icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
evazmatlova
31. črc 2016

@terezskaaa Zatím na Comford čekám.... Měla bych rodit na začátku září, tak snad ho stihnou doručit. Mají na to měsíc, zrovna nebyl skladem ani u dodavatele, tak se objednáva... Vybrala jsem Baby Design Lupo Comfort 2016 - White 07 - Graphite , kousek výše je obrázek a od uživatelky Svatuše. které moc děkuji a na základě doporučení jsem ho objednala z e-shopu Ája 🙂. Byla jsem celou dobu rozhodlá pro tmavě šedou, víc se mi líbí podvozek kolekce 2015, ale ty barvy jak jsem zjistila jsou docela mazec rozdíl, tak už se těšim na tento 🙂

hanesi
4. srp 2016

@svatuse Grafit a Coffe, to byly barvy mezi kterými jsem se rozhodovala a díky Vaší fotografii jsem už objednala ;) Jak jinak než z aja shopu, tak doufám ,že dorazí. Psali že bude za 14dnů až měsíc, tak uvidíme ;) TP mám až v listopadu, tak je to snad dost v předstihu...
Mám ale dotaz, zdá se mi to, nebo je uvniř v hluboké korbičce nějaký zip? Na co slouží? Na moskytiéru? Možná jen špatně vidím :D

svatuse
4. srp 2016

@hanesi jsem rada, ze jsem mohla pomoci pri rozhodovani 🙂 Zip na korbicce slouzi k prodlouzeni strisky (novinka na BD comfort lupo 2016 - predtim to bylo jen na dotty a mam pocit na husky). Mam taky termin v listopadu, ale kdyz jsme se jeli na kocarek podivat, pani v Ajashopu mi radila, ze pokud maji barvu, kterou chceme, a mame jej kde uskladnit, nemame moc vahat s koupi, tak jsme si jej rovnou odvezli domu i kdyz jsem byla teprve v patem mesici.. 🙂

hanesi
5. srp 2016

@svatuse o tom prodloužení vím;) já myslela spíše uvnitř te korbicky? Není tam zip?

mě došel email, že bude tak do 14 dnů až měsíce, tak jsem zvědavá 🙂 jinak moc děkuji za odpověď ;)

svatuse
5. srp 2016

@hanesi tak to jste me ted dostala 🙂 priznam se, ze si zadny zip nepamatuju, a ted se nemuzu podivat, protoze jsme kocar odvezli na chalupu, aby nebyl doma..

spruzinka
5. srp 2016

Ten zip slouží na rozšíření boudy 🙂

finn
5. srp 2016

@hanesi Uvnitř korby je zip jen v místě připnutí boudy k tomu madlu, za které se korba nosí - bouda je kolem madla přizipovaná takovým tunýlkem, tak možná myslíš to 🙂 Na prodloužení boudy je taky zip, ale zvnějšku.

hanesi
5. srp 2016

@finn ju, to bude asi ono 🙂 děkuji 🙂
Jsem si právě říkala, že kdybytam byl zip na moskitieru, tak bych to mohla nnějak využít a nechat si ušít nějakou protivetrnou clonu na zip...
Ale takto to budu muset vyřešit holt jinak :D
Mam obavy, jjestli neni ta "slida" moc krátká a nebude do kočárku moc foukat ;)

finn
5. srp 2016

@hanesi Nebude, nánožník má rantl, stříška je prodlužovací, jestli máš kolekci 2016 a v zimě je mimino navíc až po nos ve fusaku, fakt se neboj 🙂

gabcik25
5. srp 2016

@hanesi Já teda jezdila celou zimu bez novinky prodloužení stříšky, a stačil nám prodloužený kšilt.. s novinkou prodloužení celé boudičky bude miminko úplně v pohodě, zababušené a pěkně v teploučku.. a jak píše finn v zimě hlavně pěkně ve fusaku zabalené, a bude mu čouhat jen obličej... a hlavně zimy u nás už nejsou zimy co si pamatujeme jako děti, takže buďte bez obav.. 🙂 i mimi potřebuje trošku závan vzduchu.. 🙂))

hanesi
6. srp 2016

@finn
@gabcik25
jj, asi máte pravdu. Zima mě až tak nevadí, spíše ten vítr a ten je i na jaře či na podzim. Mám s tím špatnou zkušenost u první dcerky, které když fouklo do kočárku, tak byla okamžitě vzhůru :O Proto to nyní řeším ... Ale je pravda, že její kočárek neměl tu prodlouženou střechu a musela jsem jezdit stále s plínou :/ což se mi zase esteticky nelíbilo. Chtěla bych se tomu tedy nyní vyvarovat ;)
Docela se mi líbí i třeba něco takového, ale nevím, jestli by to šlo na tento typ kočárku
http://www.patron.eu/cs/eshop/produkty/prisluse...
Škoda, že nedělají třeba nějaké přídavné slídy ještě 😀

