icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

chmichaella
16. bře 2017

@amalis123 No ano.... takže jak se říká ,,Nechval dne před večerem''

chmichaella
16. bře 2017

A jinak, holky dnes mi přišel podvozek STANDARD....... No jsem šokována a to doslova. Podvozek je suuuuuuper!!!!!! KOla se neklingají, jede kam má, aretace koleček také funguje jak má a vše je prostě tak jak má být. Ano jela jsem zatím jen dnes, ale i tak vidím ten ohromný rozdíl a mrzí mě, že jsem si tento podvozek nekoupila hned na poprvé, ušerřila bych 4 500,- ..... ale což investice se mi vyplatila. Takže všem děkuji za rady a já si budu po 5 měsících konečně užívat jízdu s kočárkem :D

hermiouna
21. bře 2017

Holky nemáte náhodou někdo i autosedačku ke kočárku abyly stě ochotne nějak pěkně nafotit a poslat mi na mail?? Prosím,svůj sme někde ztratily:/

emtinka
27. bře 2017

Holky, koupila jsem jarní fusak pinkie a nahoře jsou tkaničky které mohu někam uvázat, aby fusak neklouzal, ale nevím kam na sporťáku, máte zkušenost??? díky

andysek2512
27. bře 2017

@emtinka tady na tom sporťáku to přivázat nelze☹( což mě štve no.
Jinak se to přivazuje na tu "páčku" jak tím stelujes opěrku🙂

chmichaella
27. bře 2017

holky nevím zda by to šlo, ale co to uvázat o tu tyčku kterou si regulujete opěrku, možná by to šlo (pokud je provázek delší)....!!!!!!!!??????????

andysek2512
27. bře 2017

@chmichaella však jo, tam se to přidělává. Ale tam to nijak neprovliknes, když je to sešity jako jeden kus .....🙂

emtinka
27. bře 2017

@andysek2512

@chmichaella
Holky, ještě jsem to nezkoušela, ale napadlo mě, zda to neprotáhnout, tam jak jsou vedeny popruhy.... zítra zkusím, jinak to budou snad držet provlečené kšíry od kočárku, ještě tam nemám udělané dírky, pač jsem to zkoušela narychlo, zítra dám vědět

andysek2512
27. bře 2017

@emtinka to mi přijde jako blbost to protáhnout tamtudy kde máš popruhy. Ale nevim🙂
Ja jezdím celou zimu bez přiděleného fusaku, ani popruhy nemám protaženy:-d

andysek2512
27. bře 2017

@emtinka ale pokud to nějak vymyslís, nápis🙂😀

chmichaella
9. dub 2017

Takže holky, s novým podvozkem jezdím už přes měsíc a mohu s čistým svědomím říct, že je opravdu skvělí a ta jízda je super, volitelnost odpružení (houpání) je super kola jsou velká a tudíž i terén není problémem. Jsem opravdu ráda, že jsem investovala do nového podvozku. Takže podvozek standard vřele doporučuji.

meggousek
12. dub 2017

Ahoj mám dotaz na tento kočárek mám ho doma a teď jsem přešla z korby na sportak , ale nevím jak se skládá s tím sportakem skousela jsem to a vůbec mi to nejde 😕neporadite mi prosím někdo ? 😊

andysek2512
12. dub 2017

@meggousek jak myslíš jako skládá? Furt stejně jako korba. Nacvaknes na podvozek a jedeš a pak zas vycvaknes🙂

teere
12. dub 2017

dávamvario recenzi po měsíci používání 🙂 podvozek vario. Kočárek je super,všichni chválí,je velký. Nikam nezataci a je super 😀 nemáme jediný problém.

zuzkastehnova
12. dub 2017

I ja se přidávám a dávám recenzi po dvou mesicich použivaní podvozku vario ;). Holky kdo o nem uvazujete, tak se toho nebojte. Je naproste skvelej! Nikam nezatačí ( ikdyž by za měsíc měl začít 😅). Jelo snim uz hodně lidi a všichni si ho mooc pochvalovali. Takže za me naprosta spokojenost! 😍

salenas
12. dub 2017

@meggousek mám pocit, že musíš přehodit madlo ? Už je to dýl, co nám to prodavačka ukazovala

amalis123
13. dub 2017

@teere
@zuzkastehnova
Tak to strašně moc ráda slyším!!! A děkuji za informace 🙂
Ještě bych se chtěla zeptat, jak ty péra povolí? Teď jak jsou nové, tak jsou tvrdý, jak beton. Povolí pak?

zuzkastehnova
13. dub 2017

@amalis123 Mě zatím nějak extra nepovolily ;) možná až trochu víc časem, ale to fakt nedokažu říct.

teere
13. dub 2017

@amalis123 po týdnu ježdění každý den,úplně v pohodě,měkkounký 🙂

meggousek
13. dub 2017

@andysek2512 no to vím 😉 ale složit do auta sportak by se uzpry nemusel sundavata složit to rovnou s nim

andysek2512
13. dub 2017

@meggousek aha tak to slyším poprvé. Ale já mám podvozek swing🙂 ale myslím že to musíš sundávat stále....

meggousek
14. dub 2017

Už jsem na to přišla 😊😊

emtinka
14. dub 2017

@meggousek To by mě teda nenapadlo, super

luna11
19. dub 2017

@meggousek ahoj,ked vidim ze uz pouzivas sportak,mojla by som ta poprosit o premeranie sirky sedacky ale tam kde je chrbatik? A baby,nevazili ste niktora tento kocik? Citala som ze je tazky ale na nete uvadzaju rozne vahy a tak si nie som ista. Ja kvoli chrbtici potrebujem lahky,tak preto sa pytam. Dakujem vam.

berusenka1
18. kvě 2017

Zdravím, jak jste spokojené se sporťáky ? KOnkrétně popruhy . Máme 8 měsíců ,dnes jsem zkusila dát sporťák a je veliký a dost . Máme malé miminko ale akční už ,tak v korbičce se už bojím . Ale ty popruhy má až za hlavou :(

andysek2512
18. kvě 2017

@berusenka1 a kolik ma cm? Já teda malého mám ve sporťáku od 6m ale je pravda že poutat jsem ho zacala az tak na roce, do té doby jsem ho nepoutala......

maandy88
18. kvě 2017

@berusenka1 Za mě popruhy na prd. Nevím zda něco nedělám špatně, ale at jsem je utáhla jakoliv tak syn a to není žádné tintítko se z nich dokáže vyvléknout a někdy se vyložene rozpojí. Takže mě vyloženě štvou, přemýšlím o koupí nějaký kšír do kočárku. Ale spíše uvažujeme o koupi úplně jiného skladnějšího a lehčího sportáku..

maandy88
18. kvě 2017

@meggousek Mohu poprosit přesný návod jak jste to dokázala?🙂

berusenka1
18. kvě 2017

Měříme 65cm. A bez připoutání by mi přeletěla.

andysek2512
18. kvě 2017

@berusenka1 ju tak to je drobek:-/ já kočár zas tak nevyužívala a navíc jsem v něm měla fusak takže v něm seděl pěkně no, ale leda koupit nějaký ty kšíry nebo něco, je fakt že jsou takový volnější, já je pořádně na malého neumím taky dotáhnout, ale když tam sedí tak sedí a když chce ven tak ho nesu no😀 ale zkusila bych koupit nějaký kšíry prostě leda....🙂

Strana