icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

baunta
19. únor 2017

@pasarica Da se dat do uplneho lehu,ano. Koupila jsem swing a jsem moc spokojena.

chmichaella
24. únor 2017

Ahoj holky, tak došlo na to čeho jsem se bála nejvíc, a to toho, že si musím koupit nový podvozek. A proto žádám všechny maminky, které již mají zkušenosti s otáčecími kolečky o radu ohledně podvozku s otáčecími koly!!!!!!!!!!!!

Jsem velmi zklamaná ohledně podvozku VARIO, bohužel zatáčení kočárku na jednu stranu se na reklamaci nevztahuje a tak s tím nic nemohu udělat a kupovat celý nový se mi nechce, protože korbička i sporťák jsou úžasné.....

Je mezi těmito podvozky nějaký rozdíl, kromě barvy samozřejmě. Například v houpání, otáčení koleček a tak. Byla bych moc ráda za všechny rady a komentáře.

krasomila90
24. únor 2017

@chmichaella zdravím. Já jsem s nimi moc spokojená. Samozřejmě, pokud je na špatném povrchu nezaaretujes, budeš nadávat. V terénu holt musíš zaaretovat. Ale na chodníku, na asfaltce, v obchodě je supr zataceni. Jen v některých obchodech maji nejakou blbou podlahu, kde se kolečka nechtěla otáčet a jezdit, pomohlo zaaretovat. Na lesní cestě s aretaci supr, přijedeš na asfaltku, vymacknes během vteřiny cudliky a kolečka se zase otáčejí.
Podvozek mi extra houpavy nepřijde, ale nikdy jsem nevozila jiný, než tento kočárek.
Na kocarcich z obrázku bude rozdíl pouze v barvě. Jen nevím, proč mají i jiný ten vnitřek koleček. Já mám kolečka jako jsou na prvním obrázku. Třeba nekdo objasní, zda jde jen o jinou výrobní sérii, či co

chmichaella
24. únor 2017

@krasomila90 Děkuji moc.... taky nevím proč je tolik různých kol.... to pak aby člověk něco vybral 🙂 On moc nehoupal ani ten podvozek Vario, takže nic moc nečekám ani od těchto podvozků..... spíš mi jde o to, že tu byly i nějaké negativní komentáře ohledně koleček u podvozku s aretačními kolečky a tak. Tak spíš bych chtěla vědět co a jak, protože po 2. se už napálit nechci a ráda už bych si jízdu kočárkem užívala, což zatím nemohu :/

berusenka1
24. únor 2017

Mam podvozek 3od shora a naprostá spokojenost. Nemůžu si vůbec stěžovat

chmichaella
25. únor 2017

@berusenka1 Taky se nám nejvíce zamlouvá ten 3. Jen se bojím abych zas nenaletěla.... a mohu se zeptat...??? Ve starších komentářích této diskuze se píše o nějakých pružinkách v otáčecích kolečkách, tak zda je tam taky máte, nebo jak to je???

m4rtin4
25. únor 2017

@zuzkastehnova mohla bych prosím taky poprosit o návod? Martinalangeova@seznam.cz předem děkuji

krasomila90
25. únor 2017

@chmichaella nám tam ty pružiny dávali, ale jsme z města, kde je přímo dodavatel, takže pan přijel až k nám. Ale asi by se dalo domluvit a doručit na jinou prodejnu. Ne každý to ale potřeboval. Jen ti, kterým kmytala kolečka

chmichaella
25. únor 2017

@krasomila90 ...a myslíš, že si mám říct aby mi je tam dali preventivně, nebo zda by se to dalo zvládnout i doma?????

emtinka
26. únor 2017

@chmichaella Já myslím, že už tam budou...

