Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Mám pláštěnku Emitex, která je univerzální. 🙂 Mají ji snad v každým obchodě
Zdravím, já mám tedy kočárek Dotty, ale pláštěnka na hlubokou korbu mi přijde skvěla.. nechápu proč ji nikdo nechce využívat..
@finn To že tam není okýnko nevadí, a spíše je to výhoda, že neprší vůbec dovnitř a po stranách jsou menší dírky na přísun vzduchu.. sice se mě každý ptal když to viděl jestli se mi v tom malá neudusí, ale logicky v plátěném kočárku to asi nejde ne? To by musel být ten spodek asi plastový.. 🙂 jinak se sporťákem zatím zkušenost nemám.. 🙂
@finn
@koubovii No to je možné, že Lupo má jinou, ale taky vím, že když jsem se byla na Dotty jen dívat v Sam baby v Ostravě, tak tam mi prodavačka řekla hned, aniž bych tu pláštěnku viděla, že je na nic a že každému doporučuje koupit nějakou univerzální.. Což jsem potom nechápala, když jsem jí pak doma zkoušela.. 🙂
Holky nemáte některá reálné foto červené nebo růžové verzeverze BD??? Moc děkuji
mám dotaz na maminky, které mají kočárek baby design Lupo Comfort 2015: máme doma dveře "šedesátky" do komory, kam bysme chtěli kočárek ukládat, myslíte si, že projde dveřma? mohla by mi některá maminka vyzkoušet? 😕
holky jaký jste kupovali fusak?
Používáte někdo sporťák? Nechápu, co mám dělat s tou látkou, co vzadu trčí...
Mohla bych poprosit, někdo, kdo kočárek máte doma, nepřeměřil byste mi vnitřní rozměry korbičky? Děkuji 🙂
@michaelasm 73,5 x 34,5 cm 🙂
@paw Já jsem tedy sporťák zatím jen zkoušela, když kočárek přišel, ale nic mi tam nikde netrčelo ani nevyselo. V jaké poloze? Máš kdyžtak fotku?
Holky, náhodou Baby design Lupo new 05 někdo nemáte? Je to ta tyrkysová, ale nevím, jak je to s barvičkou naživo
@lucije66
Pěkný večer, kočárek má krásnou tyrkysovou barvičku, před 14 dny jsme jej koupili pro našeho očekávaného synáčka a jsme z něj nadšeni, jak barvičkou, tak lehkostí a prostě za tu cenu je kočárek úžasný, určitě doporučuji 😉
@rolnicka83
Moc děkuji 🙂 Náhodou reálnou fotečku nemáte? Co jsem zatím četla, tak ty barvy moc nesedí v reálu ☹
Přesně s tím souhlasím, že jiné barvy jsou na obrázku nebo v katalogu a jiné v reálu, měli jsme možnost porovnat v obchodě v Olomouci Sam Baby, fotečku dodám hned zítra, pokud teda nebudu už v porodnici 😉 , nafotím co nejlíp to půjde, ju? Teď večer to nemá smysl fotit, lepší při denním světle, tak zatím pa a dobrou 🙂
@finn Super, moc děkuju ! 🙂
@rolnicka83 moooc děkují 🙂 A pěkný den, pá
@lucije66
Ahojky 😉 , tak snad aspoň trošku fotečky napoví, jaká je skutečná barvička, snažila jsem se to fotit na světle 🙂

@koubovii Kupovala jsem v Sambaby.cz