icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
cordera
28. kvě 2016

Holky, fakt je ta korba prostorna? Prijde mi, ze podle rozmeru je celkem mrnava. Bojim se, aby se tam prdola treba v zime ve fusaku pohodlne vesel...

spruzinka
28. kvě 2016

@cordera Jak jsem psala, měla jsem tam dcerku do jejich 9 měsíců 🙂 s tlustým komunistickým fusákem 🙂 Vem to tak, že dítě pak už od cca 6 měsíce jde do sporťáku, já jsem kvůli zimě chtěla ještě dcerku dovozit v hlubokém 🙂 a zvládla to 🙂 a to musím ještě dodat, v 6ti měsících měla už 70cm 😀

finn
29. kvě 2016

@cordera Jako jestli se ti do ní pohodlně vejde listopadové novorozeně ve fusaku? Tak to stoprocentně, pokud tedy nehodláš rodit sedmdesáticentimetrového klacka... 😉

cordera
29. kvě 2016

😀 no tak posledni roky snezi i v dubnu... Ne, byla to spis uvaha do budoucna, kdyby vydrzel na dalsiho spunta.

gabcik25
29. kvě 2016

@cordera Zdravím, já mám říjnovou holčičku, a teprve tento týden přecházíme na sporták.. a to jen proto, že malá už chce vidět a z hluboké korby se mi začala vyklánět.. jinak ve fusaku jsem jí měla ještě v dubnu a pohoda.. a to je docela velká už od narození.. 🙂 takže s listopadovým miminkem bych nebála vůbec.. 🙂

cordera
29. kvě 2016

@gabcik25, @spruzinka, @finn Holky super, moc dekuju! Myslim, ze je rozhodnuto ;).

tinulla123
16. čer 2016

@vaveva ahojky, prosím tě, pamatuješ si, jak dopadl baby design v d-testu celkově? Co vyzdvihli a naopak vytkli? Že dítě může prokousnout to madlo? Díky moc za info

dudysek
17. čer 2016

@tinulla123 Ten výsledek v d-testu by mě též zajímal. Máš odpověď prosím?

tinulla123
17. čer 2016

@dudysek nemám, ještě nevím... ☹

tinulla123
17. čer 2016

@dudysek tak kočárek vyšel dobře v praktické zkoušce i bezpečnosti v hluboké verzi, ale neprošel přes obsah nežádoucích látek, protože obsahuje ftaláty a PAH v rukojeti, v prostoru pro dítě je to sice ok, ale ta rukojeť neprošla a u sportovní verze neuspěl v té kousací zkoušce... Tak nevím, s těma nežádoucíma látkama mě celkem zklamal, byla jsem pro něj rozhodnutá a teď váhám... ☹

dudysek
17. čer 2016

@tinulla123 A co to obšít?

tinulla123
18. čer 2016

@dudysek no možná by se dalo něco vymyslet, otázka je jestli by se pak s tím kočárem hůř nemanipulovalo a jestli se to přes tu látku taky nedostane..., jinak z polských kočárků testovali ještě tako baby heaven a ten projel na celé čáře a ze všech testovaných jako jediné tyto dva polské kočárky ty ftaláty měly, tak si říkám, jestli je to náhoda nebo to ti poláci mají ve všech kočárkách...

martiniquest
18. čer 2016

Holky, já bych s tím testem zase tak neplašila. Copak vy necháte děcka olizovat/okusovat rukojeť u sporťáku? Pro svůj klid můžete na rukojeť našít nějaké chránítko. Na každém kočáru se něco najde, zase to tak neprožívejte. My jsme v únoru koupili Dotty a nijak to neřeším.

tinulla123
18. čer 2016

no to ne, mě spíš napadlo, že tu rukojeť budu chytat do ruk já a pak těma rukama se dotýkat mimča... a taky riziko toho, že ftaláty můžeme vdechovat do plic, že se uvolňují do ovzduší, ikdyž to může mít kde kdo i doma třeba v linu... ale asi máš pravdu a moc to řeším... 😒

finn
18. čer 2016
tinulla123
9. črc 2016

@lucije66 ahojky, prosím tě, máš nebo viděla jsi naživo tu tyrkysovou verzi jen lupo 05, jestli vypadá jak na obrázku, díky 🙂

