Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

@cordera Jak jsem psala, měla jsem tam dcerku do jejich 9 měsíců 🙂 s tlustým komunistickým fusákem 🙂 Vem to tak, že dítě pak už od cca 6 měsíce jde do sporťáku, já jsem kvůli zimě chtěla ještě dcerku dovozit v hlubokém 🙂 a zvládla to 🙂 a to musím ještě dodat, v 6ti měsících měla už 70cm 😀
😀 no tak posledni roky snezi i v dubnu... Ne, byla to spis uvaha do budoucna, kdyby vydrzel na dalsiho spunta.
@cordera Zdravím, já mám říjnovou holčičku, a teprve tento týden přecházíme na sporták.. a to jen proto, že malá už chce vidět a z hluboké korby se mi začala vyklánět.. jinak ve fusaku jsem jí měla ještě v dubnu a pohoda.. a to je docela velká už od narození.. 🙂 takže s listopadovým miminkem bych nebála vůbec.. 🙂
@vaveva ahojky, prosím tě, pamatuješ si, jak dopadl baby design v d-testu celkově? Co vyzdvihli a naopak vytkli? Že dítě může prokousnout to madlo? Díky moc za info
@tinulla123 Ten výsledek v d-testu by mě též zajímal. Máš odpověď prosím?
@dudysek nemám, ještě nevím... ☹
@dudysek tak kočárek vyšel dobře v praktické zkoušce i bezpečnosti v hluboké verzi, ale neprošel přes obsah nežádoucích látek, protože obsahuje ftaláty a PAH v rukojeti, v prostoru pro dítě je to sice ok, ale ta rukojeť neprošla a u sportovní verze neuspěl v té kousací zkoušce... Tak nevím, s těma nežádoucíma látkama mě celkem zklamal, byla jsem pro něj rozhodnutá a teď váhám... ☹
@tinulla123 A co to obšít?
@dudysek no možná by se dalo něco vymyslet, otázka je jestli by se pak s tím kočárem hůř nemanipulovalo a jestli se to přes tu látku taky nedostane..., jinak z polských kočárků testovali ještě tako baby heaven a ten projel na celé čáře a ze všech testovaných jako jediné tyto dva polské kočárky ty ftaláty měly, tak si říkám, jestli je to náhoda nebo to ti poláci mají ve všech kočárkách...
Holky, já bych s tím testem zase tak neplašila. Copak vy necháte děcka olizovat/okusovat rukojeť u sporťáku? Pro svůj klid můžete na rukojeť našít nějaké chránítko. Na každém kočáru se něco najde, zase to tak neprožívejte. My jsme v únoru koupili Dotty a nijak to neřeším.
no to ne, mě spíš napadlo, že tu rukojeť budu chytat do ruk já a pak těma rukama se dotýkat mimča... a taky riziko toho, že ftaláty můžeme vdechovat do plic, že se uvolňují do ovzduší, ikdyž to může mít kde kdo i doma třeba v linu... ale asi máš pravdu a moc to řeším... 😒
@lucije66 ahojky, prosím tě, máš nebo viděla jsi naživo tu tyrkysovou verzi jen lupo 05, jestli vypadá jak na obrázku, díky 🙂
Ahoj, prodavate prosim nektera Baby Design Lupo dvoj nebo trojkombinaci (klidne i Comfort verzi) v neutralni barve (hneda, seda, bezova)? Mam velky zajem, ale vetsina techto kocarku se na bazarech prodava na Morave a ve Slezku. Jsem z Prahy (muzu dojet do Usti nad Labem) a potrebovala bych ho kocarek pred nakupem videt nazivo. Dekuju a budu si drzet palce🙂
Ahoj všem, přečetla jsem diskuse o barvách kočárků Baby design a jsem z toho celá nešťastná ☹. Nakonec asi zvítězí Kočárek Baby Design Lupo Comfort 01, po nafocení z prodejny se mi zdá nejvíc šedivý... Mohla by jste některá posalt ještě reálnou fotku? A co Kočárek Baby Design Lupo Comfort 2016 - White 07 - Graphite - nemáte některá fotku, nebo info, jestli se barva schoduje s obrázky prodejců?
Ahoj všem, přečetla jsem diskuse o barvách kočárků Baby design a jsem z toho celá nešťastná ☹. Nakonec asi zvítězí Kočárek Baby Design Lupo Comfort 01, po nafocení z prodejny se mi zdá nejvíc šedivý... Mohla by jste některá posalt ještě reálnou fotku? A co Kočárek Baby Design Lupo Comfort 2016 - White 07 - Graphite - nemáte některá fotku, nebo info, jestli se barva schoduje s obrázky prodejců?
@evazmatlova Ahoj, kolekce 2016 konecne odpovida barvam v katalogu.. Mam 07 graphite a je opravdu seda a moc hezka..
@svatuse je krasny, moc dekuji!!! Trochu nas odrazuje bila barva konstrukce, ale barva kocarku je nadherna! Jeste jednou moc dekuji
@svatuse Mohu ještě informaci, kde jsi kočarek kupovala?
@evazmatlova kocarek je z Prerova z AJA shopu.. Maji i webowky.. Mohu jen doporucit.. Velmi prijemna obsluha a co se tyce cen, kocarky BD jsem levneji nenasla.. ajashop.cz
@evazmatlova Bílé barvy konstrukce bych se nebála, je to naopak přednost. Kočárek je aspoň vidět, takže z důvodu bezpečnosti rozhodně plus... jinak jezdím téměř rok s Huskym a Baby design může jen doporučit! A máme ho taky z Ája shopu 🙂
Moc vám děkuji za doporučení, fotku - vážně smekám, kolik se tady člověk dozví a jsem za to vděčná!! Jdu zasednout a objednat... Aja shop mám v plánu, tak snad to do září klapne... Cenové rozdíly v různých shopech jsou opravdu veliké...
@evazmatlova Lupo Comfort 2016 barva 01 je právě přesně tak krásně modrý jako na obrázku ;)
Ahoj holky, nemáte někdo náhodou koupeny Baby Design Lupo barva garffit 17 ? Bohužel ho nikde nemají vystaveny. Díky moc 😉
@terezskaaa Ahoj, je to tak týden, kdy jsem psala dotaz na tento kočárek do tohoto e-shopu https://www.kasparek-baby.cz/baby-design-kocar-.... Mají prodejnu na Černém mostě a Zličíně a před týdnem na obou prodejnách byl... Nakonec jsem se rozhodla pro Comford, takže jsem na živo neviděla... Takže jen rada, kdyby to nebylo daleko 🙂
@evazmatlova Tak to je vtipný. Já právě byla v tom Kašparku na Cernaku a ptala se na něj. Paní prodavačka se mne ptala, jestli jsem se na něj neptala přes email, tak to možná myslela tebe. Je to něco přes týden,co jsme tam byli 😂 Neměli ho vystaveny a barvu nám ukázala v krabici. Ta byla právě bohužel úplně jiná, než v katalogu. Říkala že mají model 2015 a ten 2016 prý opravdu odpovída barvě katalog,jenže fakt nikde není 😕A jsi s comfortem spokojena? Jakou jsi vybrala barvu?

Holky, fakt je ta korba prostorna? Prijde mi, ze podle rozmeru je celkem mrnava. Bojim se, aby se tam prdola treba v zime ve fusaku pohodlne vesel...