Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Devet, ale nohy ma opreny o korbicku 😉 Zatim to jde, ale brzo presedlame.
Holky je to na fcb Handmade by Míša 😉 snad nevadi ze to pisu sem 😉
Jeste trochu spamu 😀 fakt si konecne ten kocar uzivam i kdyz satkujeme taky hodne ale ted jsem misto dalsiho satku poridila novy fusak Aesthetic a musim rict ze bomba. Mam jeste Kaiser a ten me teda zklamal ☹
Tenhle novy fusak krasbe vypada a je fakt teploucky. Mikymu staci ted jen slabsi flees overalek a he mu teplo. Doporucuju a stve me ze jsem ho nekoupila hned na podzim
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat. Mam kocarek mooon nuova wood 2016. Mate nektera problem s koleckama?predni mi jedno vypadavalo a druhy rachta. Takze se chystam reklamovat.
Sportak k nemu nemam doma,lze dat po smeru inproti smeru jizdy?nevite?myslela jsem,ze jde dat jen po smeru jizdy,ale vidim tady fotky,ze ho mate i proti smeru. Moc dekuju za info 🙂
@michaela2613 jdou oba směry a s kolečkama problém nemám.
@michaela2613 ahoj, ja problem s koleckama mam od zacatku. Sotva jsem s nim zacala jezdit, tak mi nekolikrat za prochazku predni upadavalo. V prodejne, kde jsem ho kupovala, ze me 2x udelali blbce, ze ho tam neumim spravne nacvaknout. Kdyz jsem tam byla po treti, tak uz jsem vyzadovala vymenu kolecka, bylo mi vyhoveno, ale od te doby to rachta. Uz na to prdim, a na druhe dite porizuju urcite jiny kvalitnejsi. Ted po roce uzivani je cely rozviklany, hruza des.
Ja se ho chystam reklamovat. Jezdim s nim od cervence. Tak jsem zvedava,zda udelaji blbce i ze me nebo jak se k tomu postavi. Kazdopadne me nebavi,abych jela a kolecka rachtaly jak u kocarku,kterymu je sto let. Moc dekuji
@musilka můžu se zeptat, odkud máte tu kožešinu na boudičce? ;) pořád o tom básním a nevím, kde jí koupit :D
@beat_coufalova z fcb skupinka Ewelina šije ale prodavaji ae vsude 🙂 ale tahle ma fajn uchyceni na pruzne snurky a jde to pekne uchytit 😉
U nas dneska druhy den se sportakem, s těžištěm problém nemam, ale v obchode mi prislo, že jde sklopit vid dorovna... u nas se totiž ještě nesedi..
Ahojky ja mam Moon Nuova City 2017 stone melange a naprosta spokojenost.😀
Prosím, už jste praly hlubokou korbičku? Nevím, jak oddělat ty dráty, abych mohla potah celý sundat. Jde to?
Prosím, máte už někdo model 2017? Který konkrétně? Napíšete nějakou krátkou recenzi? Naživo jsem ho ještě neviděla, ale dle fotek je to pro mě jasný favorit. Nevíte kde bych se na něj v Praze mohla jít podívat? Děkuju 👍

Ahoj holky, můžu se zeptat, vešlo se Vám miminko i v zimě do korbičky? Do kolika měsíců tak bylo v korbičce? Bojím se,aby nebyla moc úzká.