Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?
Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉
@ivchez nn. Je to babyono. Jsou hodně podobné jen je levnější a ma jen přebal.podlozku nic víc🙂))) ale je suprova.....
@emtinka Dobrý den. Máte přesně barvičku, jakou máme vybranou my, jen asi lupneme bílý podvozek. Mohla bych se zeptat, jak jste spokojena? Nešpiní se potah moc? Jde to když tak svléct a vyprat? A ještě bych se chtěla zeptat na délku sportovní nastavby, je dostatečně velká?
Moc děkuju Monika 🙂
@monulenkam Dobrý den, kočárek je super. Trochu mě mrzí ty přední otočná kolečka... mně přijde, že to moc pružiny neřeší. Hůř se kolečka otáčení. Jinak by byl kočárek super. Korba veliká, je nám 5 měsíců a pořád se vozíme, je i příjemně hluboká a dobře krytá, takže tam nefouká. Myslím, že má kočárek dost vychytávek, sporťák jsme ještě nezkoušely. Jinak vnitřek korby se dá odzipnout a vyprat, tak jako prakticky všechno. Nevím, jestli bych nevolila jiný podvozek, ale zase mi vyhovuje manipulace, otočím se na jednom místě a přemýšlím, že si případně dokoupím podvozek swing, na zimu bude možná lepší. Neměla jsem možnost vyzkoušet abych to porovnala, takže nevím no... Ale jiný bych nechtěla 🙂
@emtinka Tak snad to bude dobrá volba 🙂 Moc Vám děkuji!!! 😉
Tak s kočárkem už jezdíme a jsem naprosto spokojená , žádné problémy s kolečkami nemáme .... když děláme co máme ...ale i tak se nám to nestalo žádné rotování , kočárek je lehký nepříjde nám vůbec těžký 🙂 Takže si procházky užíváme 🙂
I já už můžu napsat recenzi na kočárek. Jezdíme už čtyři týdny a max spokojenost. Pružinky do předních koleček jsem si nechala dát spíše preventivně a super, kolečka fungují jak mají a žádná rotace. Kočárek je skvěle ovladatelný, není těžký, je super, jsem max spokojená. Korba max prostorná, ten cvrček se v ní docela ztrácí 😀 , ale až povyroste, budu za to vděčná.
Dobrý den, chci se zeptat těch maminek, které mají 6ti měsíční miminka, jak řeší vajíčko u firkon vesta? V 6ti měsících dítě nesedí...kolikrát pořádně nesedí ani v 8mi měsících( přeci jen posazení miminka je cílem vývoje, takže je to to nejposlednější) Už teď se mi do vajíčka nevejde, nožičky mu čouhají ven a ramínka má napresovaný ve vajíčku. myslím, že za dva měsíce ho asi ještě určitě neposadím do klasické dětské sedačky. i výrobce sám říká že autosedačka(vajíčko)je do půl roku dítěte...co potom jako? kam to dítě dám? myslím, že pokud ho do toho vajíčka budu cpát i další 2 měsíce, možná déle, tak už to pro to dítě není bezpečné, už tam není jak by mělo být. Máte zkušenost, že by byly nějaké větší ty vajíčka od Firkonu? třeba flipper nebo jiné druhy? hlavně zda se dá nacvaknout na podvozek firkonu vesta.
@mujvikousek tak leda poridit autosedačku co je 0-18 kg🙂 můj malý bude mít 8 mes(na 6. Mes mel 8,34 kg a 68 cm) a je ve vajíčku na těsno, ale v pohodě, nad hlavičkou místo má a to ze lezou nožičky ničemu nevadí, žádné vajíčko si myslím větší nebude..... Leda koupit tu autosedačku..... Ja ho vozim ještě ve vajíčku a jakmile si sedne půjde do autosedačky🙂)))
Holky a jak jste spokojené se sporťákem? syn bude mít za 3 týdny půl roku a jako ještě nám korba chvíli vydrží, ale celou zimu určitě ne
@krasomila90 já sportákem uz jezdím.
A super.
Ale co mk vadí, ze kdxz se tam dá fusak, tak ja na něm mám takový šňůrky ze si to zavazes ab, nesjizdel, jenže u toho sporťáku to nejde, ptz to je ušitý jako jede kus s boudou..... Nevím moc jak to vysvětlit. Tak tohle je jediný mínus, ptz se to správné zadělává za tu páčku kterou polohujes opěrku ale nejde to no.... :-/
náš má 6m a týden...73cm, plánuju korbičku celou zimu 🙂 do sportáku až korbička bude fakt na těsno.
@mujvikousek A není vám tam ve fusaku těsno, nám se tam malá nemůže ani hnout a to máme 68 cm.
