icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

dasa0001
28. únor 2017

@jandovka78
Taky by mě zajímala fotka s nanoznikem 😉

pasackovaovecka
28. únor 2017

Holky, tak jsme s Moon projezdili celou zimu. V tech strasnych kalamitach (bydlime na kopci u lesa) a "srajdach" obstal na jednicku!! Jediny co, tak mu trosicku zrezly pruzinky na prednich koleckach, ale to opravdu minimalne a je to jen detail 😊 za chvilku vymenime hlubokou korbicku za sportak, tak se moc tesim 😊
Takze za me obrovska spokojenost 😁😊

cicova
1. bře 2017

Mám uplně ten samý,i barvu,na sporťák se těs,je super😀

julista
1. bře 2017

My už jsme museli do sporťáku ve 4 měsících, máme totiž už 8 kg a přes 70 cm 🙂
Jsem s ním moc spokojená, jízdní vlastnosti super, ikdyž je už sporťák i s naší velkou holčičkou těžký, tak se trošku nadřu, ale to mi nevadí, aspoň jdou kila dolu 😝 Je škoda, že přední kolečka nejsou stejný jako zadní, od toho štěrku ze zimy je máme dost zničený 😔
Nevíte jestli se nedají pak dokoupit nový přední kolečka?

aiky33
1. bře 2017

Holky mam problem sehnat tasku na kocarek ve stejne barve,barvu mam modrou,ale v té modre maji jen batoh a ten se mi nelibi,a cerna taska je prosivana hnedym a to k tomu vubec nejde. Nemate nekdo fotku s nejakou cernou prebalovaci taskou,jakkouliv znackou?

duckyl
1. bře 2017

Taky resim tasku k modremu moonku tahle vypada cernocerne, myslim ze by k nemu sla 😉

aiky33
1. bře 2017

@duckyl no me ji vyfotili v obchodě a poslali mailem a nevypada čerňe,je spis do seda a ma hnede vysívani...ono i ten modry kocarek ma do barvy na fotce hodne daleko,coz me zklamalo...

duckyl
1. bře 2017

Jo ta s hnedym prosivanim je na netu taky to je wood ta predtim je black melange. Je to strasny boj s tema kocarkama snad nikde nemaji vsechno aby to mohl clovek vyzkouset v realu vsechno se musi objednavat, je to otrava😒

aiky33
1. bře 2017

@duckyl ja mam objednany kocarek v barve blue melange,krasna tmave modra barva a realne dzinovina a mnohem svetlejsi...ale co chces delat kdyz kocarek neni nikde poblíž a vsude maji jen ty obrovske plastove,ktery ja urcite nechci ☹

aiky33
1. bře 2017

Tohle je foto z obchodu,a schvalne mrkni.na net na barvu blue melange

duckyl
1. bře 2017

@aiky33 to je jediny ktery jsem videla nazivo, jeste jsme premysleli nad style a wood, ale neni nikde k videni tak nejspis objednane taky ten blue melange, i kdyz je pravda ze ta barva neni v realu takova jako na obrazku. njn neudela s tim clovek nic my uz nad vyberem kocarku ztravili takoveho casu ze uz nas to ani nebavi 😕 tahle fotka je z moon fb

duckyl
1. bře 2017

@aiky33 to jsme si hezky vymenili fota🙂 mne teda tahle barva docela vyhovuje, ale jak rikas stve me ze k nenu nemaji doplnky!!

aiky33
1. bře 2017

@duckyl napodobne,mela jsem predtim objednany jiny,jenze po trech tydnech mi prisla odpoved ze se nemaji k tomu ho ušít,takze zase nervy a hledat jiny...taky uz toho mam plne zuby...nakonec tenhle mely jeden skladem,ale zase cekam na vajicko a tasku jsem si objednala z pinkie uplne jinou a uz to fakt kaslu 🙂 ze zacatku me to vybirani bavilo ale kdyby mi ted napsali ze ho nemaji,tak asi maleho budu nosit v igelitce a kaslu na to 😅

aiky33
1. bře 2017

@aiky33 tasku budu mit tuhle

duckyl
1. bře 2017

@aiky33 Jo jo taky uz jsem byla tak zoufala a delala jsem si legraci ze si misto kocarku poridime nakupni vozik,🙂mozna to tak dopadne protoze porad jsme jeste zadny neobjednali😕

aiky33
1. bře 2017

@duckyl tak to te obdivuji,ptz me i tak ma prijit az pristi tyden nekdy na konci,takze stejne budu cekat celkove dva tydny. Ale pokud ho koupis nekde v obchode tak to mas hned,me jina varianta nez internet nezbyla...

duckyl
1. bře 2017

@aiky33 ta vypada paradne taky jsem na ni koukla, zda se mi docela mala ale treba je to zdani, tak pak urcite posli foto jak to spolu vypada😉

aiky33
1. bře 2017

@duckyl me uz je uplne jedno jestli mala,velka,tlusta,tenka... uz chci mit klid 😅 jj poslu,pokud mi teda vubec prijde 😅 ja ty internetove obchody moc nemusim...

lenusaak
1. bře 2017

@julista daji , v bchode nam rikali ze se v poho daji koupit jedno za cca 800😊

duckyl
1. bře 2017

@aiky33 jasne, tak at se zadari a vsechno dorazi v cas😉 budu se tesit na foto 🙂

psya
2. bře 2017

Kdyby to někmu pomohlo, tohle by měla být ta látka, ze které tu má jedna paní ušitý nánožník - měl by to být stejný odstín, naživo jsem neviděla. http://www.gabinka.cz/1633-hf-sustak-lena-004-s... šije z toho tuším paní na fb - handmade by misa. Píšou šusťák - třeba by to bylo dostatečně měkké i na tašku, nevím.

psya
2. bře 2017

Jinak ja na kočárku vozím malou kabelku z matné červené kůže a příp. ten jejich batoh a nic dalšího pořizovat nehodlám.

kackahasicka
2. bře 2017

@duckyl Také jsem uvažovala o blue m., ale nakonec zvítězil wood. Měla jsem možnost srovnání obou naživo, objednali mi je na prodejnu a jeden jsem si musela vzít, druhý si nechali vystavený. Ta modrá není opravdu naživo tak hezká jako na netu, zkresluje to. Mě se zase líbila imitace dřeva na wood, tak zvítězil, i když je tmavý, ale dá se to doladit doplňky a malá bude vždy oblečena v něčem barevném. 🙂

kackahasicka
2. bře 2017

@julista Ta přední kolečka mě taky štvou. Jezdím ani ne měsíc a už je mám poničená, od písku a štěrku úplně vytlačené díry. Jinak je teda kočárek krásně lehký, do auta skladný. 🙂

julista
3. bře 2017

@lenusaak tak to je dobrá zpráva 😃 Děkuju

aiky33
4. bře 2017

Taaaak je doma,jsem nadsenaaa

aiky33
4. bře 2017

Tady s tou taskou

duckyl
5. bře 2017

@aiky33 vypada super😉, unas uz to taky bylo naspadnuti s modrym a nakonec na kram dorazil styl, tak to nakonec vyhral, vcera jsme ho dovezli, taky je super!🙂

monina1210
7. bře 2017

Holky, nebudete některá dávat k prodeji kočárek Moon Nuova? Ideálně v šedé barvě a úplně top Moon Nuova wood? Rodit budu na konci července, tak kdyby do té doby náhodou 🙂 Předem děkuju!

Strana