Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?
Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉
@chmichaella tak treba budete spokojena 🙂 ale kamaradka ho ma taky a dela ji to stejne jako nam ☹
Achjoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@chmichaella ja jsem spokojena, pouzivame ho pres 7 mesicu, mame vestu, takze predni kolecka otocna, trochu kmitaly pri rychle chuzi, ale z prodejny dodali pruzinky a parada..
@andysek2512 ahoj prosím te jak jsi spokojena s těmi koly a ten podvozek se jmenuje jak . Taky se mi moc líbí.diky
@ivchez ahojky já mám firkon vesta a podvozek se jmenuje swing , já jsem moc spokojená🙂
No holky, až mi ho dovezou, tak uvidím.... mám z toho fakt velkej strach, zvlášť takle na zimu, ale budu doufat, že snad by mohl ten můj být v pohodě.
Holky, ještě mě tak napadlo, že pokud by byl podvozek VARIO špatný, mohla bych ho vyměnit za ten SWING. Pokud je ovšem korbička a sporťák kompatibilní se všemi podvozky... co myslíte vy....???????
@chmichaella js myslim ze je. Nekdo mi prave odepisoval, ze ma nahore firkon vesta a dole swing. Ja to chci právě taky tak.
@andysek2512 mohla by jsi nam tu dát fotku jak to vypadá s tim podvozkem swing v reálu. Diky.
@chmichaella ano máš to kompatibilní ke všem podvozkam 🙂)))) fotku nějakou najdu 🙂
@ivchez
@chmichaella
Přikládám fotky - korba a vajíčko, já jezdím už sportákem ale ten nejak vyfocený nemam
Jediný co tak jak máte kolečka tak tam jsou takové zoubky do kterého se zacvakne brzda tak mám některé ulamany, ale tchan mi to pak u dvou koleček udela z kovu..... Pokud to dolamu úplně, ja nevím moc jak to popsat, můžu poslat fotku kd,z si vzpomenu.....
@andysek2512 ja si nemůžu pomoct mi se to prostě šíleně líbí 💘
A houpe hezky? Někdo nadává, ze se musí při zatoceni prizdvihnout, ale já měla kdysi podobný a projel všechny terény bez úhony.
@ivchez vůbec neprizvedavam, jen vždy zatlacim na tu stranu co chci jet, houpe krásné a terén super- jezdíme hodně po louce a na hory kde je Teda silena cesta ale zvládne fakt vše🙂))))
@andysek2512 já mám asi vybrano. Jen ho koupume az na jaře, protože termín mám zacatek kvetna. Ale fakt se mi líbí.
@ivchez jjj ja mela puvodne vybraný tako ale nakonec jsem v prosinci objevila tenhle tak jsme ho v lednu koupili(termín jsem měla v březnu) a ja jsem spokojená🙂))
@andysek2512 Ahoj, můžu se zeptat? Má dole taky to kožené přezky, díky kterým ten kočárek houpe? 🙂
@andysek2512 No tak super, pokud bude podvozek vario špatný pokusím se ho vyreklamovat za swing a bude..... to se mi neuvěřitelně ulevilo... 🙂 Děkuju Vám moc !!!!! 😉
@kuceriskovas jojo má to kožené přezky.... Trochu jsem se bála aby se to nrvxtahalo nějak, ale jezdíme přes 6 měsíců a zatím v pohodě.....
@andysek2512 pak nám dej vědět az prehodis na sporťák. Já ho budu kupovat az únor/březen 😉
@ivchez ja jezdis uz sportákem🙂))) korbu jsme používali jen asi 2,5 měsíce pak v ní nechtel být....takže jsem nosila v satku a od 5 mes jezdime sportákem🙂
@andysek2512 a spokojena i se sporťákem jo?
@ivchez jojo jsem🙂 možná by se mi líbila na boudicce síťka aby třeba mohl ležet na brisku a koukat ven, ale on stejně je v kočárku jen na spaní tak by to asi bylo zbytečný😀
Nejde tedy úplně do lehu. Je to malickato nadzvedlr ale jrn maličko🙂))) jinak to ma i tu sluneční clonu, takže to vždy rozepnu a zatahnu úplně ze mu tam nesvítí slunko, příp.nefouka vítr🙂
@ivchez takhle se to da zadelat🙂)))
@andysek2512 to je super. Mas fotku treba i z boku jak vypadá celý?
@ivchez právě ze nemam🙂😀 zitra kd,z pujdem ven vyfotim🙂)))
@ivchez tady je foto sporťáku🙂 jen nepoužívám nánožník tak je to foto bez něj🙂
@andysek2512 vypadá super.

Holky, dnes jsem byla v kamennem obchode v Batolatku. Po detailnim zkoumank firkon vesta jsem se rozhodla pro jiny kocarek.
Baby Merc Faster Lux - krasna manipulace, lehoucky, kompletni vybava. Zkoumala jsem ho asi 45minut a jsem rozhodnuta pro tento kocarek, jen doladime barvu. Pani doporucovala objednat kocarek v kamennem obchode a navic je v kamennem obchode i servis na pockani, coz je super. Jsem spokojena. 🙂
PS: fotky vlozim pod prispevek, z telefonu mi to nejde, musim na pc.