lucyface88
12. črc 2016

Ahoj, prodavate prosim nektera Baby Design Lupo dvoj nebo trojkombinaci (klidne i Comfort verzi) v neutralni barve (hneda, seda, bezova)? Mam velky zajem, ale vetsina techto kocarku se na bazarech prodava na Morave a ve Slezku. Jsem z Prahy (muzu dojet do Usti nad Labem) a potrebovala bych ho kocarek pred nakupem videt nazivo. Dekuju a budu si drzet palce🙂

evazmatlova
24. črc 2016

Ahoj všem, přečetla jsem diskuse o barvách kočárků Baby design a jsem z toho celá nešťastná ☹. Nakonec asi zvítězí Kočárek Baby Design Lupo Comfort 01, po nafocení z prodejny se mi zdá nejvíc šedivý... Mohla by jste některá posalt ještě reálnou fotku? A co Kočárek Baby Design Lupo Comfort 2016 - White 07 - Graphite - nemáte některá fotku, nebo info, jestli se barva schoduje s obrázky prodejců?

evazmatlova
24. črc 2016

Ahoj všem, přečetla jsem diskuse o barvách kočárků Baby design a jsem z toho celá nešťastná ☹. Nakonec asi zvítězí Kočárek Baby Design Lupo Comfort 01, po nafocení z prodejny se mi zdá nejvíc šedivý... Mohla by jste některá posalt ještě reálnou fotku? A co Kočárek Baby Design Lupo Comfort 2016 - White 07 - Graphite - nemáte některá fotku, nebo info, jestli se barva schoduje s obrázky prodejců?

svatuse
24. črc 2016

@evazmatlova Ahoj, kolekce 2016 konecne odpovida barvam v katalogu.. Mam 07 graphite a je opravdu seda a moc hezka..

svatuse
24. črc 2016
evazmatlova
24. črc 2016

@svatuse je krasny, moc dekuji!!! Trochu nas odrazuje bila barva konstrukce, ale barva kocarku je nadherna! Jeste jednou moc dekuji

evazmatlova
24. črc 2016

@svatuse Mohu ještě informaci, kde jsi kočarek kupovala?

svatuse
24. črc 2016

@evazmatlova kocarek je z Prerova z AJA shopu.. Maji i webowky.. Mohu jen doporucit.. Velmi prijemna obsluha a co se tyce cen, kocarky BD jsem levneji nenasla.. ajashop.cz

noname24
24. črc 2016

@evazmatlova Bílé barvy konstrukce bych se nebála, je to naopak přednost. Kočárek je aspoň vidět, takže z důvodu bezpečnosti rozhodně plus... jinak jezdím téměř rok s Huskym a Baby design může jen doporučit! A máme ho taky z Ája shopu 🙂

evazmatlova
24. črc 2016

Moc vám děkuji za doporučení, fotku - vážně smekám, kolik se tady člověk dozví a jsem za to vděčná!! Jdu zasednout a objednat... Aja shop mám v plánu, tak snad to do září klapne... Cenové rozdíly v různých shopech jsou opravdu veliké...

cordera
25. črc 2016

@evazmatlova Lupo Comfort 2016 barva 01 je právě přesně tak krásně modrý jako na obrázku ;)

terezskaaa
30. črc 2016

Ahoj holky, nemáte někdo náhodou koupeny Baby Design Lupo barva garffit 17 ? Bohužel ho nikde nemají vystaveny. Díky moc 😉

evazmatlova
31. črc 2016

@terezskaaa Ahoj, je to tak týden, kdy jsem psala dotaz na tento kočárek do tohoto e-shopu https://www.kasparek-baby.cz/baby-design-kocar-.... Mají prodejnu na Černém mostě a Zličíně a před týdnem na obou prodejnách byl... Nakonec jsem se rozhodla pro Comford, takže jsem na živo neviděla... Takže jen rada, kdyby to nebylo daleko 🙂

terezskaaa
31. črc 2016

@evazmatlova Tak to je vtipný. Já právě byla v tom Kašparku na Cernaku a ptala se na něj. Paní prodavačka se mne ptala, jestli jsem se na něj neptala přes email, tak to možná myslela tebe. Je to něco přes týden,co jsme tam byli 😂 Neměli ho vystaveny a barvu nám ukázala v krabici. Ta byla právě bohužel úplně jiná, než v katalogu. Říkala že mají model 2015 a ten 2016 prý opravdu odpovída barvě katalog,jenže fakt nikde není 😕A jsi s comfortem spokojena? Jakou jsi vybrala barvu?

Strana