@andysek2512 aha, tak to jsem zvědavá, až na něj přejdeme. Mám fusak emitex a něco na prodělání tam asi má..
Jinak míry syna budu vědět za týden, tak schvalne. Ale jako ještě tam namackany není
když leží úplně rovně a nezvednu opěrku tak je to akorát s tím fusakem, ale já zvedám o dvě nahoru a tudíž ten fusak má místo. nezvedám kvůli místu, ale malej si hraje a pořád se mrská, tak aby si nenablinkal do pusy🙂 on mi v kočárku nespí, má ho jen na procházky. usnul párkrát když už teda jsme byli 3hodiny venku(město, nákupy). jo a mimochodem, měla jsem korbičku na reklamaci kvůli podpěrce. pořád padala dolu, malej se vždycky leknul a už mě to začalo štvát. takže to vyztužily a je klid. jiné maminky podkládají dekama 😀DD nechápu. podvozek mám taktéž celý nový. kolečka se furt nahýbaly, že se nedalo normálně jet.
@krasomila90 já měla emitex podzimní, ted uz mám zimní,.... Ale tak on sjíždět nebude až provléknů pasy- nrmam je provlečení totiž🙂))😀
@mujvikousek Co vám dělaly kolečka? díky
Ahoj holky..... tak jsem tady s recenzí na kočárek Vesta vario: Na začátek podotýkám, že kočárek máme 1 měsíc. Korba je super, velká, krásná a prostorná. Ale podvozek už tak super není bohužel jsem nedala na rady co jsem zde vyčetla a i přesto si tento podvozek vybrala. Podvozek je nestabilní a kola opravdu zatáčí na jednu či druhou stranu. Dnes podvozek posílám na reklamaci, pán v obchodě je strašně vstřícný a ve všem mi vyhověl. Teď jen doufám, že mi reklamaci uznají a podvozek opravý.
Takže toď vše ke kočárku..... 🙂
@chmichaella no vidím to tak, ze si k němu pak koupim ten klasicky retro podvozek se čtyřmi koly tušim SWING.
Jinak jsem ten kočárek poprvé viděla na živo v obchodě ho mela jedna maminka před námi u kasy s fakt de mi líbil jak je prostorný
S kočárkem jezdím dva měsíce skoro pořád i terén jsme zvládly a naprostá spokojenout, korbička veliká prostorná a podvozek naprosto super . Nemůžu si na nic stěžovat u tohoto kočárku . Pokud je v nerovném terénu kolečka zaaretuji ale nic se netočí , netřepe jak tu je sděleno 🙂 Asi kus od kusu
@ivchez jojo podvozek swing je supr🙂))) vždy když s ním někdo jede tak si pochvaluje jak krásně jede a projede všude🙂
@andysek2512 já mam právě ty tvoje fotky ulozene v mobilu at bim který to je a moc se mi to libi. Jen já si vezmu ten petrolejový modrý
@ivchez ju taaak🙂)) jako fakt podvozek supr....jediný co mi teď u sporťáku vadí že to v autě zabere celý kufr, tak jsem si vybrala takový skladnejsi, ale přítel nesnáší ty aretační kolečka😀 ☹
Ahoj holky stalo se vám u Vesty že by vám praskl podvozek?? Kamarádka mi teď psala ať dávám pozor že ji se to včera stalo u Verana:/
Holky, já jsem tedy s kočárkem naprosto spokojená. Nemám s čím porovnávat, ale jezdíme se nám hezky. Budeme brzo dávat sporťák, tak se uvidí 🙂 co ten, ale těším se. Když vidím ostatní kočárky, tak bych neměnila.
Holky tak pak napište jak jste s tím sporťákem spokojené. Popř hoďte sem pak i fotku. Díky
Dneska jsem viděla sporťák Camarela, nad kterým jsem uvažovala a jsem ráda, že ho nemám, firkon se mi líbí mnohem víc 🙂
Ahoj,holky chci se zeptat. Mám zájem o kočárek s podvozkem swing. Ale paní v obchodě mě překvapila že rukojet není prehazovaci u sportaku. Máte? Je to hodně pitomé a nepraktické? 🙂 Děkuji 🙂
@teere není přehazovaci🙂 ale otočíš si celý sporťák/korbu nebo vajíčko v jakém směru chceš aby byl no🙂
Ja malého vozim celém k sobě takže mě to vubev nijak nevadí🙂
@andysek2512 děkuji moc 🙂 a jinak jsi s podvozkem spokojena? Projede vše? Není nějaký problém? 🙂

@andysek2512 tašku máš od Babymoov?