zuzkastehnova
26. únor 2017

@m4rtin4 Odeslano 🙂

m4rtin4
26. únor 2017

@zuzkastehnova moc moc děkuji

chmichaella
26. únor 2017

@emtinka ...... Proč myslíte, když je jiné maminky neměli 🙂. Leda by změnily výrobu, po tom co si skoro každý pružinky dokupoval. 🙂

berusenka1
26. únor 2017

Já průžinky už měla ale z rotací nemám žádný problém a to jezdím přes všechny terény . A není problém pokud se s kočárkem zachází jak má

chmichaella
26. únor 2017

No tento týden podvozek objednám a už se opravdu těším na snad pohodovou jízdu. Jen doufám, že nebudu zas zklamaná :( . Ke kočárkům s otáčecími koly jsem byla dříve nedůvěřivá a dala jsem na starou klasiku se 4 koly na pevno, ale teď vidím, že člověk má nejdřív než si udělá názor věc zkusit... Tím, ale neříkám, že 4 kola na pevno nejsou o.k. (např. vím, že podvozek swing je chválen) 🙂 Bohužel mě od něho odrazují ty pásky na houpání ( na mě je to už moc retro :D)

krasomila90
8. bře 2017

Omluvte špinavá kola. Holt vesnice a jaro.

krasomila90
8. bře 2017

Struktura tkaniny ještě

lyzzie
9. bře 2017

Ahojda maminky, máte některá zkušenost s Firkon Vesta Vario? A jaký máte názor? http://www.firkon-kocarky-hak.cz/firkon/eshop/1...

chmichaella
9. bře 2017

Už jsem to tady psala, stačí se podívat nahoru o pár komentářů výše.... 🙂 Ale pro shrnutí kočátek firkon vesta schvaluji, ale podvozek vario rozhodně NEEEEE!!!!!

emtinka
9. bře 2017

Holky, nevíte kde koupit náhradní duši pro firkon vestu, díky

berusenka1
10. bře 2017

@emtinka určitě na batolatko.cz jinak se zeptam hluboká korbicka ma polohování nevíte jak funguje to kolečko ? Někde jsem založila návod. Když ho otocim do polohy tak zase při mírném opreni spadne to dolu

zuzkastehnova
10. bře 2017

Holky tak už i my mame vyzkousený kočárek v praxi 🙂. Jsem opravdu moc spokojena s kočárkem i s podvozkem vario. Kola vůbec nezatačeji a dobře se snim jezdí. Takže za mě doporučuji! 🙂

maandy88
10. bře 2017

Ahojky. Mám dotaz ke sportáku. Ted po osmi měsících měníme korbu za sporták. Po takové době si samozřejmě moc nepamatuji manipulaci se sportákem- Na většinu jsem přišla. Ale ted si nemyslete že jsme úplně blbá. Ale lze vyndavat ta vložka co je uvnitř? Je to na suchý zip ale přitom přes ty pásy to nejde vyndat. Jinak jak jste s ním spokojené? Já až ted když člověk získá trochu zkušenosti tak přemýšlím, že asi koupíme jiny samostatný sporťák:-/ Nějak se mi za tu dobu znelíbil:-/

amalis123
13. bře 2017

@zuzkastehnova tak to ráááda slyším 🙂 🙂 🙂
minulý jsem také přivezla kočárek s podvozkem vario, tak jsem na to zvědavá 🙂
neodolala jsem mu 🙂
Dám také potom vědět ( ale až v létě 😀 )

zuzkastehnova
13. bře 2017

@amalis123 fakt si nemužu stežovat je uzasnej 🙂 a doufam, ze taky budes spokojena 😍

teere
13. bře 2017

Tak máme za sebou první projížďku 🙂 a s podvozkem vario zatím žádný problém. 🙂 sice jsme jeli asi hodinu,ale i tak super 🙂 😍

amalis123
15. bře 2017

@zuzkastehnova
@teere
tak to mě holky fakt strašně těší, doufám, že to těm podvozkům vydrží 🙂 🙂 Trošku jsem se toho bála, po přečtení některých recenzí.

teere
15. bře 2017

@amalis123 já ho koupila,než jsem je přečetla a teď sem 3 měsíce trnula co bude 😀 ale zatím bez problémů. Uvidíme časem,ale doufám,že to bude v pohodě 🙂

chmichaella
15. bře 2017

Tak to vám opravdu závidím, ( v tom dobrém), nám má přijít v pátek podvozek s otáčecími koly. Snad vám budou podvozky ,,fachčit'' i nadále............ 🙂 :D

amalis123
16. bře 2017

@teere tak to chápu 😀 já si ho nejdřív vyhlídla, zamilovala a pak začala tady číst recenze a to už jsem se začala děsit 😀
@chmichaella právě, aby jim to vydrželo, vám to začalo až nějak po 3 měsících, že?

Strana