Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Dnes jsem ho zkousela v obchode. Dcera ve svetru tam sedela tak tak (na sirku). ☹
holky jak vám dlouho vydržela miminka v hluboké korbičce, malá se má narodit na začátku června, korba se mi zdá celkem velká, tak přemýšlím jestli mě tam vleze přes zimu i s fusakem 😕 a ještě jeden dotaz, projedete s kočárkem v poho v každém obchodě mezi pokladnami, zdá se mi tě zadní kolečka jsou hodně od sebe, ale možná se mi to jen zdá, nevím, bude některá tak hodná a přeměří mě vzdálenost zadních koleček? děkuji
Dzinovy bude mit zlatou konstrukci
My máme šedý. Ale má ho každý. Zase je to neutrál. Líbí se z těch nových hnědý. Zlatá konstrukce se mi nelíbí.
Holky moc prosim o radu.Bydlime na vesnici a rozmyslim se,zda tento typ kocarku bude vhodny i do lesa a proste do terenu.Libi se mi moc,ale prijde mi i malicky pro miminko,tak babo rad,vzit,ci nevzit.Moc dekuji za ohlasy.
Velikostne maly neni, je odpruzeny a zadni kola ma velka nafukovaci. Lehci teren by zvladnout mel, ale pokud chcete vylozene terenni kocar, kouknete treba na Valco Quad x
Ja chtela ten cernobily, ale po prohlednuti nazivo jsem rada, ze jsme naslepo neobjednali. Pusobi hrozne papirove. Sedy je nadherny! Ma ho kamaradka a je opravdu takovy "luxusni" 🙂 ted jsem videla nazivo i ten hnedy a ma taky neco do sebe, ale ta zlata.. Hrozne se ji obavam. Na druhou stranu si rikam, ze at je to jak chce, za ty penize bych tu barvu zkousnout mohla.. 🙂 jinak jsme nasli stranku, kde tento kocarek prodavaji i za 6.299,- 🙂 .. Takze myslim, ze neni co resit. Jdeme do hnede! 🙂
Ahoj holky, dotaz : Nevíte náhodou, kdy mají vyjít nové barvy? My jsme zatím rozhodnutí pro hnědo-zlaty... 🙂))
@ankil http://www.detskezbozi.com/g-mini-grand-sportov... tady je k objednání

@cermij Tak je prodaný, paní si ho vezme.. Z.