Kočárek G-mini grand, máte už některá?
@petbry Můžu se prosím zeptat, jaký adaptér Vám nabízeli? Je kompatibilní s Maxi Cosi autosedačkou? Mě říkali, že se zatím uvažuje, protože se po tom hodně lidí ptá, ale v tuto chvíli prý jen dvoukombinace ☹. Nemyslím si, že budu jezdit s mimi ve vajíčku, ale občas to prostě potřeba je - třeba k Dr apod. na takové ty rychlé přejížďky.
Ještě jedna poznámka ohledně velikosti. Sice se uvádí nosnost do 15 kg a pro děti do 3 let, nicméně zkoušela jsem na 2leté dítě (11,5kg) a už se do sporťáčku nevejde (na výšku), řekla bych, že možná do 1,5 roku a pak to řešit golfkama, případně jiný sporťáček.
@nasden Kdyz jsem se zacala vic pidit po adapterech na kocarek, tak mi bylo receno, ze koupit nejdou. Ze je to jen dvoukombinace. Ono v kazdem obchode rikali neco jineho. Ale primo v Chiccu mi rekli, ze adaptery zakoupit nejde.
Jinak abych pravdu rekla, tak jsem kocarek videla v obouch variantach (hluboky, sportak) u maminek a na to jak jsem z kocarku byla unesena, tak jsem rada, ze jsme ho nakonec nekoupili a poridili jsme jiny. Korbicka je opravdu malinka. A to jsem maminku s miminkem potkala, kdyz byly ty horka. a sotva se tam mimco veslo, takze si neumim predstavit, co bych delala, kdyz mame termin na rijen. Potom sportak. To jsem zase maminku videla, kdyz bylo pocasi spatny a ten kocarek proste je takovej "vachrlatej". Nechci ho uplne hanit, ale myslim si, ze v dnesni dobe uz lze za dobre penize koupit jine kocarky.
@petbry Díky za zprávu! Nám by stačil myslím tak do roka, pak máme sporťáček Valco, ale škoda těch adaptérů. Můžu se prosím zeptat pro jakou značku jste se nakonec rozhodli? My potřebujeme kompatibilitu s autosedačkou MaxiCosi a lehké a skladné kočárky, které jsem měla vyhlídnuté to bohužel nesplňují ☹
Prosím, máte některá tento kočárek již doma v šedé verzi? Pokud ano, mohly byste sem dát fotečky kočárku? A ještě jsem se chtěla zeptat, zda ta látka není moc průhledná a jestli je kočárek vhodný již od narození, jak píšou na internetu. Předem děkuji za odpověď 🙂
tak to jo 🙂
Mohla bych se jen optat maminek co už ho mají a jezdí s ním? hrozně se mi líbí mám dcerku 10 měsíců a kočárek který jsme měli se nám rozbil, vážně uvažuji nad koupí. Kamarádka mi řekla že jak má ty přední kolečka plastové tak že budou hrozně rachtat ... tak bych se chtěla zeptat co je na tom pravdy? A jestli je někdo s Ústeckého kraje kde ho mají a kde bych ho mohla zkusit i s tím, že bych tam malou posadila je to vůbec možné? Děkuju 😉
@makyna1988 Dobrý den, mám ho teprve 3 měsíce, nic nerachtá, přední kola jsou pěnová..jezdí se mi s nim výborně 🙂 ale je spíš do města na chodník, lesní cesta nic moc..
Děkuji za odpověď do lesa máme nositko 🙂 a jak tu maminky píšou s tou látkou ze je tenka není ryziko ze by se mohla začít casem trhat? Jaký na to mate názor?
@makyna1988 trhat bych neřekla, spíš je horší to čištění..není tam žádná ochrana na nohy když má dítě boty ve sporťáku..pořád přemýšlím čím to potáhnout nebo tam dát nějakej návlek..nevim 😒
Na pinkie.cz maji prodloužené podložky do kočárku s tim, že mají na spodní části našitou fólii. Takto to asi budu řešit já jestli se rozhodnu kočárek koupit. 🙂
Ahojky, ráda bych se zeptala, jak je to s přenášením korbičky s miminkem, je to možné a praktické? A bezpečné? Nevšimla jsem si z obrázků žádného úchytu - bydlíme ve 4. patře bez výtahu...
Uvažovala jsem o koupi ale poté co jsem si ho prohlídla jsem ho nekoupila, podle mě na přenášení korbičky s miminkem to nebude...můj názor 🙂 korbička je látková tak že miminko nebude mít nic moc oporu zádíček a hlavně žádnou z boku 🙂 raději bych volila pevnou korbičku
@makyna1988 Ok, díky moc🙂
Ahojte holky, máte ho některá i na vesnici? Moc se mi líbí ale jsem na vážkách s tgěma kolama 😖
Jeden z důvodů proč jsem si ho nepořídila byl že bydlím na vesnici, všude okolo nás pole. Je to kočárek spíše do města. 😒 přední kolečka mě odradili.
Přesně, zadní by šly, ale přední moc do lesů a polí nejsou.
Nechápu proč ty kočárky tak hyzdí... :/ nic prdím na to a nechám náš starší PegPerego :/ . Ale když mě tyhle krásný kočárky tak lákají :D
Také jsem byla v obchodě při pohledu na něj nadšená (sháněla jsem nějaký kočárek se sezením proti směru jízdy, (hlubokou korbu již chci odložit, syn má 7,5 měsíce). Ovšem nadšení opadlo, jakmile jsem syna do kočárku posadila. Boudičku měl nad hlavou tak tak☹
@ kryndy Ahoj, pomalu začínám taky pokukovat po kočárku.🙂 Tenhle nás na první pohled zaujal, ale paní v obchodě, říkala, že ten sporťák má jen jednu polohu, jen plocha na nožičky se dá polohovat. Což mě trochu otrávilo, když si představím, že když prcek usne, tak ho v tom sporťáku nemůžu víc položit. Ale ve specifikacích na netu jsem četla, že polohovatelný je. Jak to tedy s tím sporťákem je? Můžeš prosím popsat? Děkuji moc 🙂

@kryndy tak to je skvělý. Ale podle rozměrů co uvádí výrobce by měl být o 7 cm délší než ten co máme, tak snad nám tam o to déle vydrží. Už se na něj těším 🙂