Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Mám Baby Design lupo comfort 2015 (jen málo drobností je jiných než 2014) a je úplně boží 🙂 Stále jezdí v korbě, tak ještě nevím, co sporťák, ale zvládl rozkopané cesty i hory 🙂 Je strašně dobře ovladatelný a krasavec no 😀 Měla jsem vybrané 3 jiné kočáry, ale stačilo objet kolečko v obchodě a bylo to 🙂
Tak vas asi nepotesim kamaradka ma comfort tm.modry a včera nam ukazovala jak se ji vysisoval. Doporucovala nam svetle barvy ale ty jsou nejhezci asi v te nove dotty.
ja si myslim, ze to je taky kus od kusu. ne kazda vec co si koupi clovek je nutne blba nebo dobra. nehlede na to ze na baby design jsou skvele recenze takze asi kdyby se vsechny tmave barvy nebo lupo comfort ,,sisovaly,, uz by to psalo vice lidi. bohuzel clovek ma nekdy smulu i na ten vadny kus☹. zase ja bych do svetleho kocarku nesla uz proto ze si myslim ze se zase lepe zaspini a s tim uz tez pak asi auz tak moc nenadelas nez jen furt nejak cistit a cistit
Kamarádka má tm.modrý a nesisuje. Letos pritom byly vedra.
V diskusi na e-miminu holky zmiňovaly, že jim tmavší barvy u Lupo Comfort vyšisovaly, ale taky ne všem. Možná záleží na tom, jak moc byl kočárek slunci vystavený...
jo holky je to možné kus od kusu, co se týče těch tmavých barev tak ve sporťáku dítě papka křupky apod. a tmavá je asi náchylnější asi to chce něco mezi
ahojky tak jsme se včera byli podívat na prodejně poblíž našeho bydliště (jižní morava) a měli tam lupo comfort modrý a šedý (do fialova) a pak by nám mohli stáhnout obyčejné lupo šedé ale tam mě odrazuje taška a ještě by se musela dokoupit vložka do kočárku. Husky a Dotty jsou na čekání třeba i půl roku 🙄 takže jsme je nemohli ani omrknout.. můžete mi dát prosím echo jestli je tu někdo z brna kde jsou ty novější kolekce k vidění?
Máme šedý (lehce do fialova) a je super!! 🙂
vcera jsme objednali Husky, barva 07 - seda, tak jsme zvedava
@ana_stazie ten je krásný a máte černý nebo šedý spodek korby? odkud jsi objednávala? termín mám taky v únoru 😉
@koubovii máme celý šedý, i spodek korby. Objednával jsem na detskyruzek.cz, ale pry bude az na konci ledna ☹
@ana_stazie a dá se jim to věřit?
@koubovii říkali že to můžou zaručit 🙂
Kdo jezdí se sporťákem jak jste spokojené? Ovladatelnost, prostor pro dítě?
@lusany vyzkoušen dnes poprvé 🙂 mám baby design lupo comfort 2015 🙂 nerada jsem se loučila s korbou, takže nezvyk 😀 dítě je níže, ale byla tam neskutečně šťastná 🙂 viděla na všechny a na všechno 🙂
Ahoj holky, vim, ze o barvach uz tu bylo psano dost, ale napisu vam moji zkusenost na tema SEDA barva. Nejdriv jsem si vybrala typ kocarku - zalibil se mi Babydesign Lupo s jeho funkcemi, ovladatelnosti, atd.. Pak jsem narazila na vylepsenou verzi Lupo Comfort (vlozka do sportaku,.. par vychytavek navic proste) a cena porad dobra. Chteli jsme sedy, k videni na real nikde moc nebyl, projela jsem desitky obrazku na netu i v katalogach a pekna vyrazna seda se rysovala u Comfortu 07.Tak jsme ji objednali. Po mesici prijdu do kramu a jsem zdesena, barva ani seda ani fialova, vyjeli jsme s kocarem ven, no spise do fialova, mdla vybledla seda. Sdelila jsem prodavacce svou nespokojenost a kdyz vytahla katalog, pravda byla jasna, barva vubec neodpovidala! Nabidla nam, ze objedname jiny. Objednali jsme z rady obyc Lupo,kde k memu prekvapeni byl nejen v kombinaci barev s sedou, ale new i celosedy 17,navic i levnejsi. Kdyz kocarek dorazil, byla to krasna, vyrazna, moderni seda, grafitova,ktera se perfektne kombinuje treba s ruzovou,atd. (my cekame holcicku).Takze opravdu varuji pred "sedym" Comfortem !!!
@eibelka tohle už se na koníkovi řešilo (nevím jestli přesně tahle diskuse nebo v té druhé o comfortu - asi tam) , já moc chtěla husky nebo dotty ale nebyly k sehnání proto máme taky jen lupo new a tuhle 17ctku co vy a právě je tak univerzální že každá barvička v ní vyknikne 😉 jediné co se liší je myslím zavěšení tašky 🙂
@eibelka Ono je fakt třeba to vidět naživo no 🙂 Pro ostatní tu dávám dvě fotky kočárku Baby design lupo comfort 2015, jak vypadají v reálu oproti katalogu 🙂
Ahoj, mám lupo comfort 2014 (kupovaný vloni, ale sehnala jsem ještě 2014, protože se mi líbil víc a byl v tmavě hnědé) a jsem zatím maximálně spokojená. Malé je skoro 6 měsíců a do hluboké korby se krásně vleze i se zimním fusakem. Kočár vůbec nešetříme- polní cesty, bláto... a je pořád krásný a projede vše. Na začátku se mi zdála hodně tuhá péra, ale za pár týdnů to povolilo a ted už krásně houpe. Jsem zvědavá na sporták...
holky kde jste prosím kupovali pláštěnku v dmku? - předpokládám, že to co tam je v balení nepoužíváte (mám teda lupo new a to by asi mělo být stejné jako comfot a u novějších nevím)

@dzejn101 aha no ten rozdíl tu psal někdo myslím že je v látce .. ale nevím
@nikdo17 aha no modrý je určitě taky hezký má ho kamarádka ale tohle je naše první dítě a chci neutrální barvu
@ovecky no husky si "hraje" na zimní kočárek a dotty to je asi prostě nejnovější řada