Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Momentalne jsem na par dni mimo domov, az dorazim, dam foto real, O. K.?
@rolnicka83 Nic se neděje 🙂 i tak je kočárek krásný a váš prďolka si v něm bude určitě lebedit 😉
@rolnicka83 je krásnej a přijde mi úplně jiný než na fotkách... Které je to číslo? Asi nový favorit🙂
@zdraji Ahojky, je to tyrkys 05 a kočárek je úžasný, už se s ním proháníme a je bezvadný, lehoučky a dobrá manipulace, moc doporučuji 😉
Ahoj holky, tak dneska mi paní v obchodě řekla, že Lupo comfort 2015 už se nové nevyrábí a pouze se doprodávají skladové zásoby! Od května budou nové modely 2016 ... ale asi taky za nové ceny ☹. Takže já nakonec na místě radši objednala jinou barvu, ale abych ho vůbec měla!
@zdraji Paní prodavačka bohužel nevěděla, co bude v kolekci nového, ale říkala, že pravděpodobně nějaká novější vychytávka jako na dotty a hlavně barvy. Ale já se lekla hlavně toho, že by se třeba cena. Teď jsem lupo comfort objednala za 8790 Kč, co bylo super. Za tuhle skvělou cenu asi nová kolekce nebude :( a já jsem ráda za každou ušetřenou stovku, kterou investuji jinam. Zrovna včera nám kočárek dorazil a musím říct, že jsem z něj nadšená!
@lili166 Zdravím, tak kočárek mám po všech příšerných komplikacích Lupo 07, světle šedý!!. Vajíčko jsem si nechala z původního odstínu 17, doma jsme na 17 zjistili závadu - měla jsem ho objednaný z kamenného obchodu a tam mi potom paní sdělila, že není a nebude k mání, takže jsem narychlo musela shánět kočárek 07. Sehnat jej - nadlidský úkol, příšernost!!! Nechtěla jsem se s Lupem rozloučit, tak jsem objednala na netu a vše v pořádku. Kdyby někdo chtěl tip na dobrý obchod, kde jsem ho koupila, byl ihned k odeslání - je to Amálka dětský ráj. Jinak fotku reálu můžu dát, pokud budete chtít.
Ahoj mám doma Lupo Comfort 2015 tmavě modré barvy, kočárek jsme složili, jen nám zůstala taková černá kovová tyčka kterou nevíme kam sní, nevíte někdo 🙂
@andulinka4 Černá kovová tyčka k ničemu v kočárku není. Slouží jen pro přepravu jako výstuha.
@andulinka4 ahoj, pokud máte správně tyčku zajišťující korbu na koš, tak ta další tyčka navíc bývá dle všeho jen výstuha krabice a nebývá ke kočárku...
@andulinka4 Ahoj.Mohla bych se zeptat odkud tento kočárek máte?Nemůžeme ho nikde sehnat.Děkuji
Zdravím, taky se optám... mám tenhle kočárek pro syna, který se narodí v červenci.. nepochybuji, že jsem vybrala dobře, s čím jedině mám problém je velikost tašky ke kočárku.. stačí Vám nebo pořizujete větší? Díky.
@kimibiancaa mám Lupo 2015, ale taška bude velikostně stejná a úplně mi stačí 🙂
Vkladala jsem foto odstinu 07..
@lili166 kupovaný přes eshop na netu v únoru, byl objednávaný poslední, bohužel už jej nenabízí (:
@eibelka Dobry den.I ja se Vas zeptam(snad neotravuji 😉)-Vas kocarek vcetne barvy presne chci☺Tak je to Lupo Comfort(odstin 07) a nebo pouze Lupo(odstin 07)?v krame,kde si ho budeme objednavat ho nemaji nazivo a tak mi hodne zalezi na tom,abych objednala tu spravnou barvu.Desi me to,jak kazdy pise,ze seda neni seda ale fialova...Moc dekuji za odpoved😉
Jeste jednou, je to obycejne Lupo 😉
Ahoj holky, prosím vás neprodáváte tady některá z vás kočárek Lupo Comfort 2014 ve velmi dobrém stavu, aby nebyl nějak podřený, poničený nebo vyšisovaný... Měla bych zájem, nejvíce se mi líbí v té tmavě modré barvě. Sehnat už bohužel nejde :( Nebo náhodou, kdyby jste jej někde v obchodě ještě zahlídly, tak mi dejte určitě vědět, budu moc ráda! Děkuji 🙂
Jsem z Frýdku, v ově jsme se v SamBaby byli podívat asi měsíc zpátky a už ho tam neměli...
Dobrý den, máte tento kočárek někdo vytuněný jako jiná podložka, jiný nánožník - který by tam pasoval? a můžu fota děkuji

@lucije66 Aha, tak to nemůžu pomoci 🙂 ,hodně štěstíčka 😉 při výběru.Pááá