icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
alubif
21. kvě 2015

@michael2611 79x35cm měrila jsem si to sama v obchodě.

werunqa
21. kvě 2015

Kámoška ho má a zdá se ji malá hluboká korba,ale možná má jen větší dítko 😉 .Jinak se jí hned po měsíci rozpárala taška ke kočárku.Jinak je spokojená..

mynije
2. čer 2015

Holky nemáte některá reálnou fotku té olivově zelené? (lupo comfort 2015)... Děkuji

belliss
2. čer 2015

Nečetla jsem předchozí příspěvky, ale mám verzi 2013 a jsem spokojená 🙂 Pár much má - přebalovací taška na houby, co se týče skládání do auta, tak mi přijde nepraktické a podvozek málo skladný ( dost jezdíme ). Jinak paráda 🙂 Malá v něm spinká ještě občas teď ve skoro 23m 🙂

alubif
2. čer 2015

@mynije jestli myslíš ten světlý zelený, tak ten odpovídá baravně obrázkům, ten zelený tmavý taky, ale ty ostatní už ne. Jinak jestli to máš blízko do brna - zelené mají vystavené v sam baby, pak jestě ten modrý.

mynije
2. čer 2015

@alubif Děkuji za info, zatím tak koukám na netu. Jsem přímo z Brna, takže super. Akorát teda mě ted celkem zaskakují negativa co se týče nánožníku a odpružení (prý není na všech 4) no uvidíme v reálu jak to bude vypadat, zatím je čas..

alubif
2. čer 2015

@mynije zítra mi přijde dotty, jen má jiné potahy, tak pak můžu napsat nějaké reference 🙂

mynije
2. čer 2015

@alubif to by bylo fajn, děkuji 🙂

alubif
3. čer 2015

Dnes mi dorazil babydesign Dotty odstín 07 ( tedy svetle šedý), složila jsem jen hlubokou verzi, první dojmy:
- fakt boží!!! 🙂
- složit do kupy nový kočár pro ženu bez problémů
- dotty se liší od lupo comfort new ( dále jen LCN) jen látkou a barvami, jinak kontrukce a ovládání naprosto identické, oproti LCN barva téměř odpovídá katalogu je malinko tmavší a neháže falešné odstíny jiných barev jak je to u šedého LCN
- odpružená jen zadní kola, ale pruži pěkně.
- jsem hodně vysoká korbička je dost vysoko, abych se nemusela ohýbat až k zemi, výška rukojeti mi zcela dostačuje.
- přístup do koše komfortní
- jediná divná věc je pláštěnka na hluboký kočár, nemá ventilační okénko, to je jak strčit dítě do igelitového pytle, takže koupím jinou. Na sporťák jsem zatím nezkoumala.
- taška vypadá oproti lupo 2013 mnohem kvalitněji, pěkný design.

O sporťáku příště 😀
Celkově praktičnost kočárku poznám až s miminkem. Snad tato prvnědojmová recenze pomůže některé z vás v rozhodování 😉

mynije
3. čer 2015

@alubif vypadá moooc hezky!!! TAkže šup na skládání sporťáku 😀 😀 😀 😀

alubif
3. čer 2015

@mynije do toho dneska už nejdu, chtěla jsem ještě uklízet , 38tt mám dost, 🙂 .... Jedině že by se uvolil manžel večer 🙂

alubif
3. čer 2015

Takže první dojem ze sportovní verze - trochu jsme bojovali, aby jsme ji vůbec dostali z podvozku, nějak to tam nesedí.... Ale šikovný manžel to dal do kupy. Nánižník sedí dobře, pláštenka akorát až na to, že má po stranách jen jakýsi pofiderní dírky na ventilaci, žádné okýnko.... Jinak jde celý do lehu. Vložka je jakási koženka, nevím jestli nevyměním za něco bavlněného. Část na nožičky dobře polohovatelná z umělé kůže - tzn. omyvatelná.

mynije
5. čer 2015

@alubif takže až na nasazení, což je asi o grifu a pláštěnka asi by chtěla vyměnit za nějakou s okýnkem.. Tak jinak spokojenost 🙂

alubif
5. čer 2015

@mynije no je to trochu špatně udělané a tak tomu manžel musel trochu pomoct šroubovákem, ale to je asi náš kus. Pláštěnka má první šedý pruh na zip, takže když se to z boku porozepne tak to ventiluje, Dobré bude si ho sama osahat. Já jsem nadšená, ale až s děckem poznám ty pravé výhody a nevýhody. Byla jsem sambaby snad 4 krát osahat si comfort new a čekala jen na tu šedou dotty 🙂 Ale ty máš času na výběr 🙂 v brně už jsou prý dotty taky k vidění.

mynije
5. čer 2015

@alubif jj ještě mám času dost (podle maminek už moc prý ne :D), ale toto nechám až na konec léta, teď na to nemám moc náladu 🙂 Ještě celkem se mi líbí ABC Viper, ale ten sporťák se mi už tak moc nelíbí. Stejně jsem zvědavá co vyberem :D

alubif
5. čer 2015

@mynije ten se mi taky líbil, ale je strašně těžký, hluboká korba je malinká. Přeju šťastný vývěr!

