icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
zu_za
autor
27. led 2016

@cermij Tak je prodaný, paní si ho vezme.. Z.

cermij
27. led 2016

@zu_za škoda, děkuji moc 😉

hermilie
28. led 2016

Dnes jsem ho zkousela v obchode. Dcera ve svetru tam sedela tak tak (na sirku). ☹

cermij
28. led 2016

@hermilie g-mini? Kolik je dceři? Ten sporťák?

prcek91
28. led 2016

@hermilie fakt?? Moje dvouleta se tam vesla v zimni bunde..😄

hermilie
28. led 2016

@cermij
@prcek91 Dcera má 7,5 měsíců, 9 kg :D fakt byla jen ve svetru a měla z každé strany asi jen 5 cm místa :D tak nevím, kde se stala chyba

cermij
28. led 2016

@hermilie no ja mam sportak jiny...me jde hlavne o korbicku no

hermilie
28. led 2016

@cermij Tak korbička super, když bude chladno, stačí fusak.. řídil se super a madlo taky dobrý 🙂 mám 158,5 cm)... kdyby bylo trošku níž, vůůůbec bych se nezlobila

ankil
31. led 2016

holky jak vám dlouho vydržela miminka v hluboké korbičce, malá se má narodit na začátku června, korba se mi zdá celkem velká, tak přemýšlím jestli mě tam vleze přes zimu i s fusakem 😕 a ještě jeden dotaz, projedete s kočárkem v poho v každém obchodě mezi pokladnami, zdá se mi tě zadní kolečka jsou hodně od sebe, ale možná se mi to jen zdá, nevím, bude některá tak hodná a přeměří mě vzdálenost zadních koleček? děkuji

kryndy
31. led 2016

@ankil Malá je červencová, statná - 66 cm a skoro 9 kilo. Zimu ještě v korbě dáme i s fusakem. Projedu všude kromě vietnamských večerek 😀 Bohužel nepřeměřím, nemám metr.

ankil
31. led 2016

@kryndy děkuji 🙂

a jaké máte barvy kočárků? mě se velice líbí stříbrná/šedá, přemýšlím jestli už koupit nebo ještě počkat až vyjde novinka 2016 (prý má mít džínový vzhled a podvozek nevím), mě jde hlavně o hlubokou korbičku, sporťák máme

klakr
31. led 2016

Dzinovy bude mit zlatou konstrukci

ankil
31. led 2016

@klakr jéé a už jsi ho někde viděla na fotu?

kryndy
31. led 2016

My máme šedý. Ale má ho každý. Zase je to neutrál. Líbí se z těch nových hnědý. Zlatá konstrukce se mi nelíbí.

mikousek
3. únor 2016

Holky moc prosim o radu.Bydlime na vesnici a rozmyslim se,zda tento typ kocarku bude vhodny i do lesa a proste do terenu.Libi se mi moc,ale prijde mi i malicky pro miminko,tak babo rad,vzit,ci nevzit.Moc dekuji za ohlasy.

mikousek
3. únor 2016

Holky moc prosim o radu.Bydlime na vesnici a rozmyslim se,zda tento typ kocarku bude vhodny i do lesa a proste do terenu.Libi se mi moc,ale prijde mi i malicky pro miminko,tak babo rad,vzit,ci nevzit.Moc dekuji za ohlasy.
@zu_za
@zu_za

mikousek
3. únor 2016

@zu_za
@zu_za
@zu_za

klakr
3. únor 2016

Velikostne maly neni, je odpruzeny a zadni kola ma velka nafukovaci. Lehci teren by zvladnout mel, ale pokud chcete vylozene terenni kocar, kouknete treba na Valco Quad x

bajcaf
3. únor 2016

Ja chtela ten cernobily, ale po prohlednuti nazivo jsem rada, ze jsme naslepo neobjednali. Pusobi hrozne papirove. Sedy je nadherny! Ma ho kamaradka a je opravdu takovy "luxusni" 🙂 ted jsem videla nazivo i ten hnedy a ma taky neco do sebe, ale ta zlata.. Hrozne se ji obavam. Na druhou stranu si rikam, ze at je to jak chce, za ty penize bych tu barvu zkousnout mohla.. 🙂 jinak jsme nasli stranku, kde tento kocarek prodavaji i za 6.299,- 🙂 .. Takze myslim, ze neni co resit. Jdeme do hnede! 🙂

barcccaaa
3. únor 2016

Ahoj holky, dotaz : Nevíte náhodou, kdy mají vyjít nové barvy? My jsme zatím rozhodnutí pro hnědo-zlaty... 🙂))

ankil
4. únor 2016

@bajcaf v obchodě jsem se dívala na hnědý a černobílý a ten hnědý měl silnější látku na boudičce oproti černobílému a ve skutečnosti vypadal hnědý moc pěkně. Jenže já si zamilovala ten šedý. JJ měli ho tam za 6299 což je pěkná cena

waisinka
4. únor 2016

Za mě šedý ❤️

ankil
4. únor 2016

@waisinka a jak si s ním spokojená? Jízdní vlastnosti a tak, já ho zatím zkoušela jen v prodejně a super. My určo půjdem do šedého 🙂 .

waisinka
4. únor 2016

@ankil jezdíme kazdy den 2 km a super 🙂 jsem spokojena , všem se libi a ptaji se kde jsem kocarek koupila 🙈👍🏽

ankil
4. únor 2016

@waisinka tak to jsem ráda, jen nevím jestli šedý ještě seženem, všude mají jen hnědé, černobílé a fuchsie

holky nebudete některá prodávat šedý?

cermij
4. únor 2016

@waisinka ¨Šedý je luxusní!!! Měla jsem šedý, tedy jinou značku s prvním dítkem a pecka, nemůžu si stěžovat. Nejen že vypadá krásně, ale je i praktický! Já musela vzít hnědý, protože šedý neměli ☹ 🙂 ale snad to bude v pohodě

cermij
4. únor 2016
ivisek17
4. únor 2016

@waisinka
Ten je super....👍🏻

ankil
4. únor 2016

@cermij děkuji, hnědý je taky moc hezký

cermij
4. únor 2016

@waisinka a copak máš za tašku na kočárku prosím? Tu ještě musím taky nějakou vymyslet 😉

Strana