Děkuji moc za vaše podněty a názory 🙂

finn
6. srp 2016

@hanesi Tak koukni na Huskyho, ten má zvedací rantl nánožníku...

hanesi
7. srp 2016

@finn Ten byl v užším výběru ;) ale zase se mi tolik nelíbí barvy a ty výšivky :/
Však já to nějak vykoumám :D
Děkuji 🙂

svatuse
7. srp 2016

@hanesi Kdyz stahnete (prodlouzite) tu strisku, tak tam uz tolik prostoru neni ;) Zkuste se kouknout nekde v obchode, kde ho maji skladem..pro zjisteni (ne)dostatku na barve nezalezi ;)

agatka2016
14. srp 2016

Ahoj holky, nemáte některá nofocený ať na prodejně nebo doma Baby design Lupo comfort 2016 v barvě coffee?

ja_bobule
22. srp 2016

holky, náhodou nevíte, kde bych sehnala jen hluboký comfort lupo bez sporťáku?

spruzinka
22. srp 2016

@ja_bobule Já jsem viděla pouze v dvojkombinaci 😖

gabcik25
23. srp 2016

@ja_bobule To si myslím nejde sehnat, jediné že by to nějaká mamina prodávala, ale i tak vám vždy prodá set i se sportákem, když se to originálně nedá jinak koupit..

espada
23. srp 2016

@ja_bobule Ahoj. Prodávám Lupo 2014 v modré barvě. Celou dvojkombinaci, ale korbička je nepoužitá a podvozek v super stavu (po roce používání). Za cenu z druhé ruky tak můžeš mít v podstatě nový kočár (sporťák nemusíš používat). Kdybys měla zájem, napiš do mailu.

veverka10
12. zář 2016

Zdravím, zdá se, že jsem rozhodnutá pro kočárek lupo comfort. Jen ještě vyřešit barvu. Představovala bych si nějaký středně šedý. Jak jsem pochopila tak v roce 2015 je ten 07 šedý do fialova a ten 01 svěle modrý je ve skutečnosti docela pěkně do šeda. Tak váhám, jestli koupit ten. Nebo raději až ten z roku 2016? @svatuse vkládala fotku barvy 07 graphite z roku 2016. Mimochodem moc děkujeme. Je moc krásná, jen nevím, zda už není moc tmavá, aby nebylo v kočárku v létě moc teplo. Mohu se ještě zeptat, zda i tmavost odpovídá? A nemáte prosím někdo i reálnou fotku té barvy 01 jeans?

svatuse
12. zář 2016

@veverka10 Myslim, ze fotka zkresluje (celkove kvalita fotky neni uplne perfektni). barva mi neprijde tmava, ale to je asi otazka vkusu 🙂 Kazdopadne pokud chcete novy kocarek, bude to chtit asi hodne stesti sehnat jeste verzi 2015 ;)

agatka2016
13. zář 2016

@hanesi já jsem objednávala kočárek týden po tobě, a včera jsem do Ája shopu psala jak to vypadá s dodáním... paní mi psala že kočárky dorazí koncem září, a že vůbec nevědí zda barva 09 coffe příjde :( jak jsi na tom ty? Už máš kočárek doma?

hanesi
13. zář 2016

@agatka2016 ano, já objednávala nakonec 07 grafit a kočárek dorazil před 14 dny. Je mi líto, že se ti to protahuje, asi je po něm velká poptávka :(
Kdy máš termín?

veverka10
13. zář 2016

@svatuse Děkuji, já mám spíš pocit, že častěji vidím v obchodech ještě 2015. V Brně jsem jich našla prodávat určitě víc než 2016.
Takze není to taková ta skoro černá ale spíše středně šedá?

agatka2016
13. zář 2016

@hanesi termín mám na konci listopadu.... ale jsem z toho taková nesvá :(

svatuse
14. zář 2016

@veverka10 Zkusila jsem vyfotit jeste jednou tasku (kocarek ted doma nemam, az do porodu jsme jej odvezli..). Snad pomuze v rozhodnuti 🙂

hanesi
14. zář 2016

@agatka2016 snad dojde, držím pěsti! Já bych tam co týden volala a otravovala ;)

veverka10
14. zář 2016

@svatuse Tak jestli tahle barva relativně odpovídá, tak je to paráda. Moc děkuji za snahu.

svatuse
14. zář 2016

@veverka10 Verim, ze budete spokojena 🙂 Puvodne jsem nechtela bily ram, ale kdyz jsem jej videla nazivo, byla jsem nadsena... Kazdopadne preju, at vyberete ten nejlepsi kocarek pro Vase miminko ;)

agatka2016
15. zář 2016

@svatuse no právě oni mají tady ten grafite skladem.... tak bych ho když tak vzala no... ale taky mě odrazuje ten bílí rám....

Strana