mynije
5. čer 2015

@alubif no tak tím pádem zatím máme pouze babydesign 😀 a děkuji za super fotodokumentaci!

kvikva
11. čer 2015

Kde bych se, prosím, mohla na kočárek podívat naživo? Královéhradecký nebo Pardubický kraj 😉

mynije
12. čer 2015

@alubif ještě mi prosím řekni, jakou máte k tomu autosedačku.. Je možný, že je k tomuto kočárku na výběr pouze babydesign a maxicosi? Děkuji 😀

alubif
12. čer 2015

@mynije adaptery jsou kompatibilní na maxicosi a cybex - mám mc cabriofix. Chtěla jsem kvalitní sedačku a oproti cybexu je mc o kilo lehčí.

mynije
12. čer 2015

@alubif paráda díky moc!

finn
15. čer 2015

@alubif Koukám tady na reálné fotky kočárku a všimla jsem si, že na fotkách korbičky vyšla ta šedivá barva jinak než na fotkách sporťáčku. Na sporťáčku mi přijde spíš taková do béžova. Je to ale obojí stejná barva, ne? Které z těch fotek jsou blíž skutečnosti? Když tak díky za odpověď! 😵 Ta šedá na korbičce se mi moc líbí, ta "béžová" na sporťáčku už tolik ne... 😅

alubif
15. čer 2015

@finn obě korby jsou stejé barvy, jen se to blbě vyfotilo - tablet🙂 realita je nejvíc odpov´dající úplně první a druhé fotce hluboké 😉

finn
15. čer 2015

@alubif Díky! 🙂 Tak to by šlo, tahle barva se mi líbí 🙂 U Dottyho je super to krytí na boudičce u hluboké korby, že to hodně odcloní vítr. To Comfort ani Husky takhle parádní nemají...

alubif
15. čer 2015

@finn jojo, husky se mi nelíbil už od začátku, byl takový moc tězkopádný, hlavně nebyl jednobarevný a kontrukce bílá. ale ta zimní výbavy byla zas super. Ty dotty jsou moc pěkný a už vychytanější jak comforty. Jediný o bych vyměnila je ta šedá rukojeť za černou, ale už nesmím být tak puntičkářská co sevtýče barev 🙂. Mám co jsem chtěla🙂

finn
15. čer 2015

@alubif Myslím, že jsi nešlápla vedle, tenhle kočárek má dobré recenze (na to, že to je Polák) 🙂

alubif
15. čer 2015

@finn po zkušenostech s bugaboo a jette, polovina vybavení není v ceně a jejich neuvěřitelnými cenami bych německý kočár nechtěla. Kvalita není o nic lepší než polaci - př bugaboo děsně vrže a neni odpružený, do koše se nedistaneš.... Jediné pozitivum e servis v ceně, ale za ty prachy aspoň něco....

lenicka95
15. čer 2015

@amaliee O víkendu jsem si béžový objednala v Sambaby 🙂

finn
16. čer 2015

@alubif No vidíš, já myslela, že ty německé kočárky právě vynikají svou kvalitou... Bugaboo Cameleon jsem zkoušela u kamarádky a jelo se mi s ním dobře, byl lehoučký, na druhou stranu jiné kamarádce občas vezu ročního kluka ve sporťáku Tako Monodi a taky nevidím problém. Jediné, v čem mají ty levnější polské kočárky nevýhodu, je nižší skladnost. Protože třeba takové Mamas & Papas jdou složit i se sportovní sedačkou na relativní placku. Tohle budu muset s manželem nějak promyslet, protože buď můžeme mít dražší skladný kočárek, který se vejde po složení naplacato do komory, anebo větší levnější méně skladný, který bude muset zůstat stát v činžáku na chodbě. Anebo podvozek do komory a korbička/sedačka někde na zemi doma.

Bože, to by člověk neřekl, čím vším se bude při výběru kočárku zabývat, že? 😀

alubif
16. čer 2015

@finn jo lehký je ale na ježdení tak po obchoďáku, po dlažebních kostkách či nerovné silnici - jsem myslela že synovci uletí hlava 🙂 jo ta skladnost je horší u babydesignů, ale hlubaká jde taky do placky, jen bys musela vydat tu vnotřní vložku a matraci a pak složit - takže je to na dýl.... Nemáme výtah ani kočárkárnu, podvozek budu nechávat v mísnosti na uzávěr plynu a hlubokou tahat dom... Spořťák nevim, pač ta je mnohemtěžší. My se rozhodovali na základě ceny a výbavy, vzhledu ( nechtěla jsem ty plastové kočáry jako cam nebo ty tanky s platovou vanou... 🙂 ) aby byl vysoký - všichni v rodině krom tchýně máme okolo 180cm a dalo se s ním jezdit po dlažebních kostkách, která jsou snad v našem městě všude 🙂 a terénu. Jako dát 25000 za základní výbavu a k tomu zbytek dokoupit jako u bgb to radši koupím na léto jestě lehký sporťáček a budu na tom pořád finančně líp 🙂
Naši rodicě to měli jednoduchý - Liberta modrá, bílá, béžová - koupí se zrovna to co bylo na skladě 😀 o technických vychytávkách nemůže být ani řeč 😀

Strana