icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

julista
4. dub 2017

@petisek111 Já jsem nakonec přišla na to, že cvaká ten spoj mezi kolečkem a konstrukcí. U jednoho kolečka nám to cvaká víc, protože tam chybí takové pružicí kolečko (pelíšek), které má být pod tím kovovým plíškem na té tyči. Když vyndáte kolečko z konstrukce, tak to uvidíte když si porovnáte levé s pravým. No mě to celkem štve, nemají to konstrukčně moc dobře vymyšlený. Přítelovi to nevadí, ale mě to leze fakt na nervy. Reklamovat se mi to nechce teď, až si pořídím další kočár, nějaký odlehčený sporťák, tak to pak zkusím vyreklamovat. Je to škoda, jinak jsem s kočárem moc spokojená, ale to cvakání obzvlášť na lesních cestách mě fakt štve.

cicova
7. dub 2017

Jediné co mě na něm fakt štve je,že když mám prcka v poloze vleže a po směru jízdy,tak prakticky se tam už nevejde přebalovací taška. To je naprd docela 😣

jajus92
7. dub 2017

Ahoj holky, poraďte mi prosím jakou autosedačku ke kočárku Moon Nuova Stone melange 2016..? Přemýšlíme nad Besafe izi go x1.. ale nevím jestli není moc malá? Budu ráda za všechny recenze i jiných značek.. moc děkuji ☺

lujzice
8. dub 2017

ahoj všem,které vlastníte Moon nuova city 2017-barva stone melange ... moc prosím o reálnou fotku barvy kočárku .. viděla jsem jen na internetu a zdá se mi o hodně tmavší než ten z minulého roku ☹ děkuji všem předem za ochotu 🙂

cicova
8. dub 2017

@lujzice ano je tmavsi.

lujzice
8. dub 2017

@cicova moc děkuji za fotku .. na internetu vypada o hodně tmavší,než takhle v reálu 🙂

piskotatko
8. dub 2017

Maminky, rozhodujeme se mezi stone melange a wood. U woodu mam strach, ze ta tmava latka bude brzo vysisovana od slunicka..... Mate nejake zkusenosti? Nevim, jak je ta latka moc kvalitni. Na prvni mimi jsme meli hartan, a tam se latka nevysisovala vubec. Nevim ale, jak to je tady.... Dekuji, za postrehy...

verouss
8. dub 2017

@cicova máte prosím ještě pod tím/u toho prodloužení stříšky síťku? Když se dívám na fotky na netu, tak jsou u tech šedých variant jsou i ty síťky....

verouss
8. dub 2017
julista
9. dub 2017

@cicova To mě štve taky. A teď se nám v autobuse kočárek převážil do zádu a spadnul, když řidič prudce zabrzdil. Měli jsme kočárek postavený proti směru jízdy. Ještě že byla dcera připoutaná a nic se jí nestalo, jen se chudinka lekla. Kočárek se sportovní sedačkou není moc dobře vyvážený 😠

mariijas
9. dub 2017

@verouss áno, je tam tá sieťka 🙂

cicova
9. dub 2017

@verouss ano máme,to je právě novinka pro rok 2017

pedzi89
9. dub 2017

Můžu se zeptat, jde na konstrukci nasadit i vajíčko od nějaké značky?

lujzice
10. dub 2017

@pedzi89 Na internetu píšou, že je součástí univerzální adaptér pro uchycení autosedačky (Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy, Recaro, Be Safe, HTS)

verouss
11. dub 2017

@cicova dívala jsem se na něj už 2x v obchodě, při procházení katalogu (skrz barvu) jsem se na tu síťku ptala a paní mi řekla, že jim to se síťkou ještě nepřišlo 😯 tak to se na ni ještě jednou přeptám 🙂
Děkuji za reakci

gabrielle17
14. dub 2017

@lujzice ahoj, nam primo v obchode pan majitel doporucil vzhledem k cene a bezpecnosti cybex aton basic, ze je lepsi priplatit si az u tech vetsich autosedacek, tahle je pry bezpecnostne plne dostacujici. I rodice, kteri kupuji treba joolz, tak berou tuhle autosedacku....my primo na prodejne zkouseli k sedemu moonu 2017 sedacku v celocerne a cerne se sedym vnitrkem a nakonec uz mame doma tu celocernou... 🙂

lujzice
14. dub 2017

@gabrielle17 ahojky,děkuji za informaci.. nám naopak pan prodavač nabízel jen tu dražší a o jiné variantě nám nic neřekl,ale doma jsme prošla net a našla tuto levnější variantu 🙂 jsem ráda,že na tento kočárek opravdu jde 🙂
My jsme objednali tu se šedym vnitřkem .. na tu černou by jsme museli čekat 3 týdny a to už se mi nechtělo 😀

cicova
17. dub 2017

Ahoj,v brzké době budu prodávat Moon Nuova City stone melange 2017 s veškerým příslušenstvým,hluboká korba,sporťák,orig.fusak a přebalovací taška.

verouss
18. dub 2017

@cicova možná bych měla zájem, odkud jste?

cadeau12
18. dub 2017

@cicova muzu se zeptat, proc ho prodavate?

cicova
19. dub 2017

Jsem tak trochu blázen do kočárku,takže bych chtěla zas jiný🙂

cadeau12
21. dub 2017

@cicova skoda, ze ho neprodavate az tak za 5 mesicu 😀 ja zatim spis pokukuji a porovnavam, na nakup je jeste brzo. A ktery kocarek mate vybrany ted?

cicova
21. dub 2017

Joolz🙂

lenusaak
3. kvě 2017

Holky chci se zeptat- jse na moon sehnat sitka proti hmyzu , ktera bude pouze pres ten otevreny prostor do kočarku a ne pres cely kocar??

ghanaianprincess
7. kvě 2017

@duckyl - ahoj, mohu te prosim pekne pozadat, jestli bys zmerila vnitrni sirku korbicky / i sportovni korby?
Byla bych ti straaasne vdecna... Vsude na netu maji napsano jen rozmery kocarku jako takoveho.. MOc diky 🙂

jajus92
9. kvě 2017

Holky, můžu poprosit jde opravdu autosedačka značky Besafe na Moon?? Moc děkuji 🙂

kackahasicka
11. kvě 2017

@jajus92 Jde, mám ji. ;)

leninka393
11. kvě 2017

Zdravím všechny 🙂 Chtěla bych se zeptat, nechystáte se někdo prodávat kočárek, na barvě mi až tak nezáleží? Stačilo by klidně až v létě, nespěchám na to. Děkuji za nabídky 🙂

psya
11. kvě 2017

@leninka393 mozna ;) modrej moon 2016, ale jeste nejsem rozhodnuta..

cadeau12
11. kvě 2017

holky, kdo už kočárek nějakou dobu používáte - jak vypadají přední kolečka? Sjíždí se hodně, zapichují se tam kamínky? S kočárkem budu hodně jezdit po lesních cestách, po kamínkách, tak aby to nebylo za měsíc zničené... u britaxu byly ty kola za rok úplně ojeté😕

Strana