Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

@wildy
@amaliee
@vaveva Ahoj holky prosím vás o radu, taky se koukám po kočárku baby design lupo comfort a chtela by jsem k nemu autosedačku maxi cosi anebo cybex, ale vubec nevím jaké adaptery se k nemu dokupují poradíte? To je jeden adaptér pro autosadečku maxi cosi , cybex a tu jejích lubo anebo i pro jednu i druhu autosedačku jsou adaptéry zvlášt, našla jsem adaptéry jenom pro autosedačku lupo, ale ne pro cybex a ani maxi cosi.
@martinahost Ahoj, my jsme kupovali dvojkombinaci tohoto kočárku + adaptér na vajíčko maxi cosi. Kupovali jsme vše najednou v kamenné prodejně takže nám vše poradili prodavačky. Pro Cybex se dokupuje zase jiný adaptér. A kdyby jsi se rozhodla jít do trojkombinace, adaptér si myslím, že by měl být už k tomu. Ale maxi cosi nebo cybex mají určitě lepší autosedačky než baby design;)
@amaliee ja si koupila v Sam baby nejakou univerzalni z Polska a sedi jak hrnec na prdel. Hodne taky holky kupujou v Rossmanu. 😉
@martinahost jsou tri druhy sedacek, ktere na dvojkombinaci pasuji. Baby design Dumbo ma jiny adapter nez Cybex a Maxi Cosi - ty maji adaptery totozne.
Jinak holky, ja budu svou dvojkombinaci prodavat. Koupili jsme lehci sportak Britax a zjistili jsme, ze Lupika uz nevyuzijem. Zacala mi nejak vadit ta vaha a dve casti po rozlozeni. Cestuji hodne autem a docela jsem se s nim natahala. Ale jizdni vlastnosti i vzhled kocarku byly super. Asi zamacknu slzu, az se s nim budu loucit 😒
@alcar Mužu se zeptat za kolik ho prodávate a kdy?
@jaenik Ahoj, my jsme si ten tmavě modrý objednávali v kamenné prodejně SamBaby v Brně. Mají ho i ve svém e-shopu: http://www.sambaby.com/1985-kombinace/48802-bab...
@amaliee Děkuji. Teď jsem si všimla, že ta světlejší modrá je pro Baby design Lupo, Baby design Lupo Comfort je už v té tmavé 🙂
Až dodneška jsem byla z kočárků úplně hin, značek je tolik! Ale tahle značka má hodně dobrých recenzí, vlastně jsem ještě nenarazila na špatnou, tak uvidíme potom v kamenné prodejně, až si kočárek "osaháme" 😉
@vaveva můžu se zeptat - je kočárek "houpací" nebo vůbec nee? A jak jste spokojená s odpružením koleček, zadní odpružená asi nejsou, že? Moc se mi Babydesign líbí, ale zatím jsem neměla možnost vidět na živo, tak budu vděčná za vaše info, díky 🙂
@alficka1105 My jsme s kočárkem spokojení. Odpružená jsou pouze zadní, přední ne. A v horším terénu je to znát, to odpružení chybí, ale i tak se to dá.
@martinahost Adaptéry jsme kupovali v prodejně s kočárkem a vajíčkem Maxi Cosi, dali nám k tomu ty správné, co pasují.
Pláštěnku jsem ještě nekupovala. Lehký deštík kočárek zvládne v pohodě a ve velkém dešti nejedím. Ale asi koupím univerzální. Třeba v DM.
@wildy moc díky za info! Můžu se ještě zeptat - je možné s kočárkem houpat? A je vhodný i pro vyšší lidičky, já mám 170, ale manžel 190, tak nechceme nízký kočárek pro prcky :D
@alficka1105 Houpat se s ním dá trošičku. Není to žádný extra pérák. Ale trošičku se s ním dá. Jen to moc nedělám, protože se bojím že bych zabrala a zvedla bych přední kola a převrhla ho.. 🙂)) Ono ty péra zase nejsou nějak extra na velké houpání. Spíš jsou tam proto, aby odpružily nerovný terén.
Jinak je kočárek lehounký a krásně se ovládá a hezky se s ním jezdí.
Jo, pro vysoké lidi je dobrý. Já mám 170 a manžel 2 metry. A kočárek jsme vybíral hlavně vzhledem k jeho výšce. Do některých při chůzi kopal. Tenhle je v pohodě.
Holky tady jsou fotky červeného, když jsem ho byli okouknout na prodejně https://www.modrykonik.cz/blog/wildy/album/baby...
@amaliee Ahojky, ještě jsem nepročetla diskusi, ale máme ho přichystaný v budoucím dětském pokoji a čeká na březen 🙂))) při zkoušce a manipulaci v obchodě spokojenost, doma jsme hned zkoušeli složit, rozložit, předělat na sporťák, vajíčko... zatím maximální spokojenost 🙂)) V březnu můžu nahlásit praktičtější informace. Hlavně mi přišel fakt děsně jednoduchý na manipulaci a lehoučký...
Aaaaa, tak mam objednanej 🙂 Ja uz se nej taaak tesim 🙂
Ahoj, chci se zeptat, jak kočár funguje v terénu? Máte někdo zkušennosti? Mám psa, tak řeším procházky po lesních cestách, kořeny, atp. Díky
Pro mě tento kočárek taky jasný favorit! Jen se nemůžu rozhodnout mezi béžovým a hnědým...Tak kdyby jste některá poradila, budu moc ráda 🙂
ahoj holky, vy, které už kočárek od baby design máte:
- je pravda, že je potah Lupo nebo Lupo Comfort pratelný? píšou to na Dětský ráj na strankách výrobce se mi tuto informaci nepodařilo ověřit
- netušíte některá, jestli adaptér na Maxi cosi Cabrofix jde i na Maxi cosi Pebble?
ne, že by to byly rozhodující faktory pro nákup tohoto kočárku, ale dost by mě to potěšilo 🙂 jak se tu všeobecně píše - v recenzích ho všichni chválí, d-test ho nestrhal (taky netestoval 😀), cena mírná, takže se dostal na pozici jediného favorita😉
Mám béžový lupo comfort 2014.Zkušenosti jen s hlubokou korbou, na sporťák se chystáme každým dnem, tak jsem zvědavá. Zatím jsem byla spokojená, kočárek má samozřejmě drobné mouchy (podle mě se něco najde ale na každém kočárku i na tom nejdražším), ale nic zásadního. Jde třeba o ty pláštěnky, jak na hlubokou korbu, tak na sporťák, které jsou absolutně k ničemu a musíte dokoupit ke kočárku nějaké univerzální. Můj chlap by třeba zase uvítal, kdyby vzhledem k jeho postavě ( velikosti chodidel) bylo u kočárku delší madlo, aby nezakopával o kolečka. Jinak ale pozitiva, hlavně super podvozek s kterým se opravdu krásně jezdí, jde lehce skládat, korba i sedačka se dobře nacvakávají, potěší i to, když vás při procházce/nákupu osloví úplně cizí lidé a ptají se co je to za značku kočárku, že se jim líbí a jestli nebyl moc drahý 😀 Doteď jsem byla fakt moc spokojená a proto možná pořád odkládám ten sporťák, protože ten už se mi zas až tolik nelíbil, ale uvidíme. Já jsem ten náš zatím nezkoumala ale z recenzí vím, že kromě té nepoužitelné pláštěnky si někdo stěžoval i na nánožník, který třeba pro mě teď v lednu bude dost důležitý ☹ , naopak na léto je zase blbý, že na rozdíl od hluboký korby nemá boudička u sporťáku prý větrání. Jo a ještě k autosedačkám. Já využívala jak originál baby design tak s adaptéry maxi-cosi. Baby design byl fajn ze začátku, tak první tři měsíce dokud byl prcek hodně malý, i přes to, že na sedačce je napsáno 0-13 kg, tak ve srovnání s maxi-cosi mi přijde o dost menší. Ne že by se do ní teď když váží 7kg už nevešel, ale v maxi-cosi má rozhodně větší pohodlí. Navíc mě u té sedačky rozčilovala boudička, která není jako u jiných jednoduše sklopná spolu s držadlem, ale přidělaná cvoky, které jdou dost ztěžka zapínat/rozepínat, celkem nepraktický 😖 Druhá sedačka s adaptéry sice nejde úplně tak krásně nacvaknout na podvozek jako originál, ale i přes to bych ji doporučila radši než sedačku od baby design. Když to shrnu tak celkově převažují pozitiva, kočárek se lidem kolem líbí, pochvaly od každého, kdo si s ním zkusil jet a za ty peníze bych do toho šla určitě znovu.
Dobrý den,
take máme kočárek Baby design LUPO a oba s manželem jsme velmi spokojení! Jízda je pohodová, žádná závada, krásný design, vyhovující pružení kol (vhodný do nerovného terénu). Koupili jsme trojkombinaci.
Tento typ kočárku moc doporučuji a i cena je výborná!!! 🙂
@hanelina ta fotka je parádní 🙂 už nepochybuju, že s nim dojedu kamkoliv 😉 a ty potahy jdou fakt prát, nebo ne?
Potvrzuju, že do terénu kočárek fakt super, my jezdili celý léto a podzim hlavně mimo město v přírodě, lesní cesty, polničky apod. a naprosto bez problémů 😎Na to, že to není vyloženě teréňák toho zvládne fakt hodně. Jinak pokud jde o to praní......u nás na to zatím nedošlo, nebylo to nutný, ale určitě by to šlo, celý ten vnitřek korby jde vyndat, stačí jen po obvodu rozdělat skryté suché zipy. Jinak všem co se o kočárek zajímáte a nemáte moc možností prohlédnout si ho naživo někde v obchodě, doporučuji videa na youtube 😉 Jsou to sice prezentace výrobce, tedy v polštině, ale to vůbec nevadí, je tam ukázáno skoro všechno na co se tu ptáte, skládání podvozku, odpružení a aretace kol, otáčení sporťáku po i proti směru jízdy, kombinace s autosedačkou atd. atd Je celkem jedno jestli se kouknete na prezentaci lupo comfortu 2014 nebo lupo 2013, v základu je většina věcí stejných, liší se to jen v detailech jako jsou barvy nebo třeba jiná taška. Koukněte třeba sem
https://www.youtube.com/watch?v=2IW9NnTyWjQnebo sem
https://www.youtube.com/watch?v=JMzle9znquk🙂
@hanelina díky za vyčerpávající info a za odkazy🙂
Holčiny, já vám taky děkuji za příspěvky a fotky kočárku. Už jsme si ho objednali a ve čtvrtek bych ho konečně měla vidět naživo 🙂 ! Jsem z toho trochu nervozní a zároveň se moc těším! Kočárek mi dal nejvíc zabrat. Všechno pročíst, koukání na videa.... znáte to 😀 Nejvíc mě i potěšila paní v krámě. Zatím jsem tam byla jediná se ptát na Lupíka a když jsme se opět domlouvali na objednávce, tak mi pověděla, že hned po mě další tři maminky ho scháněli 😎 Dám vědět jak jsme dopadli.
ahoj ja sa,chcem opytat ,aky je rozdiel medzi BABY DESIGN LUPO 2013 A 2014 ,dakujem 🙂

Holky,koupili by jste tenhle modrý kočárek pro holčičku?Moc se mi líbí.