak, taky nechapu ten nazev Dotty. Myslim, ze si novou verzi 2017 znacka uskodi, ale uvidime. Teba je to pro nas jen nezvyk. Novy Lupo se mi celkem libi, ale Doty a Husky ne..
K te sedacce... Nakonec jsem objednala cervenou 🙂. Cervenou mam rada a bude se nam hodit do auta. Cernou a sedou jsem na leto vyloucila kvuli prehrivani a svetle barvy kvuli udrzbe. Mohli by mit vic barevnych variant 😀.

meibel
31. kvě 2017

@hamila dobrý den, také se mi líbí tento typ kočárku, začínám se dívat kde jej nabízí a jaké jsou dodací lhůty.. termín mám v červenci.. pokud by jste jej prodávala ráda odkoupím 🙂 S pozdravem Veronika

vedaliel
1. čer 2017

Holky ještě dotaz... Potřebuji pro dceru pořídit skate ke kočárku. Je jedno jaký?? Asi je to univerzální a sedí to na většinu kočárků, nebo ne? Vy co ho máte u Dotty, jakou značku jste případně pořídily? Díky 😉

sonacha
1. čer 2017

@vedaliel připojím se , s dovolením, 🙂 Také by mě zajímalo! Na starý kočárek (měli jsme Firkon) nešel ani univerzální, tak je možná lépe ověřit. Já jsem tedy zatím rozhodnutá zvládnout to bez toho, kamarádky, které mají nebo měli spíš považují za zbytečnost, ale uvidím, třeba ještě pro skate poběžím 😀

luj89
1. čer 2017

@vedaliel bohuzel ti nedam konkretni odpoved, ale myslim, ze universalni neexistuje (resp. Mozna ze nekdo zakovy nabizi, ale proste nepadne ke kazdemu kocarku). Zkusila bych se obratit na nejaky eshop, nejlip Sam baby - vyhradni dovozce Baby designu do CR.

vedaliel
2. čer 2017

@luj89 Jj, včera jsem se byla zeptat tady v našem Opavském SamBaby a paní prodavačka mi doporučila skate od zn. Babypoit. Prý to sedí na většinu kočárků a na Baby Desing ho mají i odzkoušený, tak by s tímto typem problém být neměl. Zkusím sehnat bazarový, jinak ho koupím přímo na prodejně... 😉

lencypv
3. čer 2017

Holky, taky se vám ve sporťáku sesouvá ta vložka?☹ Malý ještě pořádně nesedí a je tam chudáček pořád někde sesunutý😔Nejde to nějak víc připevnit než jen těmi pásy?

dzogobela
3. čer 2017

@lencypv jo taky. Mala nesedi, tak jezdime max v polosedu a taky se nam trochu sesouva.

luj89
6. čer 2017

Kdyby nekdo shanel stary Dotty v tyrkysu, nasla jsem jeste stranky detske-kocarky.cz, kde ho maji skladem 🙂

gabcik25
7. čer 2017

@vedaliel Ja si porizovala skete Babypoint...je univerzální..

meibel
12. čer 2017

@hamila dobrý den, neplánujete prodej toho kočárku? já ho všude sháním a není k sehnání.. díky za odpověď 🙂

luj89
12. čer 2017

@meibel jaky konkretne hledas 🙂?

finn
17. čer 2017

Tak máme vytuněno 🙂 Vložka je super, má i šňůrky na přivázání, takže krásně drží a nikam nesjíždí 👍 K oranžové straně mám ještě návleky na popruhy s vyšitým jménem dcerky, ale ty nemám nafocené. Kvalita super, je to vše ušité fakt kvalitně a paní má velký výběr látek a za parádní ceny. Takže vřele doporučuji Naše mimi Přerov 🙂

dzogobela
18. čer 2017

@finn a coze je to za znacku, promin, urcite jsi to tu psala 😀

finn
18. čer 2017

@dzogobela Naše mimi Přerov www.nasemimi.com a hromadu fotek má paní na Facebooku 🙂

sonacha
25. čer 2017

Hezký den 🙂 Prosím, potřebuju poradit. Pořád zvažuju, jaký fusak na jaro/podzim do Dotty denim. Na 99% procent jdu do Pinkie, ale nemůžu se rozhodnout 🙄😀 Jaký by se líbil vám, prosím? Nebo ideálně nemáte foto s některým????

1. http://www.pinkie.cz/jarni-podzimni-fusak-pinki...
2. http://www.pinkie.cz/jarni-podzimni-fusak-jeans...
3. http://www.pinkie.cz/jarni-podzimni-fusak-shine...

PS: čekáme holčičku 🙂 Díky za nápady i názory 🙂

jane085
25. čer 2017

@sonacha pro holčičku ten růžový nebo s hvězdami

luj89
25. čer 2017

@sonacha me se moc libi vsechny 😀. Nezavidim vyber. Ale jsem pro hvezdicky, ten odstin ruzove se mi moc nelibi.

foli
25. čer 2017

Ahoj holky,prala jste některá tašku v pračce?Dneska se mě ji podařilo dost zašpinit.Díky za info

luj89
25. čer 2017

@foli ahoj, ja ji prala na 30 stupnu a naprosto v pohode to prezila (mam dotty tyrkys). Jen teda docela dlouho schla, i kdyz jsem ten vnitrek vytahla ven (jako kdyz obratis kapsu u kalhot).

luj89
26. čer 2017

Holky, rada bych se inspirovala, jakou mate na kocarek slunecni clonu, moskytieru, plastenku a fusak 🙂. Tak se pochlubte idealne i s fotkou 🙂

kahramana
28. čer 2017

@luj89 mam emitex fusak, ale na druhou zimu chci pinkie plus tasku novou taky pinkie... Ta dotty mi nevyhovuje vubec.. I ted vozim svou velkou kabelu:D clonu nemam.. Moskytiéru taktez ne... Dnes jsme vytáhli sporťák...

kahramana
28. čer 2017

@finn ahojky, super to privázání na te podlozce... My ted máme tu origo a mala s ni porad sjíždí dolu trošku... Nesedi jeste uplne, tak to je asi tim.. A je v tom pololehu....
Kdyz bych si nekde objednala novou podložku k ušíti, co budou chtit prosím vedet??? Jen ty rozmery podložky cca? Nebo nejaky spesl požadavek mame u Dotty tak, aby to pasovalo???? Dekuji...

finn
1. črc 2017

@kahramana Hele na tom Naše mimi Přerov je to univerzální vložka, žádné rozměry potřeba nebyly, a sedí parádně 👍

@luj89 Já mám fusak Little Angel (je úžasný!), pláštěnku origo, moskytiéru z DM (nakonec jsem ji ale nikdy nevyužila) a clonu Dooky. Ta se připínala na boudičku kroužky, ale praktičtější mi pak zpětně přišla kamarádčina clona na gumu, kterou mohla libovolně posouvat podle sluníčka. Měla ji myslím z DM...

packa17
2. črc 2017

Ahoj chtěla jsem se zeptat mám kočárek baby design dotty prala některá z vás v pračce věci z kočárku? např. stříšku atd.? děkuji

bobiiik
8. črc 2017

Zdravím maminky. Nevíte prosím, zda se dá sehnat kočárek Baby Design Dotty v nějaké prodejně v Brně? Případně na jakém internetovém obchodě je dostupný k objednání? Rozhoduji se mezi barvami 07 - světle šedá, 09 - béžová a 10 - tmavě šedá. Děkuji 🙂

svatuse
8. črc 2017

Neni to teda Brno, ale variantu 09 a 07 maji skladem 😉
https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-baby-desi